Norrmalm

Johannesgatan 10, 4 tr, högst upp!

Unik terrassvåning högst upp i kulturkvarter vid Johannes kyrka. Toppskick och vacker utsikt över Stockholms tak, tinnar och torn.

Adress

Johannesgatan 10, 4 tr, högst upp!

Rum

3

Slutpris

5 100 000 kr

Avgift

3 192 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

ONCE IN A LIFETIME……UTSIKT ÖVER STOCKHOLM, TERRASS & NYSKICK! DRÖMBOENDE NÄRMAST HIMLEN MED PARIS KÄNSLA!

Välkommen till anrika kulturkvarter med anor från 1600-talet, invid Brunkebergsåsens topp och Johannes kyrkopark. Här lever du i lugnt och fridfullt läge, men med endast 5 minuters promenad nås NK, Stureplan, Humlegården och skärgårdsbåtarna vid Nybroviken.

Tillfälle att förvärva ett unikt boende på en av Stockholms mest attraktiva adresser. Högst upp i välskött och stambytt fastighet finns denna fantastiska terrassvåning om 70 kvm ” levnadsyta”, varav 54 kvm inne och 16 kvm ute. Terrassen är fantastisk, helt utan insyn, med eftermiddags- och kvällssol och har utsikt över Johannes kyrka, Kungstornen och Stockholms tinnar, torn och takåsar. Här finns gott om plats för utemöbler, grill och planteringar.

Våningen har varsamt totalrenoverats 2009 till toppskick med stilren design, sober färgsättning och oljad fiskbenskparkett. Allt flödar av ljus och rymd i den övrigt optimala, ytteffektiva och genomgående planlösningen i öster och väster. Nytt stilrent kök och vardagsrum i öppen planlösning med fungerande öppen spis och utgång till terrassen. Terrassen ger härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute och inne. Kaklat badrum med kar och två bra sovrum, varav ”master bedroom” med härlig fri utsikt och bl a Kaknästornet, Hedvig Eleonora kyrka, Engelbrektskyrkan och NK-klockan i bakgrunden.

Ett extraordinärt boende i en klass för sig!

– Välkomnande tambur med plats för avhängning vid klädhängare i original, oljad fiskbensparkett, vitmålade väggar och tak med infällda spotlights.

– Härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning.

Köket är platsbyggt i stram och stilren design med skåp och bänkskivor i vitt. Komplett maskinell utrustning i rostfritt såsom kyl och frys, 4-lågig gashäll från Smeg, varmluftsugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Bra arbetsytor, infällda spotlights i tak och oljad fiskbensparkett.

Vardagsrummet är fantastiskt med fungerande öppen spis, nymålade väggar och tak i sobra färger, oljad fiskbensparkett och utgång till den stora och möblerbara terrassen. Terrassen är makalös och har utsikt över tak, tinnar och torn med framför allt de ståtliga Kungstornen och Johannes kyrka i blickfånget. Vardagsrum, kök och terrassen utgör tillsammans en sällskapslösning vi sällan skådat!

– Två bra sovrum med oljad fiskbensparkett och nymålade väggar i sobra färger. ”Master bedroom” med plats för dubbelsäng och garderober. Sovrummet har ett stort fönsterparti med magnifik, fri och vidsträckt utsikt över Stockholm. Härifrån ser du bl a Kaknästornet, Hedvig Eleonora kyrka, Engelbrektskyrkan och NK-klockan. Det mindre sovrummet passar utmärkt som gäst-, barn- eller arbetsrum.

– Toppfräscht, stambytt och helkaklat badrum i vitt med klinkergolv, badkar, toalett, handdukstork, handfat och badrumsskåp. Intill badrummet finns en mellan hall med garderober.

Pris: 3 700 000 kr

Månadsavgift: 3 192 kr

Andel i föreningen: 8,43660 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum. På varje våningsplan finns sopnedkast, i källaren finns grovsoprum och på vinden finns ett gemensamt sällskapsrum att disponera för medlemmarna. Utsikten över Stockholm är magnifik. Grön och planterad innergård med trädgårdsmöbler och grill.

Lägenhetsnummer: 19

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Garage finns att hyra på Johannesplan 5. Till detta garage finns fjärrkontroll och tvättmöjligheter. För tillgång till platser i detta garage, kontakta förvaltare på 0706 – 851 791.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Torkan 13 förvärvade år 2002 fastigheten på Johannesgatan 10. Föreningen består av 20 lägenheter och 3 lokaler. Föreningens ekonomi är mycket god och nyligen sänktes månadsavgifterna med 20 %. I och med försäljning av en hyresrätt alldeles nyligen tillhörande föreningen stärktes eknomin ytterligare.

Förening: Brf Torkan 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Fantastisk terrass om ca 16 kvm i sydväst, helt utan insyn, med underbar kvällssol och utsikt mot Johanneskyrkan, Kungstornen och takåsarna. Terrassen ger härligt uterum med möjligheter till plantering, möblering och umgänge utomhus. Här finns markiser och utebelysning.

Fastigheten är belägen i mycket lugnt läge i kulturkvarteren invid Johanneskyrkan och dess vackra park. Här bor du med fem minuters promenadavstånd till NK, Stureplan och shoppingen i city.

Kommunikationerna är goda med T-bana från Hötorget och T-centralen beroende på destination. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.