Östermalm

Linnégatan 25, 2 tr

Arkitektdesign och drömskick i modern, ljus och nyrenoverad 3:a med suverän planlösning och två separata ingångar. 780:-/mån inkl el. Garage i huset.

Adress

Linnégatan 25, 2 tr

Rum

3

Slutpris

11 200 000 kr

Avgift

780 kr/mån

Boyta

93 kvmOm bostaden

På en av Östermalms toppadresser, mellan Humlegården och Östermalmstorg, återfinns denna trivsamt och ljust belägna trerummare om 93 uppmätta kvm som smakfullt byggts om och totalrenoverats 2014. Inga kompromisser, bara det bästa av det bästa har varit ledorden för att skapa ett drömboende med stilrent minimalistisk design, exklusiva materialval och genomtänkta funktionslösningar. Här har alla detaljer och varumärken valts ut med osviklig känsla för kvalitet och klass.

Planlösningen är genomgående mellan gård och gata, den är utmärkt disponerad, tillgänglig och maximalt yteffektiv, väl motsvarande lägenheter på både 100 och 110 kvm. Lägenheten har två ingångar, en huvudingång och en separat ingång som leder till ”uthyrningsdel” som ger möjlighet för uthyrning till inneboende, egen ingång för den hemmavarande tonåringen eller för den med behov av ett kontor hemma. I rummet är V/A förberett för att installera ett kök, pentry eller dylikt.

Öppna och väl tilltagna sällskapsytor med kök och vardagsrum i ett. Det exklusiva köket är platsbyggt och designat i vitt med köksö, rejäla arbetsytor, bänkskivor i Carraramarmor samt väggbelysning från Jonas Bolin. All inredning och förvaring kommer från småländskt snickeri och den kompletta maskinella utrustningen från Siemens och Bosch. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och matsalsbord vid ett vackert burspråk med utsikt mot kringliggande sekelskiftesfastigheter samt fin stadsvy längs med Linnégatans bägge riktningar.

Två toppfräscha och stilrena badrum i vitt och Carraramarmor, varav ett med badkar, separat takdusch och tvättmaskin. Det andra ligger i anslutning till den separata ”uthyrningsdelen”. Två rymliga sovrum, varav ”master bedroom” med access till rejäl och lyxigt inredd ”walk in closet”.

Tillfälle att förvärva ett kvalitetsboende på ett av Stockholms bästa adresser i mycket välskött förening med utmärkt ekonomi, extremt låga månadsavgifter där bl a hushållselen ingår. I fastigheten finns garage i källaren med 31 st platser. Garaget nås direkt med hissen och till platserna är det kort separat kö.

Badrum 1:
Väggar i Carraramarmor, golv i vitt klinker med golvvärme. Badkar och separat dusch med takdusch. Blandare från Tapwell. Handfat med eluttag för t ex hårtork, eltandborste, rakapparat eller dylikt. Tvättmaskin. Vägghängd WC från Duravit med långsamstängande lock.

Badrum 2:
I anslutning till sovrum 2/uthyrningsdelen. Väggar i Carraramarmor, golv i vitt klinker med golvvärme. Dusch från Hans Grohe, vägghängd WC från Duravit med långsamstängande lock. Handfat med uttag för hårtork, eltandborste, rakapparat eller dylikt.

Sovrum 1:
Rejält sovrum, ”master bedroom”, med plats för dubbelsäng och förvaring i ”walk in closet”. Vitlaserat ekgolv.

Sovrum 2:
I anslutning till uthyrningsdelen. Mindre hall med förvaring och klädhängare. Rejäl sovrum med plats för säng m.m. Här är även V/A förberett för installation av kök, ett pentry eller dylikt. Vitlaserat ekgolv. Access till badrum 2.

Kök och vardagsrum:
Öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Det exklusiva köket är platsbyggt och designat i vitt med köksö, rejäla arbetsytor, bänkskivor i Carraramarmor samt väggbelysning från Örsjö Belysning från Jonas Bolin. Förvaring i skåp och draglådor samt komplett maskinell utrustning från Siemens och Bosch. Vitlaserat ekgolv. Stort fönsterparti med fransk balkong.

Vardagsrummet har plats för soffgrupp, matsalsbord och ett vackert burspråk med fin utsikt mot kringliggande sekelskiftesfastigheter samt stadsvy längs med Linnégatan. Vitlaserat ekgolv.

Pris: 9 950 000 kr

Månadsavgift: 780 kr

Andel i föreningen: 2,08800 %

Byggår: 1972

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till denna lägenhet finns ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga, cykelförråd, grov- samt återvinningsrum. Innergård med trädgårdsbelysning, parkbänkar och sittplatser.

Lägenhetsnummer: 10004 (1202)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 7.

Energiförbrukning: 156 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: I fastigheten finns 31 garageplatser att hyra för medlemmarna i föreningen. Kostnad 2.100:-/månad. Garaget nås direkt med hissen och till platserna är det kort separat kö.

Allmänt om föreningen: Brf Laxöringen 1 förvärvade fastigheten 1972 och består av 54 lägenheten upplåtna med bostadsrätt samt 6 hyreslokaler. Föreningen beskattas såsom en äkta förening.

Föreningen har även 31 garageplatser som går att hyra för 2.100 kr/mån. Seperat kö, bestående av 5 personer. Föreningens ekonomi är mycket god med 1.000.000:- i långfristiga skulder och ca 1.365.000:- i tillgångar per 2014-12-31. Inga planerade avgiftsförändringar.

Inga större renoveringar planeras. V/A-stammar spolas och filmas kontinuerligt.

Driftskostnader:
Hemförsäkring ca 200-250:-/mån.

Förening: Brf Laxöringen 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Franskt balkongfönster.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge på Linnégatan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.