Östermalm

Nybrogatan 73 A, 1 tr

Charmig & drömlik sekelskiftestrea med balkong & kakelugn. Fulländad planlösning med öppna sällskapsytor & två bra sovrum. Skuldfri förening.

Adress

Nybrogatan 73 A, 1 tr

Rum

3

Slutpris

7 450 000 kr

Avgift

1 197 kr/mån

Boyta

61 kvmOm bostaden

Välkommen till en sann sekelskiftesdröm på bästa Östermalmsadress i det första kvarteret ovan Karlavägen, mellan Karlaplan och Östermalmstorg. I välskött fastighet från 1882 och i en skuldfri förening saluförs nu denna optimerade och tjusiga trerummare om 61 kvm, rik på så väl stil som välbevarad charm.

Här bevaras alla vackra originaldetaljer från fastighetens byggår såsom högt till tak, furugolv, vita snickerier och spegelmönstrade dörrar, fungerande kakelugn och ett flertal högresta fönsterpartier.

Planlösningen är ljus, luftig och ytterst väldisponerad. Här finns trivsamma sällskapsytor mellan vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet är lättmöblerat och ger plats för soffa, matbord och TV-möbel. De stora fönsterpartierna ger vardagsrummet ett ljuvligt ljusinsläpp, en känsla av rymd och fin utsikt över rofylld innergård.

Två trivsamma och rymliga sovrum som ligger avskilt från varandra på var sida av lägenheten. Här finns ett ”master bedroom” med plats för dubbelsäng och utmärkt förvaring i klädkammare. Här ges utgång till balkongen som ligger lugnt mot innergården och ger ett härligt uterum med plats för stolar och bord. Det andra sovrummet ger ett utmärkt barn-, tonårs- eller gästrum.

Badrummet är inrett med helkaklade väggar, klinkergolv, badkar, WC samt handfat med kommod. Via entrén nås en inbjudande hall med gott om plats för ytterkläder och skor.

Välskött och skuldfri förening i vacker fastighet från 1882.

Pris: 6 950 000 kr

Månadsavgift: 1 197 kr
I avgiften ingår värme, VA & kabel-TV (grundutbud).

Andel i föreningen: 2,75055 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1882

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 16 (1103)

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 4

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 159 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bf Rådjuret upa är en äkta och skuldfri förening som äger marken. Fastigheten byggdes 1882 och består av 2 stycken flerbostadshus med 26 lägenheter som upplåtes med bostadsrätt. 1 lägenhet med hyresrätt och 6 lokaler med hyresrätt. Lokalytan uppgår till 223 kvm. Omsättningstillgångar (kassa, bank m.m) uppgick till ca 2 mkr. Inga avgiftsförändringar beslutade.

Urval av renoveringar:
Nya elstigar 1972
Balkonger 1992
Fasadrenovering 1993
Stammar 1997
Trapphusmålning 2006
Omläggning av tak 2011
Fönster 2012
Renovering av vatten & värmesystem 2017
Renovering och målning av fasad 2018

För ytterligare information se årsredovisning. Underhåll planeras att utföras enligt underhållsplan. Närmsta åren viss målning och intrimning av värmesystem.

Gemensamma utrymmen:
Innergård med uteplats
Tvättstuga
Cykelplats på gården
Barnvagnsförråd
Källarförråd

Förening: Bf Rådjuret u.p.a.

Organisationsform/Typ: Bostadsförening

Antal lägenheter: 26

Antal lokaler: 6

Antal hyresrätter: 1

Internet: Kabel-TV och bredband via ComHem.

Sammanställning: Stor underbar och möblerbar balkong som ger ett härligt "uterum" med plats för bord, stolar och växter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.