Södermalm

Fatburs Brunnsgata 26, 3 tr

Stor balkong i söderläge, perfekt planlösning, burspråk och attraktivt läge på Södermalm!

Adress

Fatburs Brunnsgata 26, 3 tr

Rum

3

Slutpris

3 400 000 kr

Avgift

3 598 kr/mån

Boyta

76 kvmOm bostaden

Välkomna till denna suveränt planerade lägenhet med stor balkong i söderläge samt drömläge på Södermalm. Genomgående planlösning med generösa sällskapsvänliga ytor, burspråk i vardagsrummet och ett härligt kök med bl.a diskmaskin. Två väldisponerade sovrum, badrum med tvättmaskin och badkar samt bra förvaringsutrymmen. Underbar balkong som vetter mot föreningens trevliga innergård. Mycket attraktivt läge på Södermalm med direkt närhet till allt man kan önska sig. Inom ett par minuters promenad finns Södra Station, Medborgarplatsen, Mariatorget samt Götgatan med dess härliga utbud av shopping, caféer och restauranger.

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt en rymlig klädkammare.

– Härligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Vackert burspråk och stort fönsterparti. Dubbla skjutdörrar mot köket.

– Ljust, rymligt och funktionellt kök med utgång till balkongen. Generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Plats för större matbord. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, spishäll, 2 ugnar och fläkt.

– Två väldisponerade sovrum med plats för säng, sängbord, skrivbord och extra byråer om så önskas.

– Badrum med tvättmaskin, badkar, dusch, handdukstork, handfat, skåp och wc.

– Underbar balkong som vetter mot den härliga innergården i söderläge. Gott om plats för bord, stolar och blomster. Här finns även ett extra förrådsutrymme.

Pris: 3 425 000 kr

Månadsavgift: 3 598 kr

Andel i föreningen: 0,52000 %

Byggår: 1991

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns 8 gemensamma tvättstugor (en i varje port), barnvagnsrum, cykelrum, gårdslokal för fester eller övernattning, återvinningsrum samt en trevlig innergård med sommarmöblering, grill och lekplats.

Lägenhetsnummer: 1301/1266.

Hiss: Ja

Våning: 3

Allmänt om föreningen: Brf Fatbursstranden 1 förvärvade fastigheterna 2002 och består av 181 bostadslägenheter varav 21 fortfarande är hyresrätter (dold framtida intäkt) samt 8 lokaler på adresserna Fatburs Brunnsgata 24-32 och Swedenborgsgatan 23-27. Populär och välskött förening med stabil ekonomi. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.fatbursstranden1.se

Förening: Brf Fatbursstranden 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Föreningen erbjuder medlemmar riktigt snabb uppkoppling mot internet. Föreningens fastighetsnät är dimensionerat för trafik upp till 100 Mbit/sekund i båda riktningarna. Abonnemanget är endast avsett för normal surfing och mailhantering. Avgiften är 135 kronor per månad och hushåll.

Mycket eftersökt läge i hjärtat av Södermalm med närhet till all tänkbar och nödvändig service. Här finns ett rikligt utbud av trevliga restauranger från världens alla hörn, mysiga caféer, butiker, flera mataffärer, banker, apotek, daghem, skolor, gym, simhallar m.m. Attraktiva söderkvarter ett stenkast från Mariatorget, Mariaberget, Medborgarplatsen, Nytorget samt shoppingstråken kring Götgatsbacken, Hornsgatan och galleriorna Skrapan och Bruno. Mycket bra kommunikationer med flertal innertsadsbussar, T-bana samt pendeltåg alldeles runt husknuten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.