Norrmalm/Vasastan

Kammakargatan 19, 4 tr

Ljus och yteffektiv lägenhet med högt läge, balkong i syd och öppen spis i kvarteren kring City ochTegnérlunden.

Adress

Kammakargatan 19, 4 tr

Rum

3

Slutpris

4 195 000 kr

Avgift

3 659 kr/mån

Boyta

65,5 kvmOm bostaden

Välkomna till denna ljusa cityvåning med både solig balkong och stor fungerande öppen spis. Här bor du i mysiga kvarter där City och Norrmalm möts, mellan Tegnérlundens park och Drottninggatans livfulla shoppingstråk, kort och gott, i hjärtat av Stockholms innerstad.

Välkomna till denna fantastiska genomgående bostad i hjärtat av Stockholm i högt ljust läge med både solig balkong och stor fungerande öppen spis.

Genomgående vita väggar och fiskbensparkett. Säkerhetsdörr.

Välkomnande hall med svart klinker. Kapphängare.

Luftigt vardagsrum med utgång till solig balkong i söderläge utan insyn samt med fungerande öppen spis. Fint parkettgolv och vita väggar.

Öppet fräscht kök i högblankt vitt med mycket bra förvaring. Matplats för ca sex personer. Genomgående öppet kök som är välutrustat med diskmaskin, elspishäll, fläkt, ugn med mikro och integrerad kyl/frys. Granitskiva med vitt kakel ovan samt med belysning i överskåpen. Spotlights i tak.

Två sovrum med vita skjutbara dörrar som går in i väggen.

Det större sovrummet har idag dubbelsäng samt rymliga garderober med dragdörrar och plats för dubbelsäng. Två stora höga fönster ger ett fint ljus.

Sovrum (perfekt barnrum eller arbetsrum) med ett stort högt fönster. Vita väggar och parkettgolv.

Vitt helkaklat duschrum med duschhörna. Grått klinkergolv med golvvärme. Runt tvättställ, wc, handdukstork samt bra förvaring i ek.

Pris: 4 195 000 kr

Månadsavgift: 3 659 kr

Andel i föreningen: 6,17880 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 380 kr/mån

Byggår: 1937

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med två maskiner, en torktumlare och ett torkskåp.

Renoveringar: Rörstambyte, utbyte av samtliga vattenledningar och byte av elstigar 2004. Nylagt tak (i samband med vindsbyggnation), byte av hissmaskin, nya maskiner i tvättstuga (tvättmaskin, torktumlare och torkskåp) och målning av trapphus 2006. Renovering av hisskorg 2007. Ny takfläkt och nytt räcke till vindsvåningen 2008.

Lägenhetsnummer: 1013 (1503)

Hiss: Ja

Beskrivning av hiss: Hiss till 5 trappor, 1 trappa att gå

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6.

Energiförbrukning: 133 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området. www.stockholms.se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Rörstrand 26 förvärvade fastigheten 1997 och består av 20 lägenheter, varav 1 är återstående hyresrätt, och 1 lokal.

Förening: Brf Rörstrand 26

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 20

Antal lokaler: 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem. Betalas separat.

Sammanställning: En härlig balkong i rakt söderläge utan insyn. Tillgång till föreningens gemensamma takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms innerstad.

Drömläge mellan Tegnérlunden och Drottninggatan, med närhet till allt och möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom bekvämt gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du paradgator som Drottninggatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan. Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertal innerstadsbussar. T-centralen med bl a pendeltåg och Arlanda Express når du på endast 5 minuter.

Skolor i området Lilla Adolf Fredrik med låg- och mellanstadium. Närmsta högstadium är Vasa Real vid Vasaparken. Fritids finns det flera av på bl a Västmannagatan och Kammakargatan. Rekreation får du med simning, massage och gym på Centralbadet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.