Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Kristinebergs Strand 3, 6 tr

Unik och soldränkt penthousevåning i toppskick, högst upp i hörnläge med takterrass i väster, fritt frontläge och strålande sjöutsikt över Mälaren.

Adress

Kristinebergs Strand 3, 6 tr

Rum

3

Slutpris

8 650 000 kr

Avgift

4 115 kr/mån

Boyta

83 kvmOm bostaden

Unikt tillfälle att förvärva ett extraordinärt boende på Stockholms bostadsmarknad! Högst upp med svårslaget, fritt frontläge mot Mälaren och Ulvsundasjön, finns denna fantastiska takvåning om 91 kvm ”levnadsyta”, varav 83 suveräna kvm inne och 8 kvm på takterrassen ute. Terrassen i väster, med sol från eftermiddag till solnedgång och fri vidsträckt sjöutsikt, ger ett härligt möblerbart uterum. Tack vare tak och inglasning så kan den nyttjas under större delen av året. Här kan du bl a duka upp för middagar till den förstklassiga solnedgången med familj och vänner.

Lägenheten är omsorgsfullt renoverad och stilrent designad med genomgående snygga material, fina oljade parkettgolv samt genomtänkta och mycket effektiva förvarings- och funktionslösningar. Detta kan mycket väl anses vara föreningens finaste lägenhet!

Planlösningen är utmärkt disponerad med öppna, härliga och sociala sällskapsytor i kök och vardagsrum med utgång till terrassen. Fönster mot dubbla väderstreck ger rikligt med ljus hela dagen. Köket i minimalistiskt utförande har gott om skåp, plats för matbord och komplett maskinell utrustning. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp och TV-möbel.

Två utmärkta sovrum, varav ett föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring i garderober samt ett barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Toppfräscht, nytt badrum i stilsäkert utförande. I denna västervända bostad är ljuset och vattnet alltid närvarande!

Välkommen till soliga och härliga Kristinbergs Strand, som ligger i skyddat läge längst ut på udden och som tillsammans med Hornsbergs Strand blivit Stockholms nya riviera med stans häftigaste sjöläge vid Mälaren! Här har du ett livsstilsboende i unik, maritim miljö med grönskande parker, strandpromenad, båt- och badbryggor för morgon- och kvällsdoppet, möjlighet till kajakpaddling och seglarskola för barnen, sjökrogar och restauranger m.m.

– Välkomnande hall med bra rumssamband och med plats att hänga ytterkläder och ställa skor. Generös förvaring i rejäl klädkammare/”walk in closet”. Vitmålade väggar och oljat parkettgolv.

– Toppfräscht badrum som stilrent inretts med helkaklade väggar i vitt och klinker samt mosaik på golv med golvvärme. Badrummet har en duschhörna med glasvägg och blandare med tillhörande hand- respektive takdusch. Handfat på kommod med draglådor, badrumsskåp med inbyggd belysning samt ytterligare ett skåp på vägg, WC, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare ”side by side” med bänkskiva ovan för avställning, skötbord etc. Ovan bänken finns väggfasta skåp för handdukar och dylikt.

– Två sovrum, varav ett rymligt föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring i skjutdörrsgarderob. Här finns även en måttbeställd mörkläggningsgardin som lämnas kvar. Det andra sovrummet passar som barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum, även det med dold förvaring i skjutdörrsgarderob. Båda rummen har vitmålade väggar, oljade parkettgolv och fönster med sjöutsikt.

– Öppna, härliga och flödande ljusa sällskapsytor i kök och vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck och utgång till ljuvlig terrass om 8 kvm med förstklassig kvällssol och fritt frontläge med strålande sjöutsikt över Mälaren. Köket är stilrent designat i minimalistiskt och stramt utförande med god förvaring i skåp och lådor. Bra arbetsytor och komplett maskinell utrustning såsom kyl och frys, spis, fläkt, ugn och diskmaskin. Här finns plats för stort matbord för många middagsgäster. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp, TV och smart förvaring i ett förråd/städskåp. Vitmålade väggar och oljat parkettgolv.

Pris: 8 295 000 kr

Månadsavgift: 4 115 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbud). Övriga driftskostnader: Hushållsel ca 300-400:-/mån. Hemförsäkring ca 150-200:-/mån.

Andel i föreningen: 1,20521 %

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 463 (1603)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 6.

Energiförbrukning: 164 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och fastigheter i bra skick. Föreningen består av 91 lägenheter. Inga planerade avgiftshöjningar eller större renoveringar. För mer information, www.malarstrand2.se

24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen.
Garaget går att hyra för 1.200-1.700 kr/mån.Till garaget är det separat kö.
P-platser vid kajen och i carport går att hyra för 1.175 kr/mån.Till p-platsen är det separat kö.
OBS! I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Det är kö till platserna, men medlemmarna i föreningen har förtur. För mer information om båtplats, se www.brfmalarstrand1.se

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, grovsoprum och tvättstuga i markplan. Föreningen disponerar även en bokningsbar bastu med tillhörande relaxavdelning, en gästlägenhet på Kristinebergs Strand 3 som kan hyras för 200:-/dygn samt ett hobbyrum för den snickarintresserade. Dessutom kan man som medlem i föreningen skaffa båtplats vid båtbryggorna nedanför fastigheten. För mer info kring detta, vänligen kontakta någon ur föreningens styrelse.

Förening: Brf Mälarstrand 2.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 91

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet ingår i avgiften.

Internet: Fiberbredband via Ownit, 100 Mbit för 150:-/månad. Bredband går även att få via Com Hem.

Sammanställning: Ljuvlig terrass om 8 kvm med förstklassig kvällssol och fritt frontläge med strålande sjöutsikt över Mälaren. Terrassen har tak och är inglasad, den är inredd med belysning och infravärme och kan således nyttjas som möblerbart uterum större delen av året. Här kan du duka för middagar för upp till 8 personer. Detta är den perfekta platsen att blicka ut över vattnet och båtlivet nedanför!

Attraktivt och eftersökt läge på idylliska Kristinebergs Strand i direkt anslutning till nybyggda Hornsbergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Gångavstånd till bussar (nr 49, 56, 62) och T-bana Kristineberg (grön linje), Stadshagen (blå linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande, expansivt och vackert område med nya Hornsbergs Strand. Fantastisk strandpromenad, Kristinebergs strandpark och diverse service. I området finns flera mataffärer och i Lindhagensgallerian hittar du ICA Maxi, Systembolaget, Apotek och flera andra affärer och restauranger. Det finns låg-, mellan- och högstadieskola, dagis samt härligt klippbad i Fredhäll.

Till området hör också en stor lekpark med plaskdamm, rutschkanor, gungor, bordtennisbord och klätterredskap. En bit bort ligger tennishallen, en skateboardbana och fotbollsplan med konstgräs som är upplyst på kvällarna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.