Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Olof Dalins Väg 18, 7 tr

Högst upp med stor solig balkong ett stenkast från Ulvsundasjöns härliga sjöliv. Allt i toppskick!

Adress

Olof Dalins Väg 18, 7 tr

Rum

3

Slutpris

4 800 000 kr

Avgift

4 257 kr/mån

Boyta

67 kvmOm bostaden

Välkommen till ett härligt rofyllt boende invid Kristinebergs Strand och ett synnerligen eftersökt läge invid Mälaren, här är alltid ljuset och vattnet närvarande. Mycket trevligt disponerad hörnlägenhet om 3 r o k i mycket gott skick med balkong med sol i söderläge mot parken. Från balkongen avnjuts utsikt över grönskande gårdspark. Ulvsundasjöns glittrande vatten med bad- och båtbryggor nedanför fastigheten med allt dess sjöliv. Lägenheten är i mycket gott skick med genomgående parkettgolv och ljus färgsättning, vardagsrum med utgång till balkong, stilrent och fullutrustat kök, två bra sovrum och fräscht badrum. Belägen högst upp på lugn återvändsgata. Hissen går direkt ner till bottenplan och där möts du av gräsplanen, stranden och badbryggor mm. Här trivs man!

Välkomna till denna fantastiska fina och harmoniska bostad högst upp i vackert läge på återvändsgränd mot både vatten och grönska. Sjöutsikt från flera rum och njut på den stora balkongen av all livskvalité som denna bostad ger i soligt söderläge.

– Säkerhetsdörr. Välkomnande hall med garderob samt plats för avhängning på hatthylla samt mycket god förvaring i separat klädkammare. Mörkt klinkergolv med golvvärme och sedan löper parkettgolv in i hela bostaden. Väggar i ljus ton.

– Sovrum mindre ligger utan insyn, stort fönster. Idag barnrum. Parkettgolv.

– Fräscht kök år 2007 med skåpinredning med dörrar i vit slät yta med bra förvaring med push-up. Matplats för ca 4 – 6 personer. Komplett maskinell utrustning i form av fullstor rostfri kyl och fullstor rostfri frys, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll och fläkt ovan. Parkettgolv och väggar i ljus ton. Extra runt fönster är insatt så när man står och arbetar i köket så har man full sjöutsikt. Bänkskivor silestone i mörkblått samt ljusgrått kakel ovan. Finns även ett stort fönster.

– Luftigt och soligt vardagsrum med stora generösa fönsterpartier i soligt gavelläge. Utgång till stor balkong högst upp med härlig utsikt över soligt parkläge. Balkongen har bästa läge med sol från morgon till eftermiddagen i söderläge. Parkettgolv och väggar i vit ton.

– Fräscht helkaklat duschrum med klinkergolv med vattenburen golvvärme. Vitt kakel på väggar. Utrustat med vägghängd WC, badkar, tvättställ med spegelskåp ovan med belysning. Tvättmaskinen. Separat skåp lämnas.

– Stora sovrummet mot tyst grönt parkläge utan insyn. Vakna med grönska och fågelkvitter. Parkettgolv. Fin ljusblå tapet och garderober som lämnas.

Pris: 4 995 000 kr

Månadsavgift: 4 257 kr

Andel i föreningen: 1,24100 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 330 kr/mån

Byggår: 1997

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd ca 3 kvm och fräsch tvättstuga i entreplan med två maskiner, torkskåp och torkumlare.

Lägenhetsnummer: 272 (1402)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 7 av 7.

Energiförbrukning: 155 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Det finns parkering att hyra i garage för 1100 – 1500:-/mån och i carport för 900:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering 800 kr/m. www.stockholm.se Finns lediga garageplatser på Hornsbergs Strand i Wallenstams garage Pärlan för 1.500 kr/m. www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Brf Kräftan 1620 förvärvade år 2001 de tre fastigheterna på Olof Dalins väg 16-20 med tomträtt bestående av 76 lägenheter. Av dessa lägenheter utgör 8 st återstående hyresrätter vilket är en stor "dold tillgång" för framtiden. Föreningen är välskött, har en stabil ekonomi och bra kontroll på underhållsplan etc. För mer information gällande föreningen se gärna: http://www.kraftan.se/ eller årsredovisning.

Fastigheterna uppfördes 1997 och endast miljödeklarerade byggmaterial har använts. Bjälklagen är tjockare än normalt vilket ger mycket bra ljudisolering mellan våningsplanen.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Utöver det förråd som tillhör lägenheten (ca. 8 kvm) finns det 12 extraförråd i föreningen. Hyran för ett extraförråd ligger på 300kr/månad eller mer beroende på förrådets storlek. F
Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källsortering och grovsoprum. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och lekplats som delas i samfällighet med föreningarna som äger fastigheterna vid Kristinebergs Strand. Föreningen har en egen innergård/terrass med stenläggningar, planteringar, sittplatser, grill och en boulebana. Hissen går direkt ner till "strandplanet" och ger direktaccess och badrocksavstånd till vattnet och kajen.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carportplatser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1100 – 1500:-/mån och i carport 1000:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.

Föreningen har 10 st kajakplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Hyran för en kajakplats ligger på 128 kr/mån. Medlemmar som önskar hyra kajakplats ombeds kontakta Styrelsen via mail till garage@kraftan.styrelseproffset.se.

I samarbete med Sunfleet finns en områdesgemensam bilpool med Volvo XC40.

Förening: Brf Kräftan 1620.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

Antal hyresrätter: 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit 100 Mbit för 199 kr/mån alt Com Hem.

Sammanställning: Stor härlig balkong med sol hela dagen mot grönt vackert parkläge. Markis finns.

Attraktivt och eftersökt läge i Kristineberg invid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Stort köpcentrum inom gångavstånd. Här finns bl.a. ICA-maxi, Apotek, Systembolag, hälsokost och frisör. Det finns en trevlig gårdspark med bl. a trädgårdsmöbler och lekplats. Gångavstånd till bussar (nr 49) och T-bana Kristineberg (grön linje) eller T-bana Stadshagen blåa linje. Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande och vackert område med närbelägna stadsdelen Hornsbergs Strand. Området har fått nya bostäder och en ny strandpromenad med stort restaurangutbud och diverse servicebutiker längs med kajen. Under sommaren är detta en fantastisk känsla som på rivieran i Europa längs med hela Hornsbergs Strand. Kristinebergs strandpark för barnlek. I området finns idag två större mataffärer bla ICA Maxi i Lindhagens Galleri som har ett stort serviceutbud av Apotek, Systembolag mm, låg- mellan- och högstadieskola, dagis och härliga brygg – och klippbad.

Till området hör också en nyanlagd stor lekpark med plaskdamm, rutschkanor, gungor och klätterredskap. Finns ett tennisintresse hittar du Janne Lundqvists tennisanläggning i området.

Gå i badrock ned till bryggan för att ta ett dopp. Närheten till vattnet, badplatser och fina lekplatser gör läget ypperligt bra! Varför inte lägga ned kanoten/kajaken i sjön och förena nytta med nöje en skön sommarkväll? Vintertid är det lika underbart. Isarna fryser till och Mälaren blir en plats för skridskoåkning och fina promenader.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.