Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Kristinebergs Strand 3, 5 tr

Ljuvlig & unik hörntrea i toppskick med dubbla balkonger, öppna sällskapsytor & högt, fritt parkläge med strålande sjöutsikt. Bäst i klassen!

Adress

Kristinebergs Strand 3, 5 tr

Rum

3

Slutpris

6 470 000 kr

Avgift

3 702 kr/mån

Boyta

71 kvmOm bostaden

Äntligen är den bästa av treorna med hörnläge och dubbla balkonger till salu på Kristinebergs Strand 3 som är det första huset på gatan, tillika det enda huset vars lägenheter ligger helt fritt och utan insyn. Högt belägen på våning 5 (endast takvåning ovanför) ligger denna fantastiska hörnlägenhet i toppskick med optimal planlösning, härliga ljusinsläpp från flera väderstreck, öppna sällskapsytor och utgång till två soliga balkonger, en i söder och en i öster med vidsträckt park- och sjöutsikt.

Från den östervända balkongen avnjuts morgonsol och utsikt över Ulvsundasjöns glittrande vatten. Det här är den utmärkta platsen att blicka ut över sjö- och båtlivet, människorna längs kajen och strandpromenaden etc. Från den södervända och terrasslika balkongen ges fri utsikt mot himmel och kringliggande takåsar och sol resten av dagen och fram till långt in på eftermiddagen. Det här är ett drömboende för den som söker något utöver det vanliga på Stockholms bostadsmarknad, ett boende där vattnet och ljuset alltid känns närvarande. Närmaste badstege finns i princip direkt utanför porten.

Lägenhetens utmärkta planlösning är optimalt disponerad, väl motsvarande lägenheter på både 80 och 90 kvm. Här finns öppna sällskapsytor i ett stilrent, välutrustat kök och vardagsrum med utgång till de båda balkongerna. Köket är inrett med släta luckor i vitt och med komplett maskinell utrustning i rostfritt. Två utmärkta sovrum, varav ett föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ett barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Fräscht helkaklat badrum med dusch, dubbla handfat på kommod samt tvättmaskin. Hall med bra rumssamband och plats för ytterkläder och skor.

Välkommen till soliga och härliga Kristinebergs Strand som tillsammans med Hornsbergs Strand blivit Stockholms nya riviera med stans häftigaste sjöläge vid Mälaren! Här lever du i unik, maritim boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor, sjökrogar m.m.

Pris: 5 995 000 kr

Månadsavgift: 3 702 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och fiberbredband (100/100 mbit/s). Övriga driftskostnader: Hushållsel ca 300-400:-/mån. Hemförsäkring ca 150-200:-/mån.

Andel i föreningen: 1,08534 %

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 452 (1502)

Hiss: Ja

Beskrivning av hiss: Stor och rymlig hiss

Våningsplan: Endast takvåning ovanför

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 164 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och fastigheter i bra skick. Föreningen består av 91 lägenheter. Inga planerade avgiftshöjningar eller större renoveringar. För mer information, www.malarstrand2.se

24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen.
Garaget går att hyra för 1.200-1.700 kr/mån.Till garaget är det separat kö.
P-platser vid kajen och i carport går att hyra för 1.175 kr/mån.Till p-platsen är det separat kö.
OBS! I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Det är kö till platserna, men medlemmarna i föreningen har förtur. För mer information om båtplats, se www.brfmalarstrand1.se

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, grovsoprum och tvättstuga i markplan. Föreningen disponerar även en bokningsbar bastu med tillhörande relaxavdelning, en gästlägenhet på Kristinebergs Strand 3 som kan hyras för 200:-/dygn samt ett hobbyrum för den snickarintresserade. Dessutom kan man som medlem i föreningen skaffa båtplats vid båtbryggorna nedanför fastigheten. För mer info kring detta, vänligen kontakta någon ur föreningens styrelse.

Förening: Brf Mälarstrand 2.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 91

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet ingår i avgiften.

Internet: Fiberbredband via Ownit, 100/100 Mbit/s (uppgraderas till 250/250 Mbit/s fr o m mitten av september 2019). Individuell uppgradering till 1000 Mbit/s kommer vara möjlig mot en extra kostnad.

Sammanställning: Två möblerbara balkonger, en balkong i öster med härlig morgonsol fram till ca 10.00 och fritt frontläge mot Strandparken och utsikt över Ulvsundasjön mot Piren, Pampas Marina etc. Där här är verkligen den perfekta platsen att blicka ut över vattnet, människorna och båtlivet längs kajen och strandpromenaden. Från den södervända, terrasslika balkongen ges sol mellan ca 8.30 och 16.30.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.