Solna - Huvudsta

Ängkärrsgatan 15, 2 tr

Suverän planlösning, stilren design och stor balkong.

Adress

Ängkärrsgatan 15, 2 tr

Rum

3

Slutpris

2 950 000 kr

Avgift

5 273 kr/mån

Boyta

85 kvmOm bostaden

Välkommen till ett fantastiskt boende med närhet till både innerstaden och naturen. Generösa ljusinsläpp och en underbar balkong med bästa solläge. Flödande ljust vardagsrum med stort fönsterparti och gott om plats för önskad möblering. Trevligt och fullutrustat kök med matplats för 8-10 personer. Två trivsamma sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Garage finns i samma fastighet. I månadsavgiften ingår bredband (10 Mbit), IP-telefoni, kabel-TV, värme och vatten. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob med skjutdörrar. I anslutning finns en klädkammare med ytterligare förvaring. Hela lägenheten har genomgående fina parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Flödande ljust vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Stort fönsterparti ger en luftig känsla. Utgång till stor balkong med bästa solläge.

– Stilrent kök från Marbodal i stram design med vita köksluckor, ljusgrått kakel och mörk bänkskiva. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande spisfläkt. Mycket bra förvaringsmöjligheter samt gott om avställningsytor. Plats för matbord för 8-10 personer.

– Rymligt och trivsamt ”Master bedroom” med gott om plats för såväl dubbelsäng som byråer. Förvaring i form av två garderober.

– Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum.

– Toppfräscht helkaklat badrum med mörkt klinker på golv med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschväggar, stilren kommod, handuksvärmare, tvättmaskin samt torktumlare. Fönster!

Pris: 2 975 000 kr

Månadsavgift: 5 273 kr

Andel i föreningen: 1,00050 %

Byggår: 2008

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns barnvagnsrum, cykelförråd Trevlig innergård med grönområden, sittplatser och lekplats.

Lägenhetsnummer: 1102 (03232)

Hiss: Ja

Våning: 2

Parkering/Bilplats: Föreningen har 67 garageplatser som går att hyra för 750 kr/mån samt 11 parkeringsplatser som går att hyra för 350 kr/mån. Föreningen tillämpar kö-system.För folkbokförd i Solna stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Medborgarkontoret, tel: 08-734 21 00. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan: www.solna.se. Tillståndet är gratis, månadskort kostar 170 kr, alternativt löses biljett för 10 kr/dygn för första dygnet, sedan 3 kr/h och längst 7 dygn på samma plats med den egna bilen. Man kan också köpa säsongskort som gäller i 3 månader till en kostnad av 400 kr.

Allmänt om föreningen: Brf Sergeanten 2 är en välskött förening med god ekonomi som förvaltas av UBC. Föreningen hade under 2012 en avgiftsfri månad. Föreningen består av 96 bostadsrätter. Inga planerade avgiftshöjningar eller renoveringar. För mer info, se http://www.brfsergeanten2.se/

Förening: Brf Sergeanten 2

TV: Ansluten till kabelnät till Telias Trippel Play. Digitalbox ingår. För mer information: www.telia.se/tv/bredbandstelefoni.

Internet: Internetanslutning med bredband/fiber, hastighet 10 Mbit/s. Möjlighet att uppgradera till högre hastighet finns. Information: www.telia.se/fiberlan eller ring 020-755766.

Sammanställning: Stor balkong med sol från lunch och framåt. Markis finns för den som önskar skugga. Möjlighet att glasa in.

Inom 5 minuters promenad nås flera grönområden, fridfulla promenadstråk längs Mälaren, Pampas Marina, Huvudstabadet med simbassäng, klipp- och bryggbad vid Mälarens strand m m. För dig som gillar att träna finns två gym bara ett fåtal minuter bort.

Vid närliggande Huvudsta Torg finns matvaruaffär, frisör, tobaksaffär, videobutik, solarium, massage, pizzeria, restauranger, konditori och djuraffär.
Huvudsta Centrum som nyligen renoverats nås på ca 5 min. Här finns mycket god närservice och tunnelbana.

Solna Centrum ligger på 10 minuters promenadavstånd. Här erbjuds ett brett urval av ca 120 st butiker och restauranger. Här finns också flera olika banker, post, apotek, systembolag, bibliotek, och hotell.

För er som gillar att äta ute finns flera restauranger att välja på vid Solna Centrum, Huvudsta Centrum, samt populära Pampas Marina med förstklassig mat och med mysig vy över Mälaren.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.