Södermalm

Långholmsgatan 9 B, 2tr

Härlig 3:a med burspråk och stor balkong. Tillfälle!

Adress

Långholmsgatan 9 B, 2tr

Rum

3

Slutpris

3 885 000 kr

Avgift

3 584 kr/mån

Boyta

73 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 73 ljusa och välplanerade kvm i bra skick. Högt till tak, fina trägolv, burspråk, balkong samt snövita snickerier och spegeldörrar. Två sovrum mot lugn innergård, nyrenoverat badrum, lättmöblerat vardagsrum och ett utmärkt kök med matplats. Välkommen på visning, här trivs man!

– Välkomnande hall med snyggt furugolv och plats för ytterkläder.

– Härligt, lättmöblerat vardagsrum med burspråk, parkett och högt till tak.

– Utmärkt kök med matplats för 4-6 personer. Rejäla arbetsytor och vackra, tidstypiska skåp med bra förvaring. Furugolv.

– Två sovrum mot lugn innergård, båda med furugolv. Ett något större med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Utgång till balkong.

– Stor balkong mot innergården.

– Snyggt, nyligen renoverat badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Badkar med tassar, handfat och vägghängd wc.

Pris: 3 895 000 kr

Månadsavgift: 3 584 kr

Andel i föreningen: 3,39060 %

Byggår: 1913

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, rymligt källarförråd, tvättstuga och en fin gemensam innergård.

Lägenhetsnummer: 18

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 35 st bostadsrätter samt 2 lägenheter upplåtna med hyresrätt. Fastigheten totalrenoverades 1986 då man bl.a. bytte stammar. Stammarna spolades 2010. Föreningen har en god ekonomi och inga avgiftsförändringar är beslutade.

Förening: Bulten 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong

Välkommen till härliga Södermalm och populära Hornstull. Kommunikationerna är toppen med tunnelbanan och flera busslinjer, så som 4, 40 och 66 alldeles runt hörnet. I kvarteren finns ett stort utbud av i princip allt från bra livsmedelsbutiker till suveräna gallerier. Vill man fika rekommenderas Cinnamon eller ett besök på klassiska Dello Sport på Pålsundsgatan, PO Choklad på Heleneborgsgatan eller på underbara Copacabana eller Vurma på andra sidan Långholmsgatan. På kvällarna kan man se på film på kvartersbion BioRio eller äta gott på t.ex. kvarterskrogen Judith & Bertil, indiska restaurangen Indian Garden på Heleneborgsgatan eller på Morsan på Tobaksspinnargatan. Nyöppnade Barbro är också jättebra för moderna sushi och tapas. För lite senare kvällar rekommenderar vi ett besök på Strand som ordnar många bra konserter och klubbkvällar.

Kort promenad till Långholmen med sina härliga badplatser och vackra promenadstråk. Nära är även Reimersholme och även där finns trevliga promenadstråk och badbryggor där man kan ta sig ett dopp. Om man inte vill bada utomhus kan man besöka Liljeholmsbadet nere på Hornstulls strand som har varmt tempererat vatten höst, vinter och vår. Om man känner för en långpromenad rekommenderar vi utöver Långholmen en promenad kring Årstaviken eller Hälsans stig som löper runt hela Södermalm. Om man är båtintresserad finns möjlighet att hyra båtplats på någon av de båtklubbar som finns utmed Pålsundet däribland Heleneborg båtklubb (www.heleneborgs.nu). För den som vill vara fysiskt aktiv finns det inom gångavstånd hela fem gym att välja mellan (Friskis och Svettis, World Class, 24hours, Energiverket och SATS).

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.