Rudviken Solna

Blomgatan 16, 7 tr

Perfekt planerad 3:a högst upp med genomgående planlösning. Stor balkong i sydväst och vidsträckt utsikt. Hiss finns!

Adress

Blomgatan 16, 7 tr

Rum

3

Slutpris

3 735 000 kr

Avgift

2 466 kr/mån

Boyta

59 kvmOm bostaden

Möjlighet finns nu att förvärva denna underbara trea om 59 kvm belägen högst upp i huset. Lägenheten har en stor balkong i sydväst med härlig utsikt och gott om plats för bord, stolar och grönska. Bostaden är ytterst välplanerad med stora sällskapsvänlig ytor och plats för matbord för större sällskap och trevliga middagar och kalas. Stilfullt och arbetsvänligt kök med bl.a. diskmaskin och rymligt badrum med tvättmaskin. Lägenheten har två väldisponerade sovrum. Sovrum 1 har plats för dubbelsäng och här finns även en praktisk garderobsvägg. Sovrum 2 nyttjas perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Det höga läget i kombination med den genomgående planlösningen och stora fönsterna ger hela bostaden ljus och rymd. Hela lägenheten utom badrummet renoverades 2014/2015. Hiss finns.

Blomgården ligger i Rudviken ett stenkast från Solna Centrum och nära alla tänkbara kommunikationer. Under hela året och i synnerhet på sommaren lever Blomgården upp till sitt namn genom sina vackra planteringar. Varmt välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Plats finns för extra skåp om så önskas.

– Sällskapsvänlig planlösning med stor öppning mellan köket och vardagsrummet. Plats för större matbord vid det generösa fönsterpartiet. Gott om plats för önskad möblering samt utgång till balkongen.

– Stilfullt och praktiskt kök nyrenoverat 2014/2015, med bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt, kyl och frys.

– Lägenheten har två väldisponerade sovrum. Sovrum 1 har plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaringsutrymme i form av en rymlig garderobsvägg. Skjutdörr mot vardagsrummet. Sovrum 2 nyttjas med fördel som barnrum, gästrum, arbetsrum eller walk-in closet.

– Rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, badkar, handdukstork, handfat, mindre skåp och wc.

– Underbar balkong som vetter i sydväst med sol från cirka 10-tiden till kväll sommartid enligt säljarna. Gott om plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 3 495 000 kr

Månadsavgift: 2 466 kr

Andel i föreningen: 0,88550 %

Byggår: 1985

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 0673

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 7.

Energiförbrukning: 125 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett förråd med stålgaller på Blomgatan 18. Det finns gemensam tvättstuga på entréplan utrustad med 3 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Föreningen har även en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna för cirka 350 kr/natt.

Bostadsrättsföreningen Solna Blomgården förvärvade fastigheten från Solnabostäder 2001 och består av 107 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 8 med hyresrätt (dold framtida tillgång). Fastigheten färdigställdes 1985 med adresserna Blomgatan 12-22 med en total yta på 7154 kvm. Föreningen äger marken. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Under 2017 och 2018 pågår takrenovering. Föreningen förhandlar om ett gruppavatal för bredband i kombination med Canal Digital detta förväntas bli klart under hösten och kommer innebära ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om cirka 131 kronor/månad för medlemmarna. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida http://solnablomgarden.bostadsratterna.se/

Förening: Brf Solna Blomgården

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit. Föreningen avser att tecknat ett gruppavtal som träder i kraft från och med sista kvartalet i år vilket innebär att alla föreningens medlemmar kommer att få betala ett obligatoriskt tillägg om cirka 131 kronor per månad för bredband och Canal digital (tv basutbud).

Sammanställning: Stor härlig balkong i sydväst med vidsträckt utsikt. Gott om plats för bord, stolar och grönska!

Lägenheten är i föreningens lägenhetsregister registrerad som en 2 r.o.k. men disponeras i dagsläget som en 3 r.o.k.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.