Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Kristinebergs Strand 3, 4 tr

Stilren design och i toppskick, hörntrea med dubbla balkonger, strålande ljusinsläpp och högt fritt frontläge med utsikt över park och vatten.

Adress

Kristinebergs Strand 3, 4 tr

Rum

3

Slutpris

6 500 000 kr

Avgift

3 702 kr/mån

Boyta

70,5 kvmOm bostaden

Fantastisk hörnlägenhet i toppskick, högt belägen på våning 4 av 6 i, med suverän planlösning, härliga ljusinsläpp, öppna sällskapsytor, två soliga balkonger i söder och öster samt strålande fri vidsträckt utsikt över parken och Ulvsundasjön. Lägenheten ligger på Kristinebergs Strand 3, som är det första huset på gatan, tillika det enda huset vars lägenheter ligger helt fritt i flera väderstreck och utan insyn.

Lägenhetens utmärkta planlösning är suveränt disponerad, väl motsvarande lägenheter på så väl 80 kvm som 90 kvm, med öppna sällskapsytor och strålande ljusinsläpp i kök och vardagsum. Här finns utgång till två möblerbara balkonger. En i öster med härlig morgonsol fram till ca 11.00 och i fritt frontläge mot Strandparken och utsikt över Ulvsundasjön mot Piren, Pampas Marina etc. Det här är verkligen den perfekta platsen att blicka ut över vattnet, människorna och båtlivet längs kajen och strandpromenaden. Från den andra södervända, terrasslika balkongen ges sol mellan ca 8.30 och 16.00. I övrigt finns ett helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare, två utmärkta sovrum varav ett föräldrasovrum och ett barnrum. Mycket god och genomtänkt förvaring med platsbyggda garderobslösningar och genomgående nyslipade parkettgolv. Dessutom hör ett stort förråd i källaren till lägenheten.

Välkommen till soliga och härliga Kristinbergs Strand som tillsammans med Hornsbergs Strand blivit Stockholms nya riviera med stans häftigaste sjöläge vid Mälaren! Här lever du i unik, maritim boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor, sjökrogar m.m.

– Hall med plats för ytterkläder och skor i platsbyggd skjutdörrsgarderob. Hallen har nyslipat parkettgolv, ljus färgsättning och utmärkt rumssamband.

– Härligt vardagsrum med fönster i två väderstreck, flödande ljusinsläpp och utgång till två balkonger i höga fria lägen. Den ena balkongen har förmiddagssol (fram till ca 11.00) och fri utsikt mot Ulvsundasjön och över Strandparken. Den andra är södervänd och har utsikt över grönska samt har sol resten av dagen (sol från ca 8.30 till ca 16.00). Vardagsrummet integreras med köket och ger härligt öppna sällskapsytor med rikliga ljusinsläpp från två väderstreck. Nyslipat parkettgolv och väggar i ljus kulör.

– Välutrustat kök i stilrent utförande med gott om skåp och draglådor för förvaring. Generösa arbetsytor med kaklad vägg ovan. Maskinell utrustning såsom kyl och frys, spis, spisfläkt, diskmaskin samt vinkyl. Plats för stort matbord. Nyslipat parkettgolv och väggar i ljus kulör.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober för klädförvaring. Nyslipat parkettgolv och väggar i sober kulör.

– Sovrum två ligger avskilt från ”föräldrasovrummet” och passar perfekt som barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Nyslipat parkettgolv och väggar i ljus kulör.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Dusch, vägghängd WC, handfat och badrumsskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 5 950 000 kr

Månadsavgift: 3 702 kr

Andel i föreningen: 1,08534 %

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, grovsoprum och tvättstuga i markplan. Föreningen disponerar även en bokningsbar bastu med tillhörande relaxavdelning, en gästlägenhet som kan hyras för 100:-/dygn vardagar och 200:-/dygn under helger samt ett hobbyrum för den snickarintresserade. Dessutom kan man som medlem i föreningen skaffa båtplats vid båtbryggorna nedanför fastigheten. För mer info kring detta, vänligen kontakta någon ur föreningens styrelse.

Lägenhetsnummer: 442 (1402)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6.

Energiförbrukning: 164 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: 24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen. Garaget går att hyra för 1300 kr/mån.Till garaget är det separat kö. P-platsen går att hyra för 750 kr/mån.Till p-platsen är det separat kö. OBS! I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Allmänt om föreningen: Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och fastigheter i bra skick. Föreningen består av 91 lägenheter. Inga planerade avgiftshöjningar eller större renoveringar. För mer information, www.malarstrand2.se

24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen.
Garaget går att hyra för 1.300 kr/mån.Till garaget är det separat kö.
P-platsen går att hyra för 1.000 kr/mån.Till p-platsen är det separat kö.
I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Gästlägenheten finns i bottenvåningen på Kristinebergs Strand 3.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Det är kö till platserna, men medlemmarna i föreningen har förtur.

Driftskostnad per månad: Hushållsel ca 300 kr/månad och hemförsäkring ca 100 kr/månad.

Förening: Brf Mälarstrand 2

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 91

TV: Kabel-TV via ComHem. Basutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet: Fiberbredband via Ownit, 100 Mbit/s. Ingår i månadsavgiften. Bredband går även att få via ComHem.

Sammanställning: Två möblerbara balkonger, en i öster med härlig morgonsol fram till ca 11.00 och fritt frontläge mot Strandparken och utsikt över Ulvsundasjön mot Piren, Pampas Marina etc. Där här är verkligen den perfekta platsen att blicka ut över vattnet, människorna och båtlivet längs kajen och strandpromenaden. Från den södervända, terrasslika balkongen ges sol mellan ca 8.30 och 16.30.

Attraktivt och eftersökt läge på idylliska Kristinebergs Strand i direkt anslutning till nybyggda Hornsbergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Gångavstånd till bussar (nr 49, 56, 62) och T-bana Kristineberg (grön linje), Stadshagen (blå linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande, expansivt och vackert område med nya Hornsbergs Strand. Fantastisk strandpromenad, Kristinebergs strandpark och diverse service. I området finns flera mataffärer och i Lindhagensgallerian hittar du ICA Maxi, Systembolaget, Apotek och flera andra affärer och restauranger. Det finns låg-, mellan- och högstadieskola, dagis samt härligt klippbad i Fredhäll.

Till området hör också en stor lekpark med plaskdamm, rutschkanor, gungor, bordtennisbord och klätterredskap. En bit bort ligger tennishallen, en skateboardbana och fotbollsplan med konstgräs som är upplyst på kvällarna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.