Solna

Ankdammsgatan 24A, 4 tr

Perfekt planlösning, stor härlig balkong och bra skick. Skuldfri brf och populärt läge i Solna!

Adress

Ankdammsgatan 24A, 4 tr

Rum

3

Slutpris

2 400 000 kr

Avgift

2 516 kr/mån

Boyta

74,5 kvmOm bostaden

Välkomna till denna suveräna trea belägen högt upp i fastigheten. Lägenheten är genomgående med en mycket trevlig planlösning. Ljust och sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till stor balkong i bästa söderläge. Snyggt och trivsamt kök med matplats, två utmärkta sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter samt ett fräscht badrum. Den genomgående planlösningen i kombination med det höga läget i huset och de stora fönstren ger hela lägenheten ljus och rymd. Skuldfri förening med mycket god ekonomi. Perfekt belägen på lugn och tyst gata i populära Solna!

– Hall med bra avhängningsmöjligheter och flera garderober med överskåp.

– Ljust och sällskapsvänligt vardagsrum med stora fönster och utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering. Belysning med dimmer. Ett riktigt trivsamt vardagsrum!

– Väldisponerat kök med matplats. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, kyl och frys.

– Två rymliga sovrum med plats för säng/ar, skrivbord samt extra byråer om så önskas. Bägge sovrummen har flera inbyggda garderober med överskåp.

– Helkaklat badrum renoverat 2009. Utrustat med dusch, infällbara duschväggar, handfat, skåp och wc.

– Stor och underbar trädäckad balkong i söderläge. Plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 2 075 000 kr

Månadsavgift: 2 516 kr

Andel i föreningen: 3,17890 %

Byggår: 1962

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns gemensam tvättstuga, barnvagnsrum, sopsorteringsstation och cykelrum

Lägenhetsnummer: 440

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6.

Allmänt om föreningen: Brf Nyboda 9 förvärvade fastigheten 1986 och består av 33 lägenheter, varav 1 fortfarande är hyresrätt (framtida dold tillgång) och 7 lokaler. Stammarna relinades 2010. Föreningen har 3 garageplatser, till dessa är det separat kö. Inga planerade avgiftsändringar eller större renoveringar för närvarande enligt föreningen. Populär förening med bra ekonomi som dessutom är skuldfri!

Förening: Brf Nyboda 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Stjärn-TV.

Internet: Bredband.

Attraktivt läge med närhet till det mesta man kan önska sig! Här bor du tyst och lugnt med gångavstånd till Solna C, Sundbyberg C och Huvudsta C med dess stora utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, mataffärer, butiker, apotek, bageri och bibliotek. I området finns även skola och dagis. Härliga lek- och promenadstråk vid Skytteholmsparken och Ulvsundasjön. Bra kommunikationer med tunnelbana och bussförbindelser.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.