Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Kristinebergs Strand 31, 1 tr

Fantastisk hörntrea med två balkonger och drömläge. Perfekt planlösning med härliga öppna ytor, två utmärkta sovrum och sjöutsikt mot Ulvsundasjön.

Adress

Kristinebergs Strand 31, 1 tr

Rum

3

Slutpris

5 900 000 kr

Avgift

3 936 kr/mån

Boyta

70 kvmOm bostaden

Vänligen ring Anette Larsdotter för visning 0709-93 49 90.

Varmt välkommen till Kristinebergs Strand 31 och detta tillfälle att förvärva ett riktigt drömboende vid Mälaren. Med härligt läge i huset finns denna trivsamma hörnlägenhet som smakfullt renoverats till ett fantastiskt hem.

Suverän planlösning med flödande ljus från stora fönsterpartier och trevliga öppna sällskapsytor. Två utmärkta sovrum och snyggt helkaklat badrum. Stilrent kök med all maskinell utrustning och plats för matbord för stora middagssällskap i öppen planlösning med vardagsrummet samt två stora balkonger.
Från den östervända balkongen avnjuts morgonsol med vy mot vattnet. Det här är den utmärkta platsen att blicka ut över sjö- och båtlivet. Från den södervända balkongen ges sol resten av dagen. Här ges livskvalitet för den som söker något utöver det vanliga på Stockholms bostadsmarknad, där vattnet och ljuset alltid känns närvarande.

Kom och upplev Kristinebergs Strand, ett av Stockholms häftigaste sjölägen! Här har du ett livsstilsboende i unik, maritim miljö med grönskande parker, strandpromenad, båt- och badbryggor för morgon- och kvällsdoppet, möjlighet till kajakpaddling, seglarskola, sjökrogar och restauranger.

Välkommen att längta hem!

– Rymlig hall som direkt ger en välkomnande känsla. Gott om plats för ytterkläder och förvaring. Hallen har parkettgolv, ljus färgsättning och utmärkt rumssamband.

– Lättmöblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong med förmiddagssol. Balkongen har utsikt mot Ulvsundasjön. Från den andra balkongen ges sol resten av dagen. Vardagsrum och kök integreras och ger härliga öppna sällskapsytor. Parkettgolv och väggar i ljus färgsättning.

– Kök i stilren design. Gott om skåp och förvaring. Generösa arbetsytor med kaklad vägg ovan. Maskinell utrustning såsom fullstor kyl och frys, spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, spisfläkt samt integrerad diskmaskin. Plats för stort matbord. Parkettgolv och väggar i ljus ton. Delvis klinkers med golvvärme.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt god förvaring i garderober. Väggar i ljus ton och parkettgolv.

– Sovrum två är även de lugnt beläget och passar perfekt som barnrum alternativt arbetsrum. Väggar i grå ton, gott om förvaring och parkettgolv.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, wc och dusch.

Pris: 5 750 000 kr

Månadsavgift: 3 936 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbud). Övriga driftskostnader: Hushållsel ca 250-300:-/månad. Hemförsäkring ca 150:-/månad.

Andel i föreningen: 1,10815 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 712 (1102)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 6.

Energiförbrukning: 135 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Mälarstrand 1 består av 82 bostadsrättslägenheter. Föreningens ekonomi är mycket god med oförändrade månadsavgifter sedan fastighetens uppförande 1998. Dock sänkte föreningen avgifterna med 3 % fr o m 1 april 2017. Dessutom har det varit avgiftsfritt i januari de senaste tre åren (2016, 2017 och 2018). Inga planerade avgiftsförändringar för övrigt.

Föreningens fastighet (Kräftan 6) ingår i en gemensamhetsanläggning som omfattar markytor, kör-, gång- och cykelvägar, ledningar och anordningar för spill- och dagvatten samt grovsoprum inom Kräftan 9. För mer info, se www.brfmalarstrand1.se.

22 garageplatser och 10 parkeringsplatser finns i föreningen.
Garage, kajplats och carport går att hyra för 1.100-1.680 kr/mån beroende på platstyp och storlek. Avgifter för parkeringsplatser gäller från och med 2017-07-01.

Kajplats nr. 1-8, 1175:-
Carportplats nr. 6-7, 1100:-
Garageplats nr. 27-30, 1100:-
Garageplats nr. 16-19, 21-26, 33-34, 36-37, 1155:-
Garageplats nr. 35, 1313:-
Garageplats nr. 20, 1523:-
Garageplats nr. 31-32, 1680:-

Till garaget och p-platserna är det separat kö. I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd 1.100 kr/mån. www.stockholm.se.

Det finns ett gallerförsett källarförråd innanför ståldörr. Källaren och förrådet nås enkelt direkt via hiss från våningsplanet. Det finns tvättstuga i markplan, cykelförråd, barnvagnsrum, en väl tilltaget och bokningsbar bastu i 31:an och gästlägenhet med tre bäddar och ett badrum i 33:an som kan hyras för 200:-/dygn. Dessutom finns ett hobbyrum och ett grovsoprum (delas med Olof Dalins väg 20). Intill fastigheten finns även en trädgårdslik innergård med sittmöbler.

Föreningen har investerat i ett nytt nyckelsystem som innebär att man med samma nyckel (smart nyckel med chip) når föreningens olika dörrar. Det går även att ansluta så att samma nyckel även gäller till lägenhetsdörren. På så vis kan man få en nyckel till allt. Systemet är från låsföretaget Aptus. Detta är även kopplat till ett digitalt system där man enkelt bokar gästlägenhet, tvättstuga och bastu som görs via app eller informationstavla vid entrén.

Förening: Brf Mälarstrand 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 82

TV: Kabel-TV via Com Hem (grundutbud ingår i avgiften).

Internet: Bredband via Com Hem. Fiber från Telia.

Sammanställning: Två stora balkonger. Från den östervända balkongen avnjuts morgonsol med vy mot vattnet. Det här är den utmärkta platsen att blicka ut över båtlivet. Från den södervända balkongen ges sol resten av dagen.

Attraktivt och eftersökt läge på idylliska Kristinebergs Strand i direkt anslutning till nybyggda Hornsbergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Gångavstånd till bussar (nr 49, 56, 62) och T-bana Kristineberg (grön linje), Stadshagen (blå linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande, expansivt och vackert område med nya Hornsbergs Strand. Fantastisk strandpromenad, Kristinebergs strandpark och diverse service. I området finns flera mataffärer och i Lindhagensgallerian hittar du ICA Maxi, Systembolaget, Apotek och flera andra affärer och restauranger. Det finns låg-, mellan- och högstadieskola, dagis samt härligt klippbad i Fredhäll.

Till området hör också en stor lekpark med plaskdamm, rutschkanor, gungor, bordtennisbord och klätterredskap. En bit bort ligger tennishallen, en skateboardbana och fotbollsplan med konstgräs som är upplyst på kvällarna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.