Telefonplan

Responsgatan 12, 6tr

Modern & stilfull 3:a i högt och fritt läge, med stor och solig balkong samt optimerad och ljus planlösning. Välkomna!

Adress

Responsgatan 12, 6tr

Rum

3

Slutpris

4 050 000 kr

Avgift

4 449 kr/mån

Boyta

71 kvmOm bostaden

Hör gärna av er om ni vill ha en privatvisning!

Välkommen till en suverän trerummare om 71 väldisponerade kvm i nyskick. Lägenheten är högt och ljust belägen med balkong i soligt västerläge. Lägenheten har en utmärkt planlösning som är maximalt yteffektiv och tillgänglig med genomgående hög standard och alla tänkbara moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor med matplats och kök från Vedum med god förvaring i skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning.

Luftigt vardagsrum med plats för önskad möblering i form av soffgrupp och TV-möbel. I övrigt finns två bra sovrum, varav ett större föräldrasovrum med klädkammare och ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Snyggt badrum med dusch, WC, handfat på kommod, golvvärme, samt kombimaskin.

Mycket attraktivt läge invid Telefonplan. Här lever du i rogivande boendemiljö, ett stenkast från Svandammsparken, men också med direkt närhet till populära caféer och restauranger, Västberga handelsplats, träningsanläggningar samt livsmedelsbutiker. Med någon minuts promenad når du Telefonplans tunnelbana med direkt access till City.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Genomgående fina trägolv samt vitmålade väggar och tak.

– Utmärkt kök från Vedum med komplett maskinell utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Bra arbetsytor och gott om förvaring i lådor och skåp. I anslutning till köket finns även plats för rejält middagsbord.

– Luftig vardagsrum naturlig plats för soffgrupp och TV-möbel. Här når man den soliga balkongen i bästa västerläge med eftermiddags- och kvällssol.

– Två bra sovrum, lugnt belägna med gott om förvaring i form av klädkammare och garderober. Här finns ett större föräldrasovrum och ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Stort och fräscht badrum med klinkergolv och golvvärme, dusch, WC, handfat på kommod samt kombimaskin.

Pris: 3 850 000 kr

Månadsavgift: 4 449 kr
I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och externt källarförråd. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 350 kr (schablon), hemförsäkring 100 kr.

Andel i föreningen: 0,44740 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 2019 (1968)

Lägenhetsnummer: 12-1620

Hiss: Ja

Våning: 6

Antal våningar: 7

Energideklaration: Ej utförd

Förening: Brf The Brick Terra

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV från ComHem.

Internet: Föreningen är ansluten till ComHems fibernät.

Sammanställning: Stor och rymlig balkong i soligt västerläge.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.