Södermalm

Marmorgatan 4, ½ tr

Underbar 3:a med perfekt planlösning, stora sällskapsytor, 2 sovrum och stor terrass med bästa solläge. Mycket bra skick!

Adress

Marmorgatan 4, ½ tr

Rum

3

Slutpris

4 700 000 kr

Avgift

4 071 kr/mån

Boyta

74 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 74 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Öppen planlösning, stora fönsterpartier och en härlig terrass med sol från morgon till kväll, ger en fantastisk rymd, atmosfär och känsla.

Lägenheten är utmärkt disponerad med stora sällskapsytor, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fräscht helkaklat badrum. Två bra sovrum mot lugn innergård. Stor terrass i soligt sydvästläge.

Här bor du med närhet till pulsen av Södermalms restauranger, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Tantolunden, Hornstulls Strand och Långholmen. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för avhängning och skor.

– Utmärkt sällskapskök i öppenplanlösning med bra arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. Komplett maskinell utrustning med kyl och frys ’side by side’, diskmaskin, spis, ugn, fläkt och plats för matbord.

– Luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från 4 stora fönsterpartier. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och skrivbord eller middagsbord.

– Två bra sovrum vetter mot den lugna innergården, med gott om förvaring i garderobsväggar. Från master bedroom finns även utgång till den soliga terrassen som fungerar som ett härligt ’uterum’ under sommar halvåret.

– Snyggt helkaklat badrum med golvvärme, badkar, wc, handfat och spegel. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och väggskåp.

Pris: 4 450 000 kr

Månadsavgift: 4 071 kr

Andel i föreningen: 1,12752 %

Byggår: 2007

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, tvättstuga, barnvagns- och cykelförråd. Föreningen har en fin, grönskande innergård och grillmöjligheter finns på gårdens terrass.

Lägenhetsnummer: 27 (1001)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 0,5.

Energiförbrukning: 170 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: HSB Brf Brända Tvätten bildades 2005 och består av 74 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har 128 garageplatser, varav 41 hyrs ut till medlemmar och resterande 87 hyrs ut till externa hyresgäster. Medlemskap i Brf Segelflygaren medför automatiskt ett obligatoriskt medlemskap i HSB för varje bostadsrättshavare. Inga planerade avgiftsförändringar och renoveringar.

Hushållsel ca 200-250 kr/månad, hemförsäkring ca 200 kr/månad.

Förening: HSB Brf Brända Tvätten

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Stor terrass i sydväst mot föreningens grönskande innergård.

Mycket eftertraktade kvarter på härliga Södermalm! Här bor du tyst och lugnt med all nödvändig service i området. Fantastiska promenad- och joggingstråk längst Årstaviken, Bergsunds strand, Långholmen och Reimersholme. Badstrand och badklippor i Tanto och Långholmen. I kvarteret finns flera trevliga restauranger, mysiga caféer, mataffärer, butiker, gym, apotek osv.
Mycket bra kommunikationer med T-bana, pendeltåg och flera innerstadsbussar runt husknuten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.