Kungsholmen - Lindhagen

Kellgrensgatan 14, 1 tr

Splitternytt med stilren design, öppen planlösning och balkong! BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS, RING GÄRNA FÖR VISNING!

Adress

Kellgrensgatan 14, 1 tr

Rum

3

Slutpris

3 300 000 kr

Avgift

4 462 kr/mån

Boyta

81 kvmOm bostaden

Nyproducerad (byggherre JM) och toppmodern lägenhet om tre rum och kök med balkong, stilrena materialval, snygg design, ljus färgsättning, parkettgolv och genomtänkta funktionslösningar. Planlösningen är genomgående och mycket väldisponerad, utan insyn, med sköna öppna sällskapsytor, där vardagsrum ansluter till kök från Marbodal med komplett maskinell utrustning i rostfritt från Siemens. Två bra sovrum, varav ett med utgång till balkongen. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bredband, IP-telefoni och kabel-TV levereras via Telia och ingår i månadsavgiften.

Välkommen till Brf Lindhagens Backe och detta nya, spännande och barnvänliga området Lindhagen på Nordvästra Kungsholmen! Här har du närhet till vatten och strandpromenader nere vid Ulvsundasjön såväl som härliga grönområden kring Marieberg, Stadshagen, Fredhäll och Kristineberg. För mer information om boendmiljön och byggnaderna, se bifogad länk ”Bostadsfakta”.

OBS! Möjlighet till omgående inflyttning finns för den som önskar.

– Hall med plats för ytterkläder och förvaring i skjutdörrsgarderober i valnötsfanér från Elfa/lumi.

– Helkaklat badrum med klinkergolv, dusch, WC, handfat på kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare ”side by side” från Siemens med bänkskiva ovan för avställning, skötbord eller dylikt.

– Kök från Marbodal i stilrent vitt. Gott om förvaring i skåp och draglådor. Bra arbetsytor. Maskinell utrustning i rostfritt från Siemens såsom kyl och frys, spishäll, varmluftsugn, microvågsugn och diskmaskin. Matplats.

– Vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord och TV-möbel.

– Två bra sovrum, varav en med utgång till balkongen. Balkongen är rymlig och har utsikt över innergård. Det ena sovrummet har skjutdörrsgarderob i vitt från Elfa/lumi.

Pris: 3 290 000 kr

Månadsavgift: 4 462 kr

Andel i föreningen: 0,86900 %

Byggår: 2011

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga, cykelrum och barnvagnsförråd. Det finns en föreningslokal, förråd i källaren och ett utrymme för källsortering av sopor.

Lägenhetsnummer: 3043,

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 8.

Parkering/Bilplats: Det finns 78 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. Folkbokförd i stadsdelen kan söka boendeparkering hos Stockholms Stad 08-508 263 00.

Allmänt om föreningen: Fastigheten byggdes 2011 och består av 128 bostadsrätter.

Förening: Brf Lindhagens Backe

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 128

TV: Bostadsrättsföreningen har tecknat avtal med en operatör om gruppanslutning till Internet, digital-TV och telefoni, s k triple-play. Lägenheterna är utrustade med ett nätverk för TV, tele och datatrafik med en mediacentral och med universella s.k Rj45-uttag i alla rum, (passar både TV, tele och datatrafik).

Sammanställning: Rymlig balkong med utsikt över innergård.

Lindhagenstes Backe är en av Stockholms nyaste stadsdelar, och är en av de första kvarteren i den stora utbyggnaden av Kungsholmen. Här bor du i ett unikt läge med gångavstånd till Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Västermalmsgallerian. På köpet får du närheten till flera mysiga cafeér, trevliga restauranger, bra mataffärer med bl.a Ica Maxi i den fina galleria som öppnats i området. Även ett flertal gym såsom SATS och Friskis & Svettis finns inom kort avstånd. Mycket bra kommunikationer med flera tunnelbanestationer inom ett par minuters avstånd (Thorildsplan och Stadshagen). Knappt 10 minuters promenad till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av moderna butiker och affärer. Välkomna till attraktiva Lindhagen!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.