Södermalm

Alsnögatan 14

Perfekt planerad 3:a med genomgående planlösning, balkong och uteplats!

Adress

Alsnögatan 14

Rum

3

Slutpris

5 000 000 kr

Avgift

4 748 kr/mån

Boyta

81,5 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till denna underbara 3:a attraktivt belägen på Alsnögatan endast cirka 100 meter från kajkanten. Lägenheten är ytterst välplanerad med stora sällskapsvänliga ytor. Härlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket samt plats för större matbord och trevliga middagar. Två rymliga sovrum samt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaringsmöjligheter. Dessutom finns här en rymlig balkong med sjöglimt och förmiddagssol, samt en fantastisk uteplats att njuta av. Den genomgående planlösningen i kombination med de många fönsterna ger lägenheten ljus och rymd. Oljade parkettgolv med vattenburen golvvärme. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med mysiga promenad- och joggingstråk längst kanalen. Obs att det förutom värme och vatten även ingår bredband i avgiften. Snabbt tillträde är möjligt. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med avhängningsmöjligheter. Här finns även en avskild yta som kan användas för garderober/garderobsvägg eller arbetsbord efter önskemål.

– Ljust och trivsamt vardagrum med många fönster och utgång till balkongen. Från vardagsrummet har man utsikt bort mot kanalen. Gott om plats för önskad möblering samt plats för matbord för större sällskap och trevliga middagar och kalas. Sällskapsvänlig öppen planlösning mot köket.

– Väldisponerat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Bra arbetsytor samt gott om förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med dubbel kyl och frys, spishäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

– Två väldisponerade sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. I bägge sovrummen finns flera rymliga garderober samt utgång till uteplatsen.

– Rymligt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, badkar, dusch, handfat, skåp och wc. Spotlights.

– Grönskande uteplats i västerläge. Gott om plats för bord, stolar och blomster.

– Härlig balkong i österläge med förmiddagssol.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 748 kr
I avgiften ingår värme, vatten och bredband.

Andel i föreningen: 2,39950 %

Byggår: 1999/2000

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: A32/00132 (1102)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 125 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett källarförråd med stålgaller. Det finns en gemensam tvättstuga på Alsnögatan 18 utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel, cykelrum, barnvagnsrum och soprum.

Bostadsrättsföreningen Danviksparken SBCs förvärvade fastigheten 1999 och består av 38 bostadsrättslägenheter. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras inte som köpare. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Nektarinens samfällighet. Föreningens andel är 19,3505%. Samfälligheten förvaltar gemensam gård och garage. Föreningen har cirka 10-12 garageplatser till vilka det är separat kö. Garageplats kostar f.n. 1100 kr/mån. Vid intresse av garageplats ska man kontakta styrelsen.

Förening: Brf Danviksparken SBCs

Internet: Bredbandsanslutning via fiberkabel till respektive lägenhet ingår i avgiften 100MB/s. Leverantör är Ownit. Respektive medlem kan separat mot egen kostnad abonnera på högre hastighet på bredband från Ownit samt tv-kanaler. Kanalutbud marksända gratiskanaler finns för närvarande via Com Hem.

Sammanställning: Underbar uteplats med utgång från sovrummen i västerläge. Plats för bord, stolar och blomster. Medlemmen har nyttjanderätt och ansvar för renhållning, snöskottning etc. Allmänhänsyn beträffande ljudvolym, rök etc gäller enligt föreningen. Utemöbler är ok men större förändringar (planteringar etc) kräver styrelsens godkännade. Dessutom finns en härlig balkong med utgång från vardagsrummet i österläge.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.