Liljeholmen

Liljeholmsvägen 12, 5 tr

Designdröm byggd 2008. Öppen planlösning, stilren design och stor balkong i söderläge!

Adress

Liljeholmsvägen 12, 5 tr

Rum

3

Slutpris

3 270 000 kr

Avgift

4 485 kr/mån

Boyta

78 kvmOm bostaden

Välkommen till denna drömtrea om 78 kvm belägen på 5 trappor. Fastigheten byggdes under 2008 och har ritats av arkitekterna Kjellander och Sjöberg. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Fönster från golv till tak i vardagsrummet ger ett härligt ljus och här finns även utgång till en stor balkong i söderläge. Kök i stilren och exklusiv design med matplats för 6 personer. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt god förvaring i rymlig garderobsdel. Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum alt arbetsrum. Toppfrächst badrum med tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med utrymme för avhängning samt förvaring i platsbyggd garderobsdel. Hela lägenheten har genomgående väggar i ljus ton och parkettgolv.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stora fönster ger ett härligt ljus. Här finns plats för såväl soffgrupp som matplats för 6 personer. Utgång till stor balkong i bästa söderläge.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i vitt med bra förvaring. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn samt ovansittande fläkt.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket god förvaring i form av stor garderobsdel. Plats för arbetshörna.

– Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum alt arbetsrum.

– Toppfräscht badrum med mörkt klinkergolv med värmeslingor och vitt kakel på väggar. Utrustat med badkar, vägghängd WC, spotlights i tak, tvättmaskin samt torktumlare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 485 kr

Andel i föreningen: 2,67949 %

Byggår: 2008

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns 1 tvättstuga som kan bokas alla dagar, kostnadsfritt.

Lägenhetsnummer: 0005B

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 7

Parkering/Bilplats: Föreningen har 20 garageplatser som hyrs ut mot betalning. Det finns 3 st lediga platser, för närvarande. Styrelsen har hand om kölistan. För övriga medlemmar gäller boendeparkering. Det finns vanligtvis gott om lediga parkeringsplatser på gatan runt föreningen. Intresserade av garageplats, kontakta Christopher Taube på mejladress: cta@spd.dk för mer information.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2007-05-09 och består av 40 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Inom fastigheten finns 2 st lokaler om 339 kvm som upplåts med hyresrätt och som bidrar till att hålla medlemsavgifterna låga.

Föreningen har en egen hemsida: http://www.hemsidan.com/katrineberg19/

Förening: Brf Katrineberg 19

TV: Föreningen har avtal med Ownit om bredband, kabel-tv samt IP-telefoni.

Vid Liljeholmen skapas en levande stadsdel med vackra och moderna bostadshus i kombination med service såsom restauranger, mataffärer, butiker, gym, skola, förskolor mm. Liljeholmstorgets Galleria med ca. 90 butiker öppnades under 2009. Kommunikationsmässigt är området välförsörjt. Här finns tillgång till Tvärbanan som går genom området med station Årstadal. En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg med pendeltågstation. Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik, med tunnelbana, tvärbana och bussar. Den nya Årstabron ger ytterligare en smidig gång och cykelväg till Södermalm. I området finns trevliga rekreationsmöjligheter med promenadstråk runt t.ex. Årstaviken, sjön Trekanten samt närhet till mysiga Vinterviken med caféer och badmöjligheter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.