Östermalm, 3 rum, 93 kvm

Valhallavägen 22A, 2 tr

Om bostaden

Stilren design & fulländad funktion möter utsökt 10-tal i förtrollande vacker & väldisponerad trea. Perfekt planlösning, burspråk & vacker öppen spis.

Varmt välkommen till Valhallavägen 22 och detta vackra sekelskifteshem, rikt på såväl känsla som funktion och med en atmosfär som slår det mesta.

Lägenheten har renoverats med stil och finess och den karaktäriseras av genomgående stilsäkra materialval, sober färgsättning samt optimala förvarings- och funktionslösningar. Allt i en perfekt symbios med vackra detaljer som unik fungerande öppen spis, pardörrar, takstuckaturer, höga golvsocklar och genomgående fina ekgolv. Luftigt sällskapsrum med burspråk och öppen spis. Stilrent kök med all önskvärd maskinell utrustning. Två sovrum. Sobert helkaklat badrum med inbyggt badkar och tvättpelare samt separat duschrum. Kort och gott, inget har här lämnats åt slumpen för att skapa ett kompromisslöst drömboende utöver det vanliga

Med det bästa av två världar bor du i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm, ett stenkast från Odengatan och endast några kvarter från såväl Stureplan, Odenplan och City. Närliggande Hagaparken och Lill-Jans skogen har fantastisk natur och härliga promenad och joggingstråk. Även parker som Humlegården, Vasaparken och Observatorielunden når man efter kort promenad.
Trygg och klok förening med välskött fastighet och god ekonomi.
Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning: – Rymlig hall som direkt ger en välkomnande känsla. Gott om plats för ytterkläder och förvaring i platsbyggda garderober.
– Badrum angränsande till hallen med dusch, WC och handfat.

– Fantastiskt kök med härlig rymd och smakfull interiör, köksö samt gott om skåp och arbetsytor. Generösa fönsterpartier ger härligt ljusinsläpp. Komplett maskinell utrustning som kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn och micro. Plats för stort matbord vilket gör detta till en trivsam och självklar plats för social samvaro och umgänge.

– Lättmöblerat, luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köket, burspråk och plats för både soffgrupp och annan möblering. Vacker öppen spis och generöst fönsterparti skänker rikligt med ljusinsläpp.

– Underbart master bedroom med generösa ytor för stor dubbelsäng, sängbord och övrig möblering. Utmärkt förvaring i garderober längst med väggen.

– Mysigt barn eller arbetsrum med stort fönster och plats för säng, skrivbord samt annan passande möblering

– Sobert helkaklat badrum i italiensk marmor med inbyggt badkar. Handfat och förvaring i valnöt, golvvärme, infällda spotlights samt tvättpelare.

Pris: 6 890 000 kr

Månadsavgift: 4 223 kr
I avgiften ingår värme, Vatten, Kabel-TV (bas). Ett obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån tillkommer för bredband. Beräknad driftkostnad/månad ca: hemförsäkring 200 kr, hushållsström 300 kr.

Andel i föreningen: 2,97700 %

Pantnotering: Bostaden är pantsatt

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1911

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 00124 (1204)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2.

Energiförbrukning: 140 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan

Allmänt om föreningen: Brf Valhallavägen 22 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 60 lägenheter med bostadsrätt samt 7 lokaler med hyresrätt. Total bostadsyta 2 950 kvm och lokalyta om 392 kvm. Föreningen förvärvade fastigheten 2003 och marken innehas med äganderätt.

Föreningen har fem parkeringsplatser som kan hyras för ca 1 000 kr/mån. I dagsläget är det kö. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem. Delat ägande accepteras. Ingen planerad avgiftshöjning.
För mer information rörande föreningen och dess ekonomi se årsredovisningen samt besök föreningens hemsida: www.brfvalhallavagen22.se.

Gemensamma utrymmen i form av cykelrum, barnvagnsrum, soprum och tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd. Utöver detta finns en lummig och trevlig innergård med utemöbler och grill.

Utförda renoveringar:
1996-1998: Rörstambyte.
2004: Ommålning av tak mot gränd.
2004-2005: Nytt gårdsbjälklag.
2007-2014: Löpande byte av radiatorer.
2008-2009: Bredband och digital-TV, elstambyte, nya hissmotorer i uppgång A och B, ny tvättstuga, omputsning av fasad, nyinstallation av hiss i uppgång C, nytt plåttak.
2009: Totalrenovering av trapphus.
2009: Säkerhetsdörrar i alla lägenheter.
2010: Nytt sophus.
2011: Byte av värmepump.
2014: Fönsterrenovering.
2017: Byte av 20 ventiler i värmesystemet.
2017: Relining av huvudavlopp i entréplan.

Under 2018 planeras generell översyn av värmessystemet.

Förening: Brf Valhallavägen 22

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband via Telenor.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till allt man kan önska sig! I direkt närhet finns KTH, Handelshögskolan och Stockholms Universitet. Här har du kort promenadavstånd till barnvänliga grönområden som Humlegården, Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city, Odenplan och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området finns ett mycket bra utbud av mataffärer, butiker, apotek, gym, trevliga caféer och mysiga restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Planritning

Här ligger bostaden

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.