Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand 43

Suverän familjetrea med sann villakänsla, egen privat ingång, stor solig altan, modern design och svårslaget sjöläge vid Ulvsundasjön.

Adress

Hornsbergs Strand 43

Rum

3

Slutpris

4 450 000 kr

Avgift

3 446 kr/mån

Boyta

67 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän familjetrea med sann villakänsla, nyproducerad 2010, med egen privat ingång och stor altan/uteplats om drygt 13 kvm (6,10 x 2,20 m) i bästa västerläge. Lägenhetens utmärkta planlösning är genomgående, ytterst väldisponerad och maximalt funktionell motsvarande lägenheter på både 75 och 80 kvm. Den är modernt inredd i stilfullt och minimalistiskt utförande med ljus färgsättning, fina golv och neutrala materialval.

Öppna och trivsamma sällskapsytor i kök och vardagsrum med härligt hörnläge. Här finns flertalet fönsterpartier med fri sjöutsikt mot Ulvsundasjön och Pampas Marina. Två bra sovrum, varav ett ”master bedroom” med utgång till uteplatsen och ett mindre barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Uteplatsen i väster är utrustad med trätrall och ger plats för trädgårdsbord och stolar. Här kan du sitta med kaffekoppen medan barnen leker på innergården!

Välkommen till soliga och härliga Hornsbergs Strand som tillsammans med Kristinebergs Strand blivit Stockholms nya riviera med stans häftigaste sjöläge vid Mälaren! Här har du ett kvalitetsboende i unik, maritim miljö med grönskande parker, strandpromenad, båt- och badbryggor för morgon- och kvällsdoppet, möjlighet till kajakpaddling och seglarskola för barnen, sjökrogar och restauranger m.m.

– Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning och skor samt förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob.

– Stort och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Stora fönster partier ger generöst ljusinsläpp samt sjöutsikt. Lattmöblerade ytor med plats för soffgrupp och TV-möbel.

– Kök i stilrent vitt utförande med rejäla arbetsytor och god förvaring. Köket är komplett maskinellt utrustat från Siemens. Plats för matplats med utsikt över Ulvsundasjön.

– Stort och rofyllt ”master bedroom” med utgång till terrassen. Bra förvaringsmöjligheter i fyra stora garderober.

– Bra sovrum mot den lugna gården. Intill sovrummet finns en klädkammare med elfa-system som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

– Snyggt helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Här finns dusch med vikbara glasdörrar, väglängd wc, handfat, kommod med draglådor, infälld spegel och handduksstork. Dessutom finns en egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och väggskåp ovan.

Pris: 4 450 000 kr

Månadsavgift: 3 446 kr

Andel i föreningen: 0,59000 %

Byggår: 2010

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Föreningens gemensamma utrymmen består av cykel- och barnvagnsförråd, gästlägenhet som kan hyras till en kostnad om 350 kr/dygn, styrelserum och tvättstuga. Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Lägenhetsnummer: 4042

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Energiförbrukning: 68 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen har 106 garageplatser i fastigheten som nås via hiss. En garageplats kostar 1 500 kr/mån och administreras av Adex (telefon 08-502 573 40). Seperat kö. För mantalsskriven i området kan boendeparkering sökas via Gatu- och Fastighetskontoret, Stockholms Stad.

Allmänt om föreningen: www.brfpoeten.se
Brf Poeten vid Hornsbergs Strand färdigställdes år 2010 och består av totalt 146 bostadsrättslägenheter och nio lokaler. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentreprenad av JM AB. Inga planerade avgiftsförändringar. För mer information, se www.brfpoeten.se

Föreningens gemensamma utrymmen består av cykel- och barnvagnsförråd, gästlägenhet som kan hyras till en kostnad om 350 kr/dygn, styrelserum och tvättstuga. Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Föreningen har 106 garageplatser i fastigheten som nås via hiss. En garageplats kostar 1 500 kr/mån och administreras av Adex (telefon 08-502 573 40). Seperat kö. För mantalsskriven i området kan boendeparkering sökas via Gatu- och Fastighetskontoret, Stockholms Stad.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Driftskostnad: Hushållsel ca 250-300:- och hemförsäkring ca 150-200:-/månad.

Förening: Brf Poeten

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 146

Antal lokaler: 9

TV: Bredband (8-10 Mbit/sek), IP-telefoni och kabel-TV levereras via Telias tjänst Triple Play och är inkluderad i angiven månadsavgift. Minutavgift för samtal tillkommer liksom kostnad för utökat kanalpaket utöver basutbud.

Internet: Triple Play.

Sammanställning: Egen uteplats om 6,10 x 2,20 meter (ca 13 kvm) i bästa västerläge.

Härligt läge i expansiva kvarter med lummig grönska och prisbelönt strandpromenad med badbryggor direkt utanför porten. Tillgång till all tänkbar service och kommunikationer inom bekvämt gångavstånd. Lindhagens galleria med ICA Maxi, apotek, banker, gym, systembolag och många restauranger (ett 20-tal) längs med vattnet mm.

Goda kommunikationer med tunnelbanans blå linje (T-Stadshagen) i de närmsta kvarteren samt tunnelbanans gröna linje (T-Kristineberg) ca 10 minuters promenad. Dessa tar dig till Fridhemsplan på ca 3-4 minuter. Området trafikeras även av flera busslinjer.

Underbara promenadvägar eller joggingstråk in till city längs med Karlbergs kanalen och Klara Sjö.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.