Nedre Gärdet - Östermalm

Östhammarsgatan 69

Stilren design, balkong och öppen spis! Suveränt planerad och snygg funkis 3:a i drömskick!

Adress

Östhammarsgatan 69

Rum

3

Slutpris

2 950 000 kr

Avgift

3 317 kr/mån

Boyta

58 kvmOm bostaden

Välkommen till denna funkispärla på Gärdet om 3 r o k som med varsam hand under 2010-2011 totalrenoverats till absolut toppskick. Stilren design, läckra och trendiga materialval i kök och badrum. Genomgående nylagda parkettgolv och vitmålade väggar/tak matchar den bevarade funkiskänslan med originaldetaljer såsom stora fönsterpartier, snövita snickerier, en öppen spis och en mysig balkong i sydväst.

Sällan har uttrycket ”välplanerad” passat bättre för att beskriva denna optimala hörnlägenhets suveräna planlösning om tre rum och kök, varav två bra sovrum och ett härligt vardagsrum. Den ytterst yteffektiva planlösningen gör att lägenheten upplevs som större och dess funktion motsvarar en bostad på såväl 60 kvm som 70 kvm +. Vi tror att denna bostad passar den lilla barnfamiljen så väl som paret som behöver ett extra gäst- eller arbetsrum.

Här lever ni i rofyllt och lugnt läge nära Djurgården och granne med Gärdets gröna fält, Kampementsbadet och Värtan. Samtidigt med bekvämt avstånd till Karlaplan, Fältöverstens shopping och Stockholms citypuls.

– Hall med plats för ytterkläder i två originalgarderober och skor i fyra väggfasta skoskåp. Entrédel med klinkergolv, inre hallpassage med ekparkett och vitmålade väggar samt tak med infälld belysning.

– Toppfräscht, nytt och snyggt badrum från 2011 med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschplats med designad takdusch och vikdörrar i glas. Handfat på kommod med draglådor, WC, badrumsskåp, handdukstork och infällda spotlights i tak. OBS! Alla vattenledningar är inbyggda och dolda i vägg.

– Kök i stilsäker och modern design från 2010. Skåp och draglådor i vitt, arbetsytor i svart granit med underlimmad ho och glaskakel på väggen ovan. Komplett maskinell utrustning från Bosch såsom kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. Fläkt av annat märke. I köket finns en matplats för 4-5 personer.

– Två bra sovrum, varav ett med plats för dubbelsäng och förvaring i garderob. Det andra sovrummet passar väl som barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum, stor garderob. Vitmålade väggar och ekparkett.

– Härligt vardagsrum med två fönsterpartier och utgång till balkong i sydväst. Vardagsrummet är lättmöblerat för soffa och TV. Här finns en öppen spis (ej fungerande, men går att åtgärda). Vitmålade väggar och ekparkett.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 3 317 kr

Andel i föreningen: 3,65000 %

Byggår: 1944

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns två förråd, ett i källaren (f.d. matkällare) och ett på vinden. Det finns en tvättstuga med två maskiner, torktumlare, mangel och torkskåp. Cykel- och barnvagnsrum och soprum.

Renoveringar: Relining av V/A-stammar i kök och badrum 2010 och 2011. Trapphusrenovering och installation av säkerhetsdörrar 2011. Föreningen har en 5-årig underhållsplan där bl a fönterrenovering, balkonger och tak ska prioriteras. I dagsläget är inga avgiftsförändringar planerade.

Lägenhetsnummer: 27 (1004)

Hiss: Nej

Våning: 1

Antal våningar: 3

Parkering/Bilplats: Fyra parkeringsplatser uthyres. Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen London 1 bildades 1999, förvärvade fastigheten 2009 och består av 43 lägenheter, varav 10 är återstående hyresrätter, och 2 lokaler.

Förening: Brf London 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ATM.

Internet: Bredband 100 Mbit/s från Ownit för 100:-/månad.

Sammanställning: Trädäckad balkong i sydväst.

Underbara promenadstråk längs med grönskande Gärdet, Lill-Jansskogen och bort mot Djurgården samt Djurgårdsbrunnskanalen. Kort promenad till Fältöversten, 10 minuter med cykel till Stureplan. SATS Gärdet (träningsanläggning med squashbanor) ligger nära och Kampementsbadet finns ca 100 meter bort. Flertalet restauranger. Bra kommunikationer med buss 1, 72 och 76, bekvämt promenadavstånd till T-Gärdet.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.