Östermalm

Valhallavägen 152 D, 3 tr

3:a vid Karlaplan med låg avgift, suverän planlösning och stor, solig södervänd balkong. Tillfälle!

Adress

Valhallavägen 152 D, 3 tr

Rum

3

Slutpris

4 900 000 kr

Avgift

2 457 kr/mån

Boyta

79 kvmOm bostaden

Välkommen till detta attraktiva och mycket eftersökta läge vid Karlaplan! Med högt och ostört läge på tredje våningen finns denna möjligheternas 3:a med stor solig balkong i söder och vy mot vackra sekelskiftesfastigheter på Värtavägens del invid Karlaplan. Lägenheten har en genomgående och mycket väldisponerad planlösning med två bra sovrum mot gården, kök med matplats och vardagsrum med utgång till balkongen. Den passar barnfamiljen så väl som det äldre paret som prioriterar praktiska funktionslösningar och välutnyttjade ytor. Lägenheten har ytskick och inredning i original och därmed ett renoveringsbehov med god potential för den som vill förädla och sätta sin egen prägel. Skapa ditt drömboende i ett av Östermalms bästa lägen!

– Hall med plats för klädavhängning och förvaring i rejäl klädkammare.

– Badrum med dusch, toalett, handfat och badrumsskåp.

– Två bra sovrum vetter i rofyllt läge mot innergården. Rummen är lättmöblerade.

– Vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till stor södervänd balkong. Balkongen ger trevlig vy mot vackra sekelskiftesfastigheter invid Karlaplan. Vardagsrummet öppnar mot kökets matplatsdel.

– Kök med gott om skåp och arbetsyta. Här finns kyl, frys, spis och fläkt.

Lägenheten har ytskick och inredning i original och därmed ett renoveringsbehov med god potential för den som vill förädla och sätta sin egen prägel.

Pris: 4 890 000 kr

Månadsavgift: 2 457 kr

Andel i föreningen: 0,20380 %

Byggår: 1973

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns förråd på våningsplanet och tvättstuga som är belägen i garageplanet. Hiss 31 vid uppgång Valhallavägen 148 A leder till tvättstugan.

Lägenhetsnummer: 351

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan samt externa garagemöjligheter i området. I Fältöversten 7 finns ett garage där platser i mån av tillgång kan hyras genom Stockholm Parkering, tfn 08 – 772 96 00.

Allmänt om föreningen: Brf Fältöversten bildades 1994 och förvärvade fastigheten år 2008. Föreningen består av 537 lägenheter och av dessa är drygt 50 hyresrätter.
Inom föreningen finns även 5 kommersiella lokaler. Fastigheten är en s.k. 3-D fastighet och bostäderna är belägna ovanpå Fältöverstens köpcentrum. Föreningen har en mycket informativ hemsida: www.brf-faltoversten.se. Föreningen har en mycket god ekonomi.

Förening: Brf Fältöversten

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Stor södervänd balkong med vy mot Värtavägens vackra sekelskiftesfastigheter.

Välkommen till härliga Östermalm och detta suveräna läge vid Karlaplan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt avstånd till allt från Karlaplans och Fältöverstens shopping till Stureplans livfulla restaurang- och nattliv samt skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Ytterligare nås Humlegården, Strandvägen och inte minst Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är mer än utmärkt.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.