Stureby

Bäckaskiftsvägen 78, 3 tr

Välplanerad och ljus hörnlägenhet i toppskick med stor balkong i sydväst.

Adress

Bäckaskiftsvägen 78, 3 tr

Rum

3

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

3 133 kr/mån

Boyta

75 kvmOm bostaden

Högst upp i huset med fantastiskt läge hittar ni denna otroligt väldisponerade bostad. Här inryms allt du kan tänkas behöva i en riktigt bra trea. Bostaden är omsorgsfullt renoverad med genomtänkta materialval och kombinerar känsla med funktion på ett utmärkt sätt där inget lämnats åt slumpen.

Välkomna till en fantastisk bostad med närhet till både T-bana och Sturebyskolan. Belägen i lugnt och vackert grönområde i Stureby finner ni denna bostad i toppskick med en härlig balkong i soligt läge.

Välkomnande möblerbar hall:
Med parkettgolv och vita väggar. Här finns bra med förvaring och plats för avhängning av ytterkläder i form av garderober. Säkerhetsdörr.

Badrum:
Med ljusa helkaklade väggar, klinker på golv och ett frostat fönster. WC, handfat, badrumsskåp, dusch, handdukstork samt tvättmaskin.

Sovrum 1:
Ljust sovrum med vita väggar och parkettgolv. Stort fönster utan insyn med fönsterbänk i sten. Tre rejäla garderober med överskåp samt en extra garderob. Vit ny spegeldörr.

Sovrum 2:
Ljust sovrum med parkettgolv och stort fönster utan insyn med stenskiva under.

Vardagsrum:
Stort välkomnande vardagsrum i vackert hörnläge. Vita väggar och parkettgolv. Generöst fönsterparti ut mot tyst, grönt parkläge ger ett stort ljusinsläpp. Utgång till balkong.

Kök:
Nytt snyggt och välutrustat kök med vita väggar och parkettgolv. Matplats för ca 6 personer framför fönster utan insyn. Vita skåpsluckor, mörk bänkskiva och vitt kakel samt spotlights ovan arbetsytan. Integrerad kyl och frys, spis, ugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Bra med arbetsyta och förvaringsmöjligheter.

Pris: 2 495 000 kr

Månadsavgift: 3 133 kr

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 400 kr/mån

Byggår: 1950-52

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och barnvagnsrum. Ett hus på gården vid nr 60 som har tre bokningsbara tvättstugor. Det finns även tillgång till en grovtvättstuga.

Lägenhetsnummer: 633 (1302)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Parkering/Bilplats: Kö (ca 20 st före) till p-platser men lätt att parkera på gatan. www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: Nybildad välskött förening Brf Sturebo med 139 lägenheter i 7 st fastigheter med 3 trapphus i varje. P-platser, innergård och lekplats finns. Det finns flera hyreslägenheter kvar ca 44 st som är ett framtida dolt kapital för föreningen. Stambytt 2007.

Förening: Brf Sturebo

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Stureby är ett härligt område med närhet till stan men samtidigt med skog och lugn utanför porten. Här finns vackra promenad- och joggingstråk. Sturebyskolan med verksamhet från förskoleklass till år 9 ligger inom nära gångavstånd. Stureby Sjukhem har vårdcentral, BVC och apotek. Närmaste mataffär är ICA Kvantum. Globen shoppingcentrum och Farsta Centrum är lätt att ta sig till då kommunikationerna är utmärkta i form av tunnelbana och buss. Det går även snabbt att ta sig ut på Örbyleden som är kopplad till E4:an och Essingeleden.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.