Sundbyberg

Ågatan 26, 2 tr

Första parkett mot Bällstaån och njut av dess härliga sjöliv. Stor, solig balkong och ytor i toppskick.

Adress

Ågatan 26, 2 tr

Rum

3

Slutpris

3 800 000 kr

Avgift

4 939 kr/mån

Boyta

94 kvmOm bostaden

Njut av sjölivet längs ån och all tänkbar service inom gångavstånd i Sundbybergs Stad. Snart har Bällsta Strand en egen tågstation då nya tvärbanan kommer 2013.

Knytpunkt för alla kommunikationer (www.sl.se) såsom T-bana, pendeltåg, fjärrtåg till Västerås, bussar till Odenplan, Karolinska sjukhuset, Bromma Blocks, Kista osv. Snart tvärbanan med stationen runt hörnet. Även lätt att nå stora vägar med bil E4, E18. Garage finns runt hörnet av lägenheten.

Läge;
———
Fina promenadvägar in till Karlberg längs med ån på ca 1 timme. Gångavstånd till Marabouparken, flera dagligvaruaffärer; Willys, Lidl, gym, apotek, flertal restauranger av alla de slag. Längs med Sturegatan flera olika butiker, optiker, Åhléns, blommor, videobutik, Vårdcentral osv.

Sundbyberg är Sveriges minsta kommun till ytan med knappt 9 kvadratkilometer och med mycket god ekonomi.

Rumsbeskrivning på våningsplan 3.

Genomgående en fin och fräsch lägenhet som är väl bevarad. Fint parkettgolv i alla rum och vita marmorskivor under alla fönster. Vita spegeldörrar. Takhöjd ca 2,50. Dimmer till belysning finns i kök och vardagsrum.

Välkomnande rymlig hall med kapphängare. Två vita garderober med överskåp. Brunt klinkergolv.

Separat WC med vita väggar. Tvättställ med spegelskåp ovan. WC. Klinkergolv i mint.

Stort sovrum i vitt med en vit fondvägg. Parkettgolv. Tre garderober med överskåp. Fönster med persienner.

Sovrum med grön tapet. Parkettgolv. Fönster.

Stort helkaklat badrum i vitt med klinkergolv färg mint med golvvärme. Badkar. Tvättställ med vit kommod och spegelskåp ovan. WC. Handdukstork på vattenburen värme. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Electrlux.

Nu kommer man in till ett luftigt stort vardagsrum i hörnläge (detta rum kan delas av för att få fram ett till rum) med ett fantastiskt ljusinsläpp hela dagen i rakt söderläge mot balkongen. Vitt. Flera fönster i burspråk som ger en härlig vy över Bällstaån med dess båtar. Här trivs man! Utgång till stor balkong som ligger på första raden rakt mot ån och alla båtar. Ca 10 kvm i rakt söderläge som har sol från ca kl 12.00 till den går ner. Njut av sjölivet från balkongen under sommaren för det är här man spenderar sin lediga tid.

Välutrustat kök i fint skick med ljusbruna luckor i bok med mycket förvaring. Beigt klinkergolv. Bänkskiva i vit laminat och med vitt kakel ovan. Öppet mot matplatsen för ca 4-6 personer med ett fönster mot ån och alla båtar. Vita väggar. Vitvaror; diskmaskin Electrolux, elspishäll med fläkt Futurum, kyl/frys Electrolux.

Separat stor klädkammare finns.

Pris: 3 700 000 kr

Månadsavgift: 4 939 kr

Andel i föreningen: 2,25202 %

Byggår: 1998

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga i angränsande fastighet.

Lägenhetsnummer: 233

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Parkeringsmöjligheter finns i Skanskas parkeringsgarage Chokladfabriken som ligger precis bredvid Bällsta Strand 1. Månadskostnad under tak är 781 kr med eluttag och 721 kr utan. Skanska administrerar detta. Boendeparkering finns. www.sundbyberg.se Betalning av boendeparkering Tillståndsbevis kostar inget men du måste betala för boendeparkeringen antingen månadsvis eller tertialvis, det kostar 300 respektive 960 kronor. En månadsbetalning gäller i en löpmånad och en tertialbetalning gäller i fyra löpmånader. Betalningen börjar gälla från och med den dag som du betalar den. Den första juli 2011 lanserades en ny tjänst för online-betalning av boendeparkering. I samband med detta försvann månads- och tertialmärken. Du betalar din boendeparkering antingen via vår e-tjänst eller på något av Sundbybergs två bibliotek. PRIVAT: Alla bostadsrättsinnehavare får köpa ett parkeringsmärke som gäller för parkering på Ågatan. Avgiften är 0 kr för första timmen och sedan tre kronor per timme. För 50-lappen det kostar så får man också ett gästparkeringskort att låna ut till släkt och bekanta som hälsar på.

Allmänt om föreningen: Mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och med aktiva medlemmar. Välkomnande innergård som är påkostad och fint skött av trädgårdsgruppen.

Förening: Brf Bällsta Strand 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 52

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2.

Internet: Bredband och ADSL. Via kabel-TV. Rörlig kostnad tillkommer. Leverantör: Tele2 eller Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Stor underbar balkong på första raden mot Bällsta ån med fin sjökontakt i rakt soligt söderläge. Ett fantastiskt extrarum som används mycket av säljarna då man kan njuta av både människor och båtar som går/åker förbi. Man kan sitta här tidig vår och långt in på hösten.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.