Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Olof Dalins Väg 20, 5 tr

Solsidan av Kristinebergs Strand! Härlig öppen hörnvåning med stor balkong och sjöutsikt!

Adress

Olof Dalins Väg 20, 5 tr

Rum

3

Slutpris

6 010 000 kr

Avgift

4 488 kr/mån

Boyta

69 kvmOm bostaden

Välkommen till ett härligt rofyllt boende invid Kristinebergs Strand och ett synnerligen eftersökt läge invid Mälaren, här är alltid ljuset och vattnet närvarande. Mycket trevligt disponerad hörnlägenhet om 3 r o k i mycket gott skick med öppen planlösning och stor balkong i sydväst med sol från förmiddag till sen kväll. Från balkongen avnjuts utsikt över grönskande gårdspark och Ulvsundasjöns glittrande sjöliv med bad- och båtbryggor i förgrunden . Lägenheten är i gott modernt skick med genomgående parkettgolv och ljus färgsättning, vardagsrum och stort kök i öppen planlösning, två bra sovrum, och fräscht badrum. Belägen längst upp på lugn återvändsgata. Hissen går direkt ner till bottenplan och där möts du av gräsplanen, stranden och badbryggor mm. Här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Tre garderober.

– Vardagsrum och kök i öppen härlig planlösning. Från vardagsrummet, som ligger i ett soligt, grönt gavelläge, finns utgång till balkongen med utsikt över öppen gårdspark och Ulvsundasjöns glittrande vatten och dess sjöliv. Balkongen har bästa läge med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Parkettgolv och väggar i vitt. Generösa fönsterpartier som släpper in mycket solljus och det ligger utan insyn mot parkläge.

– Trendigt vitt välutrustat kök Vedum med gott om skåp- och förvaringsutrymmen, matplats för många middagsgäster samt kyl, frys, spis, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Dimmerbelysning under alla skåp med spotlights. Exklusiv mörk stenskiva (extra djup om 70 cm) som arbetsbänk längs med hela köket och ovan hel vägg i glas som stänkskydd. Nedfälld elspishäll och diskho i stenskivan.

– Två sovrum, det stora sovrummet med flera garderober och fin sjöusikt ligger i anslutning till hallen och det andra ligger i anslutning till vardagsrummet. Sovrummen är mycket bra disponerade och alla är lugnt belägna. Parkettgolv och väggar i tapet i ljus ton. Det mindre sovrummet vetter ut mot vackra parken i grönt läge utan insyn. Finns en garderob här.

– Fräscht helkaklat badrum med ljust klinkergolv med vattenburen golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med vägghängd WC, handfat samt badkar. Tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 5 795 000 kr

Månadsavgift: 4 488 kr
Ingår värme, vatten och kabel-tv i avgiften. Bredband med 100 Mbit kostar 99 kr/m. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsel 300:-, hemförsäkring: 100:-

Andel i föreningen: 1,30807 %

Byggår: 1997

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 353 (1203)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Energiförbrukning: 155 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Det finns parkering att hyra i garage för 1100 – 1500:-/mån och i carport för 900:-/mån. Till dessa platser är det separat lång kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristinberg för mantalskrivna. www.stockholm.se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Brf Kräftan 1620 förvärvade år 2001 de tre fastigheterna på Olof Dalins väg 16-20 med tomträtt bestående av 76 lägenheter. Av dessa lägenheter utgör 8 st återstående hyresrätter vilket är en stor "dold tillgång" för framtiden. Föreningen är välskött, har en stabil ekonomi och bra kontroll på underhållsplan etc. För mer information gällande föreningen se gärna: http://www.kraftan.se/ eller årsredovisning.

Fastigheterna uppfördes 1997 och endast miljödeklarerade byggmaterial har använts. Bjälklagen är tjockare än normalt vilket ger mycket bra ljudisolering mellan våningsplanen.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Utöver det förråd som tillhör lägenheten (ca. 8 kvm) finns det 12 extraförråd i föreningen. Hyran för ett extraförråd ligger på 300kr/månad eller mer beroende på förrådets storlek. F
Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källsortering och grovsoprum. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och lekplats som delas i samfällighet med föreningarna som äger fastigheterna vid Kristinebergs Strand. Föreningen har en egen innergård/terrass med stenläggningar, planteringar, sittplatser, grill och en boulebana. Hissen går direkt ner till "strandplanet" och ger direktaccess och badrocksavstånd till vattnet och kajen.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carportplatser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1100 – 1500:-/mån och i carport 1000:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.

Föreningen har 10 st kajakplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Hyran för en kajakplats ligger på 128 kr/mån. Medlemmar som önskar hyra kajakplats ombeds kontakta Styrelsen via mail till garage@kraftan.styrelseproffset.se.

I samarbete med Sunfleet finns en områdesgemensam bilpool med Volvo XC40.

Förening: Brf Kräftan 1620.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

Antal hyresrätter: 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit alt Com Hem. Bredband med 100 Mbit kostar 99 kr/m.

Sammanställning: Stor solig, härlig balkong med sydvästläge med sol från förmiddag till sen kväll och härlig utsikt mot Mälarens glittrande sjöliv med makalös sjöutsikt.Nedanför finns en grönskande gårdspark.

Attraktivt och eftersökt läge på Kungsholmen vid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevliga små gårdsparker inom samfälligheten med sittbänkar. Det är gångavstånd till Kristinebergs tunnelbanestation, grön linje och bara lite längre till Stadshagen, blå linje. Bussar 59/61 går från hållplats Olof Dalins Väg. Buss 50/61 från Moa Martinssons Torg.
www.sl.se

Spännande och vackert område i en ny närbelägen stadsdel – Hornsbergs Strand. Området har många nya bostäder och en ny härlig strandpromenad, massa trevliga restauranger och diverse service. En sittbrygga i den befintliga kajkonstruktionen finns. Lindhagensgallerian och ICA Maxi med all tänkbar service. Strandparken i området är prisbelönt och färdigställd. Här trivs man!

Tips! Besök gärna restaurang Piren som ligger ute på vattnet eller någon av de andra restaurangerna som är omåttligt populära!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.