Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Olof Dalins Väg 20, 6 tr

Solsidan av Kristinebergs Strand! Härlig öppen hörntrea med balkong och sjöutsikt!

Adress

Olof Dalins Väg 20, 6 tr

Rum

3

Slutpris

4 000 000 kr

Avgift

4 524 kr/mån

Boyta

69 kvmOm bostaden

Välkommen till ett härligt rofyllt boende invid Kristinebergs Strand och ett synnerligen eftersökt läge invid Mälaren, här är alltid ljuset och vattnet närvarande. Mycket trevligt disponerad hörnlägenhet om 3 r o k i mycket gott skick med öppen planlösning och balkong med sol från förmiddag till sen kväll. Från balkongen avnjuts utsikt över grönskande gårdspark och Ulvsundasjöns glittrande vatten med bad- och båtbryggor i förgrunden. Lägenheten är i gott skick med genomgående parkettgolv och ljus färgsättning, vardagsrum och stort kök i öppen planlösning, två bra sovrum och ett fräscht badrum. Belägen längst upp på lugn återvändsgata. Hissen går direkt ner till bottenplan och där möts du av gräsplanen, stranden och badbryggor mm. Här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt mycket god förvaring i form av tre garderober. Hela lägenheten har genomgående parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Vardagsrum och kök i öppen härlig planlösning. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen med utsikt över gårdspark och Ulvsundasjöns glittrande vatten. Balkongen har bästa läge med sol från förmiddag till sen kväll.

– Trevligt och välutrustat kök med gott om skåp- och förvaringsutrymmen, matplats för många middagsgäster samt kyl, frys, spis, spisfläkt och diskmaskin.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt god förvaring i form av tre garderober.

– Sovrum två är även de lugnt beläget och passar perfekt som barnrum alternativt arbetsrum.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv med värmeslingor och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, duschväggar samt vattenfallsdusch.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 524 kr

Andel i föreningen: 1,31855 %

Byggår: 1997

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 363

Hiss: Nej

Våning: 6

Parkering/Bilplats: Det finns parkering att hyra i garage för 1100 – 1500:-/mån och i carport för 900:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristinberg för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: www.kraftan.se
Brf Kräftan 1620 består av 76 lägenheter i tre hus. Föreningen är mycket välskött. Inga planerade avgiftshöjning eller större reparationer finns.

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga i huset. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och platsbyggd grill.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carport-platser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1.155 kr och 1.365 kr (gäller från april 2016). Det är separat kö till garage- och carport-platserna. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. Medlemmar i dessa föreningar har förtur till platserna. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.
Förvaringsplatser för kajaker finns att hyra i bostadsrättsföreningen.

Förening: Brf Kräftan 1620

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit. Kostnad 199 kr/mån för 100 mbit.

Sammanställning: Härlig balkong med sol från förmiddag till sen kväll och härlig utsikt mot Mälarens glittrande vatten och småbåtshamnen nedanför. Direkt nedanför balkongen finns en grönskande gårdspark.

Attraktivt och eftersökt läge i Kristineberg invid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Stort köpcentrum inom gångavstånd. Här finns bl.a ICA-maxi, Apotek, Systembolag, hälsokost och frisör. Det finns en trevlig gårdspark med bl a trädgårdsmöbler och lekplats. Gångavstånd till bussar (nr 49) och T-bana Kristineberg (grön linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande och vackert område under utveckling med en ny närbelägen stadsdel. Området kommer förutom nya bostäder också få en ny strandpromenad, Kristienbergs strandpark kommer att anläggas, nya restauranger och diverse service. I området finns idag två större mataffärer vid T-banan, låg- mellan- och högstadieskola, dagis och härligt klippbad i Fredhäll.

Till området hör också en nyanlagd stor lekpark med plaskdamm, rutschkanor, gungor och klätterredskap. Finns ett tennisintresse hittar du Janne Lundqvists tennisanläggning i området.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.