Skarpnäck

Uppvindsgatan 4, 3 tr

Högt, härligt och rofyllt läge. Topprenoverad, optimal planlösning, generösa ljusinsläpp och solig balkong i sydväst. Välkomna!

Adress

Uppvindsgatan 4, 3 tr

Rum

3

Slutpris

3 120 000 kr

Avgift

4 960 kr/mån

Boyta

75,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 75 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Lägenheten är högt och ljust belägen med balkong och grönskande utsikt.

Välkomnande hall med plats för ytterkläder, skor och förvaring. Fräscht badrum. Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Två bra sovrum med plats för rejäl säng och förvaring. Vardagsrum med plats för önskad möblering av soffgrupp och TV-möbel. Här finns också utgången till den möblerbara balkongen som ger ett härligt ’uterum’ under sommarhalvåret och förenar ute med inne.

Välkommen till underbart boende i lugn parkmiljö med omedelbar närhet till såväl tunnelbana och centrums butiker som grönskande strövområden.

– Välkomnande hall med plats för avhängning och skor. Även möjlighet att ställa en byrå eller dylikt.

– Snyggt helkaklat badrum från 2013. Här finns badkar, WC, handfat på kommod, spegel och skåp.

– Utmärkt kök (2013) med bra arbetsytor, gott om förvaring och plats för matbord. Här finns inbyggd micro, varmluftsugn, diskmaskin, spishäll, fläkt, kyl och frys.

– Två bra sovrum med gott om plats för förvaring.

– Luftigt vardagsrum med plats för önskad möblering med soffgrupp och tv-möbel. Här finns även utgången till balkongen som förenar ute med inne och ger ett härligt ’uterum’ under sommarhalvåret

Pris: 2 490 000 kr

Månadsavgift: 4 960 kr
En obligatorisk avgift på 125 kr/mån tillkommer för bredband och IP-telefoni.

Byggår: 1985

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd, bastu, cykelförråd, lekplats, samlingslokal, övernattningslägenhet, tvättstuga och grovtvättstuga. Den nyrenoverade gästlägenheten är avsedd för 4 personer och består av två rum. Främre rummet har ett pentrykök med tillbehör och köksbord med fyra sittplatser. Det inre rummet har en dubbelsäng och två bäddfåtöljer. I anslutning till det inre rummet finns dusch och WC. Det finns även en 42" TV i lägenheten. Till gästlägenheten hör en garageplats. Hyran är 240 kr/dygn.

Lägenhetsnummer: 99-4143-2-165-4

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Energiförbrukning: 122 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Segelflygaren bildades den 1 april 1980. 1985 färdigställdes bostäder och lokaler. Föreningen består av 374 lägenheter upplåtna med bostadsrätt i 32 trapphus, alla med var sin tvättstuga, gemensamhetslokal och förråd. Föreningen hyr ut 5 lokaler varav 3 till Stockholm Stad som används som förskole- och kolverksamhet. Föreningen har 257 garageplatser varav 233 för uthyrning till boende och 20 avsedda för gästparkering, samt 10 MC-platser för uthyrning. Garageplats kostar 430 kr/mån utan eluttag, 495 kr/mån med eluttag och MC-plats 150 kr/mån. Garageplatser administreras av HSB. Medlemskap i Brf Segelflygaren medför automatiskt ett obligatoriskt medlemskap i HSB för varje bostadsrättshavare. Tomträtt. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar:
2012: Nytt låssystem.
2014: Renovering av takterrasser, föreningslokalen, gästlägenheten samt byte av ståldörrar i garage.
2015: Renovering av tvättstugor

hushållsel ca 200-250 kr/månad och hemförsäkring ca 150 kr/månad

Förening: HSB BRF Segelflygaren

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Bredbandsbolaget och Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. Obligatorisk avgift 125 kr/månad.

Sammanställning: Stor balkong i sydväst med kvällssol och grönskande vyer.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.