Södermalm

Brännkyrkagatan 88 A, 2 tr. Gårdshus. Hiss finns!

Drömboende med ljus, charm och känsla. Balkong i söder mot innergården. Anno 1899!

Adress

Brännkyrkagatan 88 A, 2 tr. Gårdshus. Hiss finns!

Rum

3

Slutpris

4 500 000 kr

Avgift

4 560 kr/mån

Boyta

88 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara sekelskifteslägenhet med balkong mot innergården i perfekt söderläge! Suverän genomgående planlösning med alla fönster mot innergårdar. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet i kombination med den generösa takhöjden ger ett fantastiskt ljus och rymd. Stora sällskapsvänliga ytor, stilrent och väldisponerat kök med diskmaskin. Två trivsamma sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin samt mycket bra förvaringsutrymmen med hela fyra inbyggda garderober. Lägenheten har genomgående fina trägolv, högt i tak, spegeldörrar och stora fönster. Möjlighet finns att omdisponera lägenheten till en 4:a genom att avdela det större sovrummet. Populärt och eftersökt drömläge på Södermalm!

– Hall med bra avhängningsmöjligheter. Lägenheten har hela fyra inbyggda garderober.

– Fantastiskt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Utgång till balkongen samt ytterligare två stora fönsterpartier. Gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap. Väldisponerat kök med bra arbetsytor och generöst med förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys. Trägolv och vita väggar.

– Härlig balkong i söderläge mot innergården. Plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

– Sovrum 1 med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord, bokhyllor och extra garderober om så önskas. Två fönster med djupa nischer som vetter mot innergården. Detta rum passar perfekt som antingen master bedroom eller som större barnrum. Möjlighet finns att avdela rummet till två mindre sovrum. Trägolv. Sovrum 2 är det mindre sovrummet med plats för dubbelsäng. Trägolv.

– Helkaklat badrum med tvättmaskin, golvvärme, dusch, handfat och wc.

Pris: 4 250 000 kr

Månadsavgift: 4 560 kr

Andel i föreningen: 2,61190 %

Byggår: 1899

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykel/barnvagnsförråd, grovsoprum och tvättstuga med 3 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Till lägenheten hör ett källarförråd. Fin innergård med lekplats, planteringar, trädgårdsmöbler och grill.

Renoveringar: 1982 Rörstambyte, byte elstammar samt omläggning tak. 2005 Dränering gårdshus. 2006 Ny fjärrvärmecentral. 2009 Målning tak samt insatta energiglas samt renovering av fönsterbågar. 2010 trapphusrenovering. Se årsredovisning för mer info.

Lägenhetsnummer: 380

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3.

Allmänt om föreningen: Brf Wirwach bildades 1990 och förvärvade 2001 fastigheterna på Brännkyrkagatan 88 och 90 av Familjebostäder. Föreningen består av 47 lägenheter, varav två fortfarande är hyresrätter. I fastigheterna finns också fem lokaler, alla upplåtna med hyresrätt. Mer information finns på föreningens utmärkta hemsida www.wirwach.se

Förening: Brf Wirwach

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Mycket eftersökt läge i hjärtat av Södermalm med närhet till all tänkbar och nödvändig service. Här finns rikligt utbud av trevliga restauranger från världens alla hörn, mysiga caféer, butiker, mataffärer, banker m.m. Attraktiva söderkvarter ett stenkast från oaser som Mariatorget, Mariaberget, Skinnarviksberget, Långholmen och Tanto samt shoppingstråken kring Götgatsbacken och Hornsgatan. Mycket bra kommunikationer med flertal innertsadsbussar samt ca 100 meter till T-bana.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.