Tyresö Skogsstad

Lövskogsvägen 1, 2 tr

Nyproducerad och exklusiv 3:a med hörnläge och solig balkong i väst. Preliminär inflytt 14 juni 2016. Bli först i denna underbara bostad!

Adress

Lövskogsvägen 1, 2 tr

Rum

3

Slutpris

2 995 000 kr

Avgift

4 799 kr/mån

Boyta

80 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!

Perfekt 3:a i toppklass med alla bekvämligheter. Lägenheten säljs på ritning och står klar för inflytt preliminärt 14 juni 2016. Stilrent Marbodal kök med matplats för många middagsgäster. Luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för önskad möblering. Här finns utgången till den soliga balkongen i västläge som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Toppmodernt, helkaklat badrum med tvättsektion. Två bra sovrum med gott om förvaring i varsin skjutdörrsgarderob.
Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob. Ytterliggare förvaring i tillhörande förråd precis utanför ytterdörren. Säkerhetsdörr. Ekparkett och vitmålade väggar samt tak.

– Snyggt badrum med vitt kakel på väggar och grå klinkergolv. Här finns dusch, wc, handfat med kommod, handdukstork och spegel. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, arbetsbänk och väggskåp.

– Toppmodernt Marbodal-kök med komplett maskinell utrustning från Electrolux. Vita skåpsluckor, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, micro, köksfläkt, samt kyl och frys ’side by side’. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen i skåp och draglådor. Här finns även plats för ett rejält middagsbord. Ekparkett.

– Stort och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, och TV-möbel. Här finns även utgången till den soliga balkongen i väst som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Ekparkett.

– Två bra sovrum med bra förvaring i skjutsdörrgarderober. Ekparkett.

Pris: 2 995 000 kr

Månadsavgift: 4 799 kr
Utöver avgiften tillkommer en kostnad för varmvatten samt utökat bredband, utökad TV och abonnemang/samtalsavgifter telefoni. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet.

Andel i föreningen: 1,19300 %

Byggår: 2016

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, rullstolsrum, styrelserum och förråd.

Lägenhetsnummer: 51201

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3.

Allmänt om föreningen: Brf Skogsgläntan består av fyra bostadshus innehållande 86 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Inga planerade avgiftsförändringar. Totalt ca: 80 p-platser. 35 garageplatser som beräknas vara färdiga i takt med att inflyttning sker i lägenheterna. (garage finns under hus 6 och 7). 750 kr/mån. 1 öppen parkeringsplats med motorvärmare. 400 kr/mån. 44 öppna parkeringsplatser. 300 kr/mån.

För mer information se: http://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/tyreso/tyreso/skogsglantan/

Förening: Brf Skogsgläntan i Tyresö

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Fiberkabel med Triple Play-funktion. Avtal tecknas med TeliaSonera. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Internet: Fiberkabel med Triple Play-funktion: internetanslutning (hastighet upp till 50/8-100/10 Mbit per sekund). Avtal tecknas med TeliaSonera.

Sammanställning: Stor balkong i västläge med kvällssol.

I Tyresö Skogsstad förenas naturen med närheten till Tyresö centrum och direktbussar till Stockholms city. Skogsgläntan är den andra etappen i Tyresö Skogsstad. Sammanlagt kommer 220 nya bostadäer att byggas, varav 20 småhus. Området beräknas vara färdigställt 2017. Här bygger JM Skogsgläntan bestående av sammanlagt 86 lägenheter om ett till fyra rum och kök fördelade på tre punkthus och ett lamellhus. Skogsgläntan har ett fritt söderläge mot den grönskande tallskogen och har dessutom en vacker innergård. I två av punkthusen finns garage under huset med hiss direkt upp till ditt eget våningsplan. Lamellhusen har ett mer stadsmässigt utseende och härifrån är det 200 meter till busshållplatsen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.