Östermalm

Kaptensgatan 9, 1 tr

Sekelskiftesdröm invid Strandvägen med härlig takhöjd, generösa ljusinsläpp, kakelugn och perfekt och genomgående planlösning. Mycket bra skick!

Adress

Kaptensgatan 9, 1 tr

Rum

3

Slutpris

6 800 000 kr

Avgift

2 798 kr/mån

Boyta

65 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 65 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Sekelskiftesdetaljerna är på plats såsom högt til tak med stuckaturer, vackra trägolv, snövita snickerier, stora fönsterpartier och fungerande kakelugn. Härliga sällskapsytor med lättmöblerat vardagsrum och utmärkt kök, två sovrum och ett fräscht badrum. Trygg och klok förening med välskött kulturmärkt fastighet och synnerligen god ekonomi med låga månadsavgifter. Lägenheten ligger på 1 tr upp från gatan och med lugnt och insynsskyddat läge på första våningsplanet mot innergården.

– Välkomnande hall med bra rumssamband, platsbyggda garderober och infälld belysning via spotlights.

– Arktektritat och platsbyggt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för 6 personer. Integrerad kyl/frys, diskmaskin samt varmluftsugn, fläkt och glashäll från Gaggenau. Bänkskiva i Corian.

– Lättmöblerat vardagsrum med två generösa fönsterpartier. Vackra golv, härlig takhöjd samt fungerande kakelugn.

– Sovrum 1 med plats för dubbelsäng och två inbyggda garderober.

– Sovrum 2 med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang.

– Nyligen renoverat badrum med kaklade väggar och ett snyggt svart/vitrutigt klinkergolv. Badkar, handfat, handduksvärmare och WC

Pris: 6 475 000 kr

Månadsavgift: 2 798 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Beräknad driftkostnad/månad ca: hemförsäkring 150 kr, hushållsström 300 kr. Enligt stadgarna får en överlåtelseavgift tas ut om 3000 kr, vilket görs i form av en deponering. 1500 kr vardera för köpare och säljare.

Andel i föreningen: 3,58900 %

Byggår: 1885

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd. I källarplanet finns en uthyrningslokal om 163 kvm, övernattningslägenhet, hobbyrum, gym, tvättstuga, cykelrum och soprum. Vacker, arkitektritad ioch kulturmärkt trädgård..

Lägenhetsnummer: 9 / 1002

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4.

Energiförbrukning: 148 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 29 bostadsrätter och en hyreslokal. Föreningen äger marken och är en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten är välskött och V/A stammarna byttes 1974. Stammarna har spolats kontinuerligt, nästa gång är planerat till 2020. Inga aviserade avgiftsförändringar.

Förening: Kaptenen

TV: Ansluten till kabelnät, basutbud ingår i avgiften.

Internet: Möjlighet till bredband.

Sammanställning: Fin gemensam trädgård ritad av trädgårdsarkitekt Ulla Molin med inspiration och tema från Japan.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge på Kaptensgatan, alldeles invid Strandvägen och Nybroviken. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.