Liljeholmskajen

Blekegatan 5, 5 tr.

Högst upp, två balkonger, 3 meter i takhöjd och suverän planlösning. Flödande ljusinsläpp och fint skick. Här trivs man!

Adress

Blekegatan 5, 5 tr.

Rum

3

Slutpris

3 400 000 kr

Avgift

4 797 kr/mån

Boyta

77 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara trea i populära Liljeholmskajen. Här erbjuds två balkonger högst upp med perfekt solläge, stora sällskapsvänliga ytor och fint skick. Den genomgående planlösningen i kombination med det höga läget och den generösa takhöjden om cirka 3 meter ger hela bostaden ett flödande ljus och rymd. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, två väldisponerade sovrum samt bra förvaringsmöjligheter. Stilfullt badrum med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Här bor ni tyst och rofyllt med direkt närhet till all nödvändig service. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt flera rymliga garderober.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för önskad möblering samt matplats för större sällskap. Köket är utrustat med spishäll, varmluftsugn, fläkt, kyl och frys. Förberett för diskmaskin. Praktisk köksö samt bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Stora fönsterpartier samt utgång till balkongen ger ett härligt ljusinsläpp! Möjlighet finns att avdela matplatsen till ytterligare ett sovrum om så önskas.

– Två väldisponerade sovrum. Sovrum 1 har plats för dubbelsäng samt extra byrå eller garderober om så önskas. Utgång till balkongen. Sovrum 2 disponeras perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Två garderober.

– Rymligt badrum med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, dusch, handfat, skåp, vägghängd wc och spegel.

– Två underbara balkonger! En stor balkong från vardagsrummet/köket med sol sommartid från cirka kl 12.00 till solnedgång. Balkong 2 har förmiddagssol från morgon till lunchtid (info enligt säljarna).

Pris: 2 995 000 kr

Månadsavgift: 4 797 kr

Andel i föreningen: 0,81686 %

Byggår: 2004

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum, soprum samt en gästlägenhet som kan hyras vid besök.

Lägenhetsnummer: 171

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Under fastigheten finns 74 garageplatser som går att hyra för ca 1416 kr/månad. Till dessda är det separat kö. För övrigt gäller fri parkering på intilliggande gator.

Allmänt om föreningen: Brf Byggledaren 1 bildades 2010 och består av 124 bostadslägenheter, 9 hyresrätter kvar (framtida dold intäkt) samt 3 hyreslokaler. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB. Inga beslutade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Mer information finns på föreningens hemsida www.byggledaren.se

Förening: Brf Byggledaren 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband via Open Net.

Mycket populärt läge vid Liljeholmskajen. I området finns bl.a. matbutik, mysiga caféer, trevliga restauranger och konditori. Ett stenkast bort finns Liljeholmens Centrum och det moderna shoppingcentret med flertalet butiker, affärer och caféer. Området är barnvänligt med flertalet likplatser. Fina promenadstråk finns även vid Årstaviken.
Goda kommunikationer med tvärbanan som går via Liljeholmen mot Alvik och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla Udde. Busslinjerna 143 (Lijleholmen – Högdalen och 160 (Liljeholmen – Gullmarsplan) trafikerar Liljeholmskajen. På någon minut med tvärbanan eller bussen är man vid Liljeholmens Centrum där tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Tunnebana från Liljeholmen till T-Centralen tar endast ca 10 minuter.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.