Östermalm

Valhallavägen 22b, 4 tr.

Härligt 10-tal med högt till tak, vacker fiskbensparkett, generösa ljusinsläpp och perfekt, genomgående planlösning mot lugn innergård och sidogata.

Adress

Valhallavägen 22b, 4 tr.

Rum

2

Slutpris

5 000 000 kr

Avgift

2 456 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till en suverän lägenhet om 47 ljusa och synnerligen välplanerade kvm i mycket bra skick. De tidstypiska 10-talsdetaljerna är på plats såsom härlig takhöjd, vacker fiskbensparkett, generösa ljusinsläpp, fina snickerier och spegeldörrar samt mycket bra förvaring. Genomgående planlösning.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder.
– Lättmöblerat vardagsrum med två stora fönster och fiskbensparkett.
– Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, spis med ugn och fläkt.
– Sovrum mot lugn innergård med plats för dubbelsäng.
– Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Dusch, handduksvärmare, WC, tvättmaskin och handfat.

Med det bästa av två världar bor du i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm, ett stenkast från Odengatan och endast några kvarter från såväl Stureplan, Odenplan och City. Närliggande Hagaparken och Lill-Jans skogen har fantastisk natur och härliga promenad och joggingstråk. Även parker som Humlegården, Vasaparken och Observatorielunden når man efter kort promenad. Trygg och klok förening med välskött fastighet och god ekonomi.
Välkommen på visning!

Pris: 3 975 000 kr

Månadsavgift: 2 456 kr
I avgiften ingår värme, Vatten, Kabel-TV (bas). Ett obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån tillkommer för bredband. Beräknad driftkostnad/månad ca: hemförsäkring 150 kr, hushållsström 300 kr.

Andel i föreningen: 1,52400 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1911

Lägenhetsnummer: 246 (1401)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 140 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan

Allmänt om föreningen: Brf Valhallavägen 22 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 60 lägenheter med bostadsrätt samt 7 lokaler med hyresrätt. Total bostadsyta 2 950 kvm och lokalyta om 392 kvm. Föreningen förvärvade fastigheten 2003 och marken innehas med äganderätt.

Föreningen har fem parkeringsplatser som kan hyras för ca 1 000 kr/mån. I dagsläget är det kö. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem. Delat ägande accepteras. Ingen planerad avgiftshöjning.
För mer information rörande föreningen och dess ekonomi se årsredovisningen samt besök föreningens hemsida: www.brfvalhallavagen22.se.

Gemensamma utrymmen i form av cykelrum, barnvagnsrum, soprum och tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd. Utöver detta finns en lummig och trevlig innergård med utemöbler och grill.

Utförda renoveringar:
1996-1998: Rörstambyte.
2004: Ommålning av tak mot gränd.
2004-2005: Nytt gårdsbjälklag.
2007-2014: Löpande byte av radiatorer.
2008-2009: Bredband och digital-TV, elstambyte, nya hissmotorer i uppgång A och B, ny tvättstuga, omputsning av fasad, nyinstallation av hiss i uppgång C, nytt plåttak.
2009: Totalrenovering av trapphus.
2009: Säkerhetsdörrar i alla lägenheter.
2010: Nytt sophus.
2011: Byte av värmepump.
2014: Fönsterrenovering.
2017: Byte av 20 ventiler i värmesystemet.
2017: Relining av huvudavlopp i entréplan.
2018 – Stamspolning
2018 – Underhåll av taket där en del plåtarbete utfördes

Förening: Brf Valhallavägen 22

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband via Telenor.

Sammanställning: Fin gemensam innergård.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till allt man kan önska sig! I direkt närhet finns KTH, Handelshögskolan och Stockholms Universitet. Här har du kort promenadavstånd till barnvänliga grönområden som Humlegården, Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city, Odenplan och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området finns ett mycket bra utbud av mataffärer, butiker, apotek, gym, trevliga caféer och mysiga restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.