Östermalm

Valhallavägen 104, 3 tr

Sekelskiftesdröm invid Stureparken i toppskick! Stora sällskapsytor, 3,55 m i tak, balkong i söder, 3 kakelugnar, vackra golv & snövita snickerier.

Adress

Valhallavägen 104, 3 tr

Rum

3

Slutpris

8 900 000 kr

Avgift

3 828 kr/mån

Boyta

83 kvmOm bostaden

Välkommen till en helt suverän hörnlägenhet om 83 ljusa och synnerligen välplanerade kvm i absolut toppskick. De tidstypiska sekelskiftesdetaljerna är på plats såsom högt till tak (ca 3,55 m) med stuckaturer och takrosetter, bröstpanel, tre kakelugnar (fungerande i kök och vardagsrum), fiskbensparkett samt generösa ljusinsläpp i två väderstreck. Stor och solig balkong i söder med sol i princip hela dagen och ogenerad vy. Stor och öppen sällskapsyta, exklusivt drömkök från Alsike med vitvaror från Miele och med plats för stora middagar samt lättmöblerat vardagsrum. Två sovrum, välkomnande hall, ett fantastiskt badrum och nästintill obegränsat med förvaring, inklusive en walk-in closet.

Hela lägenheten totalrenoverades av fackmän 2014/2015 med varsam hand och stor respekt med bl.a. kök, badrum, samtliga ytor målades, golv slipades, balkong byggdes och ny el drogs in. Lägenheten ligger på en gavel med fönster i två väderstreck (söder/väster), tyst och lugnt med samtliga fönster mot innergårdarna.

Härligt läge invid Stureparken med närhet till allt! Trygg och klok förening med välskött fastighet, god ekonomi och stora dolda tillgångar. Det kan låta klyschigt men denna pärla måste verkligen ses och upplevas. Bäst i klassen, välkommen på visning!

– Välkomnande hall med bra rumssamband och plats för ytterkläder.
– Stor walk in closet med suverän förvaring.
– Platsbyggt och exklusivt kök från svenska Alsike med vitvaror från Miele och bänkskivor i Carraramarmor. Vinkyl, kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn samt induktionshäll och fläkt. Gott om skåp där takhöjden utnyttjas, bra arbetsytor och plats för stora middagar. Fönster i två väderstreck, fiskbensparkett, fungerande kakelugn och utgång till balkong.
– Södervänd balkong med plats för bord och stolar, sol hela dagen och ogenerad vy över fina innergårdar.
– Lättmöblerat vardagsrum med stor öppning mot köket samt bl.a. två stora fönster, vacker bröstpanel, stuckaturer, takrosett samt fungerande kakelugn och vacker fiskbensparkett.
– Snyggt och smakfullt badrum med dusch, WC, handfat med kommod samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Carramarmor och vitt kakel på väggarna samt svart/vitrutigt marmor med golvvärme.
– Sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang.
– Sovrum 2 med plats för rejäl säng och ytterligare möblemang.

– Medlemmarna har tillgång till en fin innergård med sommarmöbler, fina planteringar (bl.a. körsbärsträd), sandlåda och mycket att utforska. Tvättstuga i markplan. Ett stort källarförråd tillhör lägenheten. Hiss finns i det främre trapphuset och det har diskuterats att i det bakre trapphuset eventuellt installera hiss alternativt bygga en ”brygga” mellan trapphusen.

Pris: 7 475 000 kr

Månadsavgift: 3 828 kr
i avgiften ingår värme, vatten. Beräknad driftkostnad/månad ca: hemförsäkring 200 kr, hushållsström 300 kr.

Andel i föreningen: 3,22000 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 500 kr/mån

Byggår: 1887

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 541-32 (1303)

Hiss: Nej

Beskrivning av hiss: Det har diskuterats att eventuellt installera hiss alternativt bygga en "brygga" mellan trapphusen.

Våning: 3

Antal våningar: 4

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 108 per kvm (Atemp) och år

Energideklaration utförd: 2010-05-31

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 25 lägenheter varav tre lägenheter om totalt 167 kvm fortfarande upplåtes med hyresrätt. Bostadsytan uppgår till totalt 2626 kvm. Mellan 1991-2000 renoverades stora delar av fastigheten. Huvuddelen av avloppstammarna byttes, trapphuset renoverades med bl.a. marmorering av väggar. Under samma tid totalrenoverades källaren och fastigheten grundförstärktes. Två vindsvåningar bebyggdes, en stor del av taket lades om och ny el installerades. På senare år har det bakre trapphuset renoverats. 2018 målades fönster om.

Förening: Älgen 5

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV från Com Hem.

Internet: Bredbandet kommer idag från Com Hem. Bredband via fiber indraget i fastigheten.

Sammanställning: Stor och solig balkong med plats för bord och stolar. Fri ogenerad vi över vackra innergårdar. Söderläge med sol från ca kl. 09.00-17.30 under sommarmånaderna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.