Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Kristinebergs strand 29, 2 tr

Stilren och optimalt planerad hörntrea med två balkonger, öppna sällskapsytor och fritt läge med strålande sjöutsikt mot Ulvsundasjön.

Adress

Kristinebergs strand 29, 2 tr

Rum

3

Slutpris

6 050 000 kr

Avgift

3 702 kr/mån

Boyta

71 kvmOm bostaden

Fantastisk hörnlägenhet i mycket gott skick med suverän planlösning, härliga ljusinsläpp, öppna sällskapsytor, två soliga balkonger i söder och öster samt strålande fri utsikt mot Ulvsundasjön.

Från den östervända balkongen avnjuts morgonsol och utsikt mot vattnet. Det här är den utmärkta platsen att blicka ut över sjö- och båtlivet samt människorna längs kajen och strandpromenaden. Från den södervända balkongen ges fri utsikt mot himmel och takåsar och sol resten av dagen. Det här är sannerligen ett drömboende för den som söker något utöver det vanliga på Stockholms bostadsmarknad, ett boende där vattnet och ljuset alltid känns närvarande.

Lägenhetens utmärkta planlösning är optimalt disponerad, väl motsvarande lägenheter på både 80 och 90 kvm. Här finns öppna sällskapsytor i stilrent, välutrustat kök och i vardagsrum med utgång till balkongerna. Två utmärkta sovrum, båda med tapeter från Ralph Lauren, varav ett föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ett barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare och hall med plats för ytterkläder och skor.

Välkommen till soliga och härliga Kristinbergs Strand som tillsammans med Hornsbergs Strand blivit Stockholms nya riviera med stans häftigaste sjöläge vid Mälaren! Här lever du i unik, maritim boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor, sjökrogar m.

Pris: 5 950 000 kr

Månadsavgift: 3 702 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbud). Övriga driftskostnader: Hushållsel ca 300-400:-/mån. Hemförsäkring ca 150-200:-/mån.

Andel i föreningen: 1,08534 %

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 622 (1202)

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 6

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 164 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och fastigheter i bra skick. Föreningen består av 91 lägenheter. Inga planerade avgiftshöjningar eller större renoveringar. För mer information, www.malarstrand2.se

24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen.
Garaget går att hyra för 1.200-1.700 kr/mån.Till garaget är det separat kö.
P-platser vid kajen och i carport går att hyra för 1.175 kr/mån.Till p-platsen är det separat kö.
OBS! I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Det är kö till platserna, men medlemmarna i föreningen har förtur. För mer information om båtplats, se www.brfmalarstrand1.se

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, grovsoprum och tvättstuga i markplan. Föreningen disponerar även en bokningsbar bastu med tillhörande relaxavdelning, en gästlägenhet på Kristinebergs Strand 3 som kan hyras för 200:-/dygn samt ett hobbyrum för den snickarintresserade. Dessutom kan man som medlem i föreningen skaffa båtplats vid båtbryggorna nedanför fastigheten. För mer info kring detta, vänligen kontakta någon ur föreningens styrelse.

Förening: Brf Mälarstrand 2.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 91

TV: Kabel-TV via Com Hem (grundutbud ingår i avgiften).

Internet: Fiberbredband via Ownit, 100 Mbit för 150:-/månad. Bredband går även att få via Com Hem.

Sammanställning: Två möblerbara balkonger, en i öster med härlig morgonsol fram till ca 11.00 och fritt frontläge och utsikt över Ulvsundasjön. Där här är verkligen den perfekta platsen att blicka ut över vattnet, människorna och båtlivet längs kajen och strandpromenaden. Från den södervända, terrasslika balkongen ges sol mellan ca 8.30 och 15.30.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.