Östermalm

Oxenstiernsgatan 35, 2 tr

Ljus och trivsam våning med två ingångar, två badrum, öppna ytor och balkong i väster.

Adress

Oxenstiernsgatan 35, 2 tr

Rum

3

Slutpris

4 800 000 kr

Avgift

4 061 kr/mån

Boyta

90 kvmOm bostaden

Med direkt närhet till Ladugårdsgärdet, Djurgården och härliga Gustav Adolsparken, finns denna ljusa, genomgående och ytterst väldisponerade 3:a om 90 kvm med balkong i väster. Lägenheten har två ingångar, varav den ena leder till möjlig uthyrnings-, tonårs- eller ”den egna företagarens” del med eget badrum. Via huvudingången nås hall med god plats för avhängning och förvaring. Stort vardagsrum med fiskbensparkett och matplats för upp till 12-14 personer i öppen planlösning mot köket ger härliga sällskapsytor. De stora fönsterpartierna, varav ett franskt balkongfönster, ger rikliga ljusinsläpp och fri, insynsskyddad känsla. Inre hallpassage med garderober och ingång till det andra badrummet. Rymligt sovrum i rofyllt och lugnt läge mot gård. Här finns utgång till balkongen.

Välskött och klok förening med god ekonomi och stambytt fastighet.

– Via huvudentré, ingång nr 1, nås en hall med plats att sätta klädhängare och rejäl förvaring i klädkammare.

– Välutrustat kök med gott om förvaring i skåp och lådor. Köket har kyl och frys, spis, fläkt och diskmaskin. Stor matplats för 10-12 personer vid öppning med skjutdörrsparti mot vardagsrummet. Parkettgolv.

– Stort, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och franskt balkongfönster med viss utsikt mot Ladugårdsgärdet. Vardagsrummet ger plats för både soffgrupp och TV-möbel. Fiskbensparkett.

– Inre hallpassage leder till sovrum nr 1 med utgång till solig balkong i väster. Balkongen vetter i ostört läge mot innergård.

– Badrum nr 1 är kaklat med dusch, handfat, badrumsskåp, WC och handdukstork.

– Via ingång nr 2 (ingång till möjlig uthyrnings- eller tonårsdel alternativt ingång till eget kontor för den egne företagaren) nås en hall med garderobsvägg, varav i en tvättmaskin och torktumlare finns installerade. Hallen ansluter till badrum nr 2 som är kaklat med dusch, handfat, badrumsskåp och WC.

– Sovrum nr 2 är rymligt och bra med plats för dubbelsäng och har möblerbar yta längs med vägg för garderob, byrå, arbetsbord eller dylikt.

Pris: 4 500 000 kr

Månadsavgift: 4 061 kr

Andel i föreningen: 4,86652 %

Byggår: 1953

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd (flyttas antagligen till källaren efter vindsutförsäljningen).

Renoveringar: Byte av V/A-stammar och elstigare 1994. Byte av fjärrvärmeväxlare 2008. Renovering av trapphus och stamspolning 2010. OVK 2011. Inbyggda radiatorer byts ut till utanpåsittande 2012. Föreningen arbetar efter en framtagen underhållsplan som gäller fram till 2032. Närmast planerade renovering är byte av takplåten. För att finansiera detta är avsikten att sälja råvinden till byggentreprenör. Detta förväntas ge löpande intäkter från månadsavgifter och en engångsintäkt som bedöms räcka för takbytet och ge en framtida buffert för andra reparationer. Föreningen vill att vindsbygget och takbytet sker samtidigt. Vindens golvyta är runt 250-280 kvm och blir antingen en stor lägenhet eller två mindre.

Lägenhetsnummer: 21 (1201)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Rekryten 8 förvärvade 1994 fastigheten på Oxenstiernsgatan 35. Föreningen består av 21 lägenheter och 2 lokaler med bostadsrätt. Det finns i nuläget inga planerade avgiftshöjningar.

Förening: Brf Rekryten 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Balkong i väster.

Attraktivt läge på Östermalm vid Ladugårdsgärdet, Gustav Adolfsparken och Gustav Adolfs kyrka. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Närhet till Garnisonens utmärkta serviceutbud och vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.