Södermalm

Krukmakargatan 2, 2 tr

Drömläge vid Mariatorget. Sekelskiftescharm och balkongplaner. Anno 1890.

Adress

Krukmakargatan 2, 2 tr

Rum

3

Slutpris

4 300 000 kr

Avgift

3 346 kr/mån

Boyta

85 kvmOm bostaden

Välkomna till denna sekelskiftestrea attraktivt belägen ett stenkast från Mariatorget i vacker fastighet från 1890. Lägenheten erbjuder genomgående planlösning, 3.20 meter i takhöjd, vackra fönster med speglar, stukatur och högt insynsskyddat läge. Dessutom har föreningen planer på att söka bygglov för balkongbyggnation mot innergården i perfekt västerläge! Lägenheten är ytterst välplanerad med ett stort sällakapsvänligt vardagsrum, kök med matplats, rymligt badrum samt två väldisponerade sovrum.
Bostaden är belägen på lugn gata med närhet till allt från stadsdelens kulturkvarter till dess rikliga utbud av restauranger från världens alla hörn. Föreningen har en av Södermalms största och finaste innergårdar. Mycket bra kommunikationer med t-bana, pendeltåg och fler busslinjer i närheten. Fem minuters promenadavstånd till Slussen. Lägenheten är i visst uppfräschningsbehov men blir med enkla medel ett drömboende på bästa adress. Välkomna på visning!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. En inbyggd garderob. Plats finns för extra garderober om så önskas.

– Underbart vardagsrum med stora sällskapsvänliga ytor. Fönster med speglar och utsikt mot innergården, 3.20 meter i takhöjd, takstuckatur samt parkettgolv. Gott om plats för önskad möblering.

– Stort kök med matplats. Fönster med speglar med utsikt mot innergården. Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt, spis och ugn. Förberett för diskmaskin. Bra arbetsytor samt gott om förvaring med köksluckor i vitt.

– Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, garderober och byråer. Fönster med speglar. Master bedroom har fiskbensparkett och sovrum två plastmatta.

– Halvkaklat badrum med badkar, dusch, handdukstork, handfat och wc. Förberett för tvättmaskin.

Pris: 3 150 000 kr

Månadsavgift: 3 346 kr

Andel i föreningen: 5,30130 %

Byggår: 1890

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga på gården. Cykelrum finns i fastigheten. På gården ligger även mysiga och klassiska Swedenborghuset som går att nyttja. En av Södermalms största och finaste innergårdar.

Lägenhetsnummer: 608

Hiss: Ja

Våning: 2

Allmänt om föreningen: Brf Mullvaden Första 20 består av 27 bostadslägenheter samt 2 lokaler. Föreningen har planer på att eventuellt söka bygglov för balkongbyggnation.

Förening: Brf Mullvaden Första 20

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Läget är mycket eftersökt i hjärtat av Söder med närhet till all tänkbar & nödvändig service. Här finns ett rikligt utbud av trevliga restauranger från världens alla hörn, mysiga caféer, trendiga butiker, ett flertal mataffärer, banker, apotek, post m.m. Attraktiva Söderkvarter med ett stenkast från Mariatorget, Mariaberget, Zinkensdamm, Bysis torg, Söder Mälarstrand, Tantolunden, Slussen, Reimersholme och Medborgarplatsen. Mycket bra kommunikationer med t-bana, pendeltåg och innerstadsbussar alldeles i närheten.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.