Södermalm

Nackagatan 16, vån 7

Drömboende, högst upp med solterrass i sydväst och härligt läge vid Hammarby sjö.

Adress

Nackagatan 16, vån 7

Rum

3

Slutpris

3 725 000 kr

Avgift

5 110 kr/mån

Boyta

72,5 kvmOm bostaden

Sällan återkommande tillfälle att förvärva ett unikt boende vid Hammarby sjö! Högst upp i fastigheten finns denna fantastiska taklägenhet med suverän, genomgående planlösning, rikliga ljusinsläpp från flera väderstreck och en stor härlig solterrass om ca 8 kvm i sydväst. Från terrassen avnjuts sol hela dagen och utsikt mot bl a Hammarby sjö och Norra Hammarbyhamnen. Det här är den utmärkta platsen att njuta av vattnet och båtlivet och blicka ut över föreningens parklika innergård nedanför.

I denna fina och ytterst välplanerade lägenhet, utmärkt disponerad för såväl barnfamiljer som kräsna villasäljare, är ljuset alltid närvarande. Här finns en välkomnande hall med plats för avhängning. Fräscht badrum med badkar och charmigt kajutafönster. Öppna och trevliga sällskapsytor med utgång till terrassen, välutrustat kök i stilrent vitt samt vardagsrum. Två bra sovrum, varav ett ”master bedroom” med plats för dubbelsäng och generös förvaring i ”walk in closet” och ett som väl nyttjas som barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

Välkommen till ett av Stockholms häftigaste sjölägen, en maritim och helt unik boendemiljö. Samtidigt når du med kort promenad Nytorget, Vita Bergen och kulturkvarter på Södermalm. Välkommen!

– Hall med plats att hänga ytterkläder samt förvaring i garderober.

– Två rejäla sovrum, varav ett ”master bedroom” med plats för dubbelsäng och generös klädförvaring i ”walk in closet” och ett som utmärkt nyttjas som barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, badkar, handdukstork, WC, handfat och ett badrumsskåp. Badrummet har ett charmigt, runt kajutafönster mot terrassen. Tvättmaskin (2010) med bänkskiva ovan för avställning, att ha som skötbord etc.

– Öppna härliga sällskapsytor med vardagsrum, kök och utgång till terrassen. Vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. Välutrustat kök i stilrent vitt med gott om skåp och draglådor, bänkskivor med kaklade väggar ovan, kyl och frys, spis, fläkt och en diskmaskin (2009). Matplats för 5-6 personer.

Pris: 3 750 000 kr

Månadsavgift: 5 110 kr

Andel i föreningen: 0,40394 %

Byggår: 1997

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett rymligt källarförråd, cykelrum, barnvagnsrum, hobbylokal, grovsoprum och ett återvinningsrum samt tvättstuga med flera maskiner och tillhörande torkrum. Dessutom finns en stor, gemensam och trevlig innergård för medlemmarna.

Lägenhetsnummer: 751 (1402)

Hiss: Ja

Våning: 7

Antal våningar: 7

Parkering/Bilplats: Det finns 88 garageplatser och 6 MC-platser att hyra. F.n. är det kö till garageplatserna. Se www.hammarbystrand.org I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: Riksbyggens Brf Hammarby Strand ligger vid Norra Hammarbyhamnen på Södermalm, den bildades 1996 och består av 215 lägenheter och 6 lokaler. 1998 fick föreningen pris som bästa Riksbyggsprojekt tillsammans med Norra Hamnen i Helsingborg. Inga avgiftsförändringar är planerade. För mer information om föreningen, se www.hammarbystrand.org

Förening: Riksbyggens Brf Hammarby Strand

TV: Ansluten till kabelnät via Com Hem.

Internet: Bredband 100 Mbit/s via Ownit. Ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Stor solig takterrass, ca 8 kvm, i sydväst med sol hela dagen och härlig utsikt mot bl a Hammarby sjö och föreningens stora parklika innergård.

Mycket populärt och trivsamt läge på Södermalm nära Vita Bergen, Lilla- och Stora Blecktornsparken samt Hammarby kanal och populära Nytorget. Ett stenkast till härliga promenadstråk och cykelvägar utmed kanalen och Hammarby Sjö. Längs kanalen ligger båtar förtöjda och här finns stora öppna gräsytor som passar bra för t ex picknick. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer (nr 2, 55 samt 66) samt båtförbindelse som tar dig till Hammarby Sjöstad, Djurgården och Nybrokajen. Flera förskolor/dagis i området samt även närhet till skolor. Eriksdalsbadet ligger inom promenadavstånd med fina badmöjligheter året om. I området finns även matvaruaffärer, flertalet restauranger samt bl a Orionteatern.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.