Långbro Park

Bergtallsvägen 22, 1 tr

Suverän hörnlägenhet med stor balkong i fritt läge! Toppskick!

Adress

Bergtallsvägen 22, 1 tr

Rum

3

Slutpris

3 200 000 kr

Avgift

5 168 kr/mån

Boyta

99 kvmOm bostaden

Här ges chansen att bli den första att flytta in i denna rymliga trea om 99 kvm med stor balkong i fritt läge! Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Kök i stilren design och plats för stort matbord. Rymliga sovrum, toppfräscha badrum och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten kan med enkla medel byggas om till en fyra. Varmt välkomna till mysiga Långbro Park!

Säljaren kan tänkas vara intresserad av inbyte hyresrätt, OBS ej krav!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt plats för förvaring. Hela lägenheten har genomgående parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam och rymlig känsla. Utgång till stor balkong i fritt läge.

– Stilrent kök med stor matplats. Vita köksluckor ock kakel i ljus ton ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt spisfläkt. Gott om avställningsytor och goda förvaringsmöjligheter.

– Två mycket trivsamma sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring. Om så önskas kan ytterligare ett sovrum skapas genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet. Lägenheten är från ursprungsritningen en fyra.

– Stort och toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ljusgrått klinkergolv med värme och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, vattenfallsdusch samt duschvägg.

– WC med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 5 168 kr

Byggår: 2010

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett eget förråd, placerat i källarplanet. I källaren finns förvaringsutrymme för barnvagnar och rullstolar. Förvaringsutrymmen för cyklar finns både i cykelrum och utomhus.

Lägenhetsnummer: 331

Hiss: Ja

Våning: 3

Parkering/Bilplats: Garageplats kostar 850 kr/mån. Parkeringsplats med motorvärmare kostar 400 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Brf Parkdammen består av 99 stycken lägenheter.

Förening: Brf Parkdammen

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit.

Sammanställning: Stor balkong i bästa söderläge. Möjlighet finns till inglasning.

Långbro Park ligger i en vacker dalgång i stadsdelen Älvsjö. I parken finns förutom sim- och idrottshall även ett värdshus med gamla anor. En före detta överläkarvilla heter idag Långbro Värdshus och drivs av en av Sveriges bästa krögare. Tycker du om att vistas i naturen så är det, utöver parken, gångavstånd till Älvsjöskogen med upplyst motionsspår. Dessutom finns vackra Långsjön med badplats på sommaren och plogad skridskoslinga på vintern.

I anslutning till Långbro Park finns skolor, daghem, simhall och idrottsplats. Som boende i Långbro Park har du nära till Fruängens centrum med t-bana, butiker, post, bank och systembolag. I närheten ligger också Älvsjö centrum med butiker, post, bank, Älvsjömässan och pendeltågstation.

Tunnelbanan från Fruängen till Stockholms city tar cirka 20 minuter, med pendeltåg från Älvsjö station tar det cirka 6 minuter. Buss till Älvsjö station utanför parken, restid knappt 10 minuter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.