Kungsholmen/ Lilla Essingen

Disponentgatan 1, 4 tr

Ljus och genomgående exklusiv bostad med stor solig balkong med viss sjöutsikt i högt grönt läge

Adress

Disponentgatan 1, 4 tr

Rum

3

Slutpris

3 750 000 kr

Avgift

4 422 kr/mån

Boyta

74 kvmOm bostaden

Välkomna till denna ljusa, exklusiva bostad med stor solig balkong i söderläge med viss sjöutsikt. Vita väggar, tak och underbara ljusvita originalparkettgolv. Stambytt och fräscht duschrum. Exklusivt kök i vitt med svart stenskiva och sober belysning. Öppet mot vardagsrummet. Utgång till solig balkong. Två sovrum varav ett mindre med höga stora fönster och fina parkettgolv. Här trivs man!

Välkomna till denna exklusiva genomgående bostad i ett högt vackert soligt söderläge med stor balkong.

Välkomnande hall i vitt och vackert parkettgolv som löper in i hela bostaden. Kapphängare. Två garderober på högersidan med dragdörrar i spegelglas från golv till tak samt till vänster så finns ytterligare två garderober med överskåp. I ett av skåpen finns tvättmaskin.

Vitt helkaklat duschrum med svart klinkergolv. Tvättställ med vitt spegelskåp ovan. WC. Handdukstork. Inbyggda högtalare i taket.

Stilrent köket i vitt med svart stenskiva i L format och med vitt kakel ovan. Härlig dimrad belysning. Exklusiva rostfria vitvaror; kyl/frys, gasspis med fläkt, ugn och integrerad diskmaskin. Öppet mot vardagsrum. Parkettgolv.

Underbart stort vardagsrum med utgång till stor solig balkong i söderläge med sjöglimt mot grönt vackert parkläge utan insyn. Stora fina fönster. Parkettgolv. Vita väggar och tak.

Luftigt skönt sovrum i vitt med stora generösa fönster samt fint parkettgolv.

Mindre sovrum (mått 2,10 x 2,10) mot balkong med vita väggar och med lackat trägolv. Stort högt fönster.

Läge:
————-
Disponentgatan 1 ligger invid Luxparken med vacker utsikt över Mariebergsfjärden mot centrala Stockholm. Utmed strandpromenaden i Luxområdet finns flera badbryggor. Tre båtklubbar finns på ön. Under sommaren trafikerar båten Mowitz Gamla Stan – Lilla Essingen. Utmärkt område för promenader och jogging – Kungsholmen runt med Norr Mälarstrand är den perfekta löprundan. Lugnt och grönt område.

Runt hörnet har du busshållplats, ICA, bageri, apotek, frisör, massage och spa, cykelreparatör och ett flertal restauranger (indiskt, thai, italienskt, sushi mm). Nere i Luxområdet har du erkända restaurangen Lux, gym, bageri, flera caféer, Papas Deli, sushirestaurang och en Tempoaffär.

Enkelt att komma ut på Essingeleden för den bilburne och bra bussförbindelser (buss nr 1 och 49, tunnelbanans gröna linje från Fridhemsplan eller Kristineberg).

Pris: 3 490 000 kr

Månadsavgift: 4 422 kr

Andel i föreningen: 3,66430 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 400 kr/mån

Byggår: 1935

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Stor solig takterrass i söderläge med makalös utsikt över såväl Kungsholmen som Södermalm. Behagligt trädäck med fina utemöbler. Cykelförråd i källaren. Fräsch tvättstuga (tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel) på vinden och ett rymligt vindsförråd finns. Trappstädning ingår var 40:e vecka per medlem enl rullande schema. En höst och en vårstädning inom föreningen på de gemensamma ytorna under året.

Lägenhetsnummer: 28 (1406)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Energiförbrukning: 191 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: 6 parkeringsplatser. Går att hyra för 1.050 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö, liten. Boendeparkering på gatan för 800 kr/m för mantalsskrivna. www.stockholm.se/boendep http://www.garageplatsen.se/sok-garageplats

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Disponenten bildades 1998. Den ligger attraktivt nära vattnet på Lilla Essingen i Stockholm med adress Disponentgatan 1. Byggnaden som rymmer 40 lägenheter är från 1935 och är ett stenhus i sex våningar med hiss. I suterräng- och bottenvåning ligger två hyreslokaler.

Till fastigheten hör 6 st parkeringsplatser. Alla lägenheter är anslutna till Com Hem TV. Internet ingår i avgiften från Ownit om 100 Mbit.

Samtliga lägenheter upplåtna med bostadsrätt om 1.885 kvm och 2 hyreslokaler om 166 kvm. (En butikslokal och en kontorslokal).

Förening: Brf Disponenten

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 40

Antal lokaler: 2

TV: Canal Digital 0770-33 22 11

Internet: ownit.se 100 Mbit ingår i avgiften.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.