Solna

Nybodagatan 6a, 6 tr

Renoveringschans med stor potential. Balkong högst upp i söderläge och attraktiv adress!

Adress

Nybodagatan 6a, 6 tr

Rum

3

Slutpris

2 000 000 kr

Avgift

3 405 kr/mån

Boyta

73 kvmOm bostaden

Välkomna till denna trea perfekt belägen högt upp i huset med vidsträckt utsikt och härlig balkong. Lägenheten är genomgående med fönster i tre vädersträck, och en mycket trevlig planlösning. Ljust och sällskapsvänligt vardagsrum, kök med matplats, två utmärkta sovrum, bra förvaringsmöjligheter samt ett rymligt badrum. Balkong i soligt söderläge. Den genomgående planlösningen i kombination med det höga läget i huset och de stora fönsterna ger hela lägenheten ljus och rymd. Hiss finns. Lägenheten är i behov av renovering och har potential att bli något utöver det vanliga. Här bor man tyst och lugnt med direkt närhet till allt det härliga Solna har att erbjuda. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Tre rymliga garderober med överskåp.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap och trevliga middagar. Det höga och fria läget i kombination med de stora fönsterna ger hela rummet ett flödande ljusinsläpp.

– Kök med matplats. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Fönster med högt och fritt läge och härlig utsikt. Köket är utrustat med kyl, frys, spis och ugn.

– Två väldisponerade sovrum. Sovrum 1 har en rymlig inbyggd klädkammare och utgång till balkongen. Sovrum 2 används perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

– Badrum med duschkabin, handfat och wc.

Pris: 1 995 000 kr

Månadsavgift: 3 405 kr

Andel i föreningen: 2,10000 %

Byggår: 1962

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga och cykel/barnvagnsförråd.

Lägenhetsnummer: 10163

Hiss: Ja

Våning: 6

Allmänt om föreningen: Brf Skytten 3 förvärvade fastigheten år 2001 och består av 47 bostadslägenheter och 4 lokaler på Nybodagatan 6A-C. Föreningen har 4 garageplatser och 30 parkeringsplatser (kostnad ca 300-350 kr) till dessa är det separat kö. Fasad renoverades 2004/05, köks och badrumsstammar spolades rena och renoverades 2009, tak 2010, tvättstuga renoverades 2010, ny undercentral 2011, all ventilationskanaler har rengjorts och kontrollerats gällande täthet/funktion 2011. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Inga beslutade avgiftsändringar finns enligt info på föreningens hemsida. Mer information finns på föreningens utmärkta hemsida www.skytten3.se

Förening: Brf Skytten 3

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. (Grundutbud ingår i avgiften).

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Attraktivt läge med närhet till det mesta man kan önska sig! Här bor du tyst och lugnt med gångavstånd till Solna C, Sundbyberg C och Huvudsta C med dess stora utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, mataffärer, butiker, apotek, bageri och bibliotek. I området finns även skola och dagis. Härliga lek- och promenadstråk vid Skytteholmsparken, Lötsjön och Ulvsundasjön. Mycket bra kommunikationer med tunnelbana och bussförbindelser.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.