Kungsholmen - Thorildsplan

Lindhagensgatan 73, 2 tr.

Toppfin 3:a vid populära Thorildsplan! Suverän öppen planlösning & solig balkong i väster!

Adress

Lindhagensgatan 73, 2 tr.

Rum

3

Slutpris

3 250 000 kr

Avgift

3 379 kr/mån

Boyta

77,5 kvmOm bostaden

Välkommen till ”nya” Kungsholmen och denna trevliga lägenhet som smakfullt renoverats! Ljus och genomgående planlösning i högt läge med öppna sällskapsytor och solig balkong i väster. Trevligt kök i stilrent vitt och rostfritt integreras med vardagsrummet. Två perfekta sovrum som vetter i ostört läge mot gården samt ett toppfräscht badrum. Det här är ett boende som passar barnfamiljen med behov av ordentliga sovrum så väl som villasäljaren som uppskattar generösa sällskapsytor. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi!

– Hall med plats för avhängning vid klädhängare. Här finns också garderober och en stor klädkammare.

– Toppfräscht helkaklat badrum med mosaikgolv, duschhörna med glasvägg, toalett, handfat med kommod och badrumsskåp och en tvättmaskin.

– Två suveräna sovrum som vetter i ostört och tyst läge mot innergård. Sovrummen är lättmöblerade med garderober i det ena och klädkammare i det andra.

– Härligt öppna sällskapsytor med kök och vardagsrum i ett. Köket är renoverat i stilent vitt med gott om skåp och maskinell utrustning i rostfritt. Köket öppnar mot härligt vardagsrum med utgång till solig balkong i väster.

Pris: 3 100 000 kr

Månadsavgift: 3 379 kr

Andel i föreningen: 0,31077 %

Byggår: 1979

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns barnvagnsrum, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, hobbylokal, gästlägenhet och tvättstuga med torkrum. Den rymliga och nyrenoverade hissen leder direkt ner till garaget, tvättstugan och källarförråd. Föreningen har innergårdar med grillplats, utemöbler och lekplats.

Lägenhetsnummer: 278

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Parkering/Bilplats: Garageplats. Går att hyra för 800 kr/mån. I övrigt boendeparkering på gatan för 600:-/30 dagars period eller 40:-/dygn. Information på www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Brf Ängsknarren 2001 består av 324 lägenheter varav 49 är hyresrätter. Lägenheterna är fördelade på sex hus, Lindhagensgatan 71-81, Geijersvägen 14-24 och Kristinebergsvägen 4-50. Vidare finns här två daghem och sexton kommersiella lokaler. Husen i Ängsknarren byggdes under perioden 1979-1980 av JM på uppdrag av Stockholmsbyggen.
I mitten av 1990-talet köptes fastigheten av Länsförsäkringar, som i december 2002 sålde vidare till de boende då bostadsrättsföreningen Ängsknarren 2001 tog över ägandet. Förening har mycket stabil ekonomi med dolda tillgångar i form av 49 hyresrätter. Föreningen amorterar av på sina lån vid försäljning av dessa lägenheter.

Förening: Brf Ängsknarren 2001

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem. Bredband om 100 Mbit/s via Ownit för 130:-/mån.

Sammanställning: Stor solig balkong i väster vetter mot föreningens grönskande gårdspark.

Här bor man i attraktivt kvarter med allt man kan önska och med ca 3 minuters promenad finner ni Thorildsplan med utmärkta kommunikationer, såsom T-bana och buss. T-bana blå linje (Stadshagen) nås på mindre än 5 minuter. Några kvarter bort finner ni Fridhemsplan med trendiga Västermalmsgallerian med mysiga restauranger, caféer och butiker. På några minuter når ni även Rålambshovsparken med härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan ni ta ett dopp vid Smedsuddsbadet, en riktig oas mitt i staden!

Det pågår en stor omvandling av nordvästra Kungsholmen, från Drottningholmsvägen i söder till Ulvsundasjön i norr. Det innefattar Kristinebergs slottspark i sydväst och sträcker sig en bra bit in i Stadshagen i öster. Här kommer det att växa fram en ny spännande stadsdel inom de närmaste tio åren. I planerna ingår bland annat ny strandpromenad, nytt handelscentrum med en galleria, ny strandpark och en stadspark, nya butiker, caféeroch restauranger och nya grönområden. Inom kort (jan 2009 enligt stockholm stad) öppnar Friskis & Svettis, Ica Kvantum och köpcentret Paradiset. Lindhagensgatan har rustats upp i etapper och byggs om till en lång, grönskande esplanad med nya gång-och cykelbanor med belysning, parkeringar och busshållplatser. Gatan har utformats med två körfält i vardera riktning om ett mittparti med gräs och lindar. På bägge sidor av gatan har också lindar planterats. För mer info se: www.stockholm.se

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.