Lidingö - Sticklinge

Frisksportarvägen 4, 2 tr

Högt, fritt och soligt gavelläge med stor balkong i söder och fri utsikt över grönska. Utmärkt, modern planlösning och flödande ljusinsläpp.

Adress

Frisksportarvägen 4, 2 tr

Rum

3

Slutpris

3 225 000 kr

Avgift

5 542 kr/mån

Boyta

77,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en modern och suverän lägenhet om 77,5 ljusa och välplanerade kvm. Lägenheten är högt och fritt belägen med fönster i tre väderstreck, stor solig balkong i söder och grönskande utsikt.

Planlösningen i trivsamt gavelläge är modern, funktionell och ytterst tillgänglig. Välkomnande hall med plats för ytterkläder, skor och rejäl förvaring i klädkammare. Kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Två bra sovrum. Vardagsrum i ljust hörnläge med plats för önskad möblering och utgång till balkongen. Balkongen är väl tilltagen och ger plats för bord, stolar och plantering – kort och gott ett härligt ”uterum” under sommarhalvåret. Lägenheten har uppfräschningsbehov.

Modern, barn- och handikapsvänlig fastighet från 1995 utan hindrande trappsteg in i huset, stor hiss och goda faciliteter för medlemmarna såsom tvättstuga, cykel-/barnvagnsrum etc.

Välkommen till ett rofyllt och trivsamt boende i lugn och rogivande naturmiljö med närhet till löpspår, golfbana m.m. Utmärkta busskommunikationer in till Lidingö centrum och till Ropsten där tunnelbana finns. Med bil tar det ca 10-15 minuter in till Stockholm city och via Norra länken når du E4 och E18 på bara 8-10 minuter.

– Välkomnade hall med plats för avhängning och skor. Bra förvaring i rymlig klädkammare.

– Fräscht badrum med egen tvättsektion med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp ovan. Här finns även dusch, wc och handfat.

– Utmärkt sällskapskök med bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen och plats för matbord med flera middagsgäster. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt samt kyl och frys ’side by side’.

– Luftigt vardagsrum med bra ljusinsläpp från fönster i två vädersträck. Plats för önskad möblering. Här finns även utgången till den rymliga balkongen som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne.

– 2 bra sovrum med plats för dubbelsäng samt garderob.

Pris: 2 995 000 kr

Månadsavgift: 5 542 kr

Andel i föreningen: 1,69540 %

Byggår: 1995

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, föreningsslokal/gästlägenhet, tvättstuga och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 23209 (1203)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3.

Energiförbrukning: 167 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Frisksportaren bildades 1994 och de första boende flyttade in under 1995. Föreningen består av 60 lägenheter upplåtna med bostadsrätt på adresserna Frisksportarvägen 1, 2, 4, 6 & 8. Ingen planerad avgiftsförändring. Inga planerade renoveringar. Juridisk person godkänns ej som köpare.

Vid inflyttning i föreningen får den inflyttade möjlighet att hyra P-plats för personbil i föreningen om det finns lediga P-platser. P-platsen kostar 200kr / mån och debiteras utöver månadsavgiften för lägenheten. I hyran för P-platsen ingår eluttaget och kostnaden för den el man förbrukar. Alla P-platser är inte alltid uthyrda och då ges möjlighet för medlem att hyra ytterligare en plats.

Förening: Brf Frisksportaren

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Stor balkong i söderläge med utsikt mot himmel och grönska.

I Sticklinge bor man nära naturen med underbara promenadstråk och fina badmöjligheter. Med en kort promenad når man golfbana samt tennisbanor. I närområdet finns livsmedelsaffär och direktbuss till T-bana i Ropsten via Lidingö Centrum. Med bil tar det ca 10-15 minuter in till Stockholm city och via Norra länken når du E4 och E18 på bara 8-10 minuter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.