Östermalm

Jungfrugatan 13, 3 tr

Stilren design & toppskick i modern och yteffektiv trerummare med högt läge & solig balkong i väster. Toppläge nära Östermalmstorg! Endast 1.343:-/mån

Adress

Jungfrugatan 13, 3 tr

Rum

3

Slutpris

7 850 000 kr

Avgift

1 343 kr/mån

Boyta

72 kvmOm bostaden

Med attraktivt och centralt Östermalmsläge, i genuina och trevliga kvarter invid Östermalmstorg och Hedvig Eleonora kyrka, finns denna suveräna, maximalt yteffektiva och moderna trerummare med högt läge och solig balkong i väster. Balkongen ger ett härligt och insynsskyddat uterum med fri utsikt över öppna och grönskande innergårdar.

Lägenheten är smakfullt och omsorgsfullt renoverad i stilsäkert och modernt utförande med genomgående fina parkettgolv, ljus färgsättning och platsbyggd förvaring. Den mer än utmärkta planlösningen är genomgående mellan innergård och enkelriktad gata, den är mycket väldisponerad, tillgänglig och funktionell, väl motsvarande treor på både 80 och 85 kvm. Här finns ljusa och luftiga sällskapsytor i vardagsrum med vackert burspråksparti och i stilrent kök med god förvaring, komplett maskinell utrustning samt utgång till den ljuvliga balkongen i väster. Två bra sovrum som ligger bekvämt avskilda från varandra på var sida av lägenheten, båda med plats för dubbelsäng, arbetsbord och klädförvaring i garderober längs med vägg. Splitternytt badrum från 2015 i modern, stilsäker design med lyxigt badkar, handfat med underliggande skåp, WC, handdukstork, klinkergolv med golvvärme och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Välskött och lågt belånad bostadsrättsförening i fastighet från 1974, med gemensam bastu samt 5 garageplatser i huset för uthyrning. Eventuellt finns möjlighet att erhålla en garageplats då det f.n. inte är någon kö.

Välkommen till Jungfrugatan 13 och detta trevliga läget i hjärtat av stadsdelen med närhet till allt från de trendiga restaurangerna vid Stureplan och Saluhallens delikatessdiskar till Strandvägen, Dramaten och skärgårdsbåtarna vid Nybroviken.

– Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Hela lägenheten har genomgående fin parkett och väggar i ljus ton.

– Luftigt vardagsrum med stort fönsterparti i burspråk och naturlig plats för matsalsbord för större sällskap, soffgrupp samt TV-möbel. Här finns även en platsbyggd bokhylla.

– Kök i stram och stilren design, renoverat 2009 och uppdaterat 2015 (ny bänkskiva, diskho, blandare, micro, köksfläkt) med skåpinredning i vitt, bra arbetsytor och gott om skåp. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin (2013), ugn, spishäll samt spisfläkt. Klinkergolv med golvvärme. Här finns utgången till balkongen som förenar ute med inne.

– Två bra sovrum med goda förvaringsmöjigheter i garderober. Sovrummen ligger bekvämt avskilda från varandra.

– Splitternytt, snyggt och helkaklat badrum från 2015 med klinker på golv med golvvärme, lyxigt badkar, vägghängd WC, handfat, badrumsskåp och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Pris: 6 450 000 kr

Månadsavgift: 1 343 kr

Andel i föreningen: 8,06000 %

Byggår: 1974

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett stort vindsförråd om ca 8 kvm. I fastigheten finns en gemensam tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel, bastu med dusch och wc, cykelrum/soprum samt en gemensam innergård.

Lägenhetsnummer: 41 (1302)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4.

Energiförbrukning: 146 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: 5 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö – kontakta föreningens styrelse vid intresse av garageplats. Konstnad cirka 1.500 – 2.500 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Jungfrun 6 äger fastigheten Jungfrun nr 6 på adressen Jungfrugatan 13. Föreningen består av 13 bostadsrättslägenheter samt 1 hyreslokal. Föreningen har även 5 garageplatser till vilka det är separat kö (pris: ca 1500-2500 kr/mån) – kontakta föreningens styrelse om intresse för garageplats finns. Föreningen sköter själva den ekonomiska förvaltningen. Stammarna i kök och badrum har spolats och fotograferats 2015. Föreningen har som krav att framtida köpare bosätter sig på adressen. Juridisk person accepteras ej som köpare. Föreningen har enligt årsredovisning 2014 endast 520.000 kronor i långfristiga skulder!

Förening: Brf Jungfrun 6

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Stor balkong om ca 4,5 kvm i väster med eftermiddags- och kvällssol som härlig vy över lummiga, öppna innergårdar.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge invid Östermalmstorg och Hedvig Eleonora kyrka. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen och restaurang ”Lisa På Torget”, når man på några minuter Strandvägen, Karlaplan och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.