Södermalm

Maria Bangata 9, 8 tr

Underbar 3:a med optimal planlösning, stor balkong och härlig utsikt! Toppskick!

Adress

Maria Bangata 9, 8 tr

Rum

3

Slutpris

3 670 000 kr

Avgift

3 760 kr/mån

Boyta

76 kvmOm bostaden

Välkommen till denna trivsamma trea om 76 kvm belägen på 8 trappor. Läget i fastigheten gör lägenheten väldigt ljus och i princip helt insynsfri. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till underbar balkong med sol från morgon till ca kl 15. Kök i stilren design med matplats för 6-8 personer. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt mycket god förvaring i anslutande klädkammare. Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum alt arbetsrum. Frächst badrum med bubbelbadkar.

Detta är ett bekvämt och attraktivt boende i naturnära del av Södermalm med Tantolunden och Årstaviken inom gångavstånd. Här kan frilufts- och familjeliv kombineras med Söders stadsliv och puls inom räckhåll. Goda kommunikationer runt knuten med bussar, tunnelbana och Södra station inom några minuters promenad. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med utrymme för avhängning samt god förvaring i tre garderober. Hela lägenheten har genomgående väggar i ljus ton. Hall och vardagsrum har parkettgolv, i övriga rum laminatgolv.

– Ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till underbar balkong med sol från morgon till ca kl 15.

– Kök i stilren design med skåpinredning i vitt med bra förvaring. Komplett maskinell utrustning i form av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn samt ovansittande fläkt. Matplats för 6-8 personer.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt arbetshörna. Mycket god förvaring i form av anslutande klädkammare.

– Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum alt arbetsrum. Förvaring i form av 2 garderober.

– Fräscht och rymligt badrum utrustat med bubbelbadkar, stilren kommod, handduksvärmare samt spotlights i tak.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 760 kr

Andel i föreningen: 0,41640 %

Byggår: 1988

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns barnvagnsrum, cykelförråd, festlokal med tillhörande kök, källarförråd, hobbyrum, modernt gym, bastu och stor tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 163-0112

Hiss: Ja

Våning: 8

Antal våningar: 9

Parkering/Bilplats: Föreningen innehar 156 st garageplatser, som uthyres med förtur till Ånghästens boende för 1250 kr/mån. För närvarande är det kö.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Ånghästen består av 242 st lägenheter, varav 23 st lägenheter upplåtes med hyresrätt. Föreningen innehar garage, förskola samt dagcenter. Fastigheten består av fem huskroppar gränsande mot Maria Bangata, Ringvägen och Ånghästparken. Lägenheterna är fördelade på portuppgångarna Maria Bangata 9, 13 och 17 samt Ringvägen 29, 33, 35, 37 och 39 A, B samt C.

Huset är byggt 1988 och boendet motsvarar de moderna bostädernas alla fördelar av välutnyttjade kvadratmeter och familjevänliga bostäder. Föreningen köpte fastigheten hösten 2010 och har ringa underhållsbehov.
Se även föreningens hemsida, www.brfanghasten.se.

Förening: Brf Ånghästen

Läget är mycket eftersökt i hjärtat av Söder med närhet till all tänkbar och nödvändig service. Här finns ett rikligt utbud av trevliga restauranger från världens alla hörn, mysiga caféer, trendiga butiker, ett flertal mataffärer, banker, apotek, post m.m. Attraktiva Söderkvarter med ett stenkast från Mariatorget, Mariaberget, Skinnarviksberget, Zinkensdamm, Bysis torg, Söder Mälarstrand, Tantolunden, Slussen, Reimersholme och Medborgarplatsen. Mycket bra kommunikationer med t-bana, pendeltåg och innerstadsbussar alldeles i närheten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris”.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.