Kungsholmen - Fredhäll

Sankt Göransgatan 102, 7 tr

Ett boende i toppskick högst upp i fastigheten med grön oas utanför. Lugnt läge nära Fridhemsplan.

Adress

Sankt Göransgatan 102, 7 tr

Rum

3

Slutpris

5 100 000 kr

Avgift

4 067 kr/mån

Boyta

85 kvmOm bostaden

Underbar, effektiv och ljus genomgående bostad högst upp i huset med ett härligt lugnt läge på återvändsgata vid Fridhemsplan. Välplanerad och ljus lägenhet med bra förvaring en stor hiss och en stor trygg innergård med lekplatser för barn och möjligheter att grilla. Allt i fastigheten är tillgänglighetsanpassat. Mycket populär Brf med god ekonomi. Här trivs man!

Välkomnande stor, möblerbar hall med svart klinkergolv. Stor inbyggd garderob med skjutdörrar från golv till tak som rymmer familjens alla ytterkläder. Från hallen finns ingång till härlig klädkammare med fantastisk förvaring samt ytterligare en mindre klädkammare som idag är inredd som kontor. Lägenheten har säkerhetsdörr.

Vardagsrummet som är öppet mot köket ger en känsla av rymd och ger utrymme för sällskapsliv. Fransk balkong med söderläge samt stora generösa fönsterpartier. Ekparkett och ljusa väggar.

Det välutrustade köket från Vedum är hemtrevligt och stilrent. Från fönstret finns utsikt mot föreningens vackra innergård och matplatsen är rejäl för 8-10 personer. Bra vitvaror finns; en stor kyl, och frys, inbyggd rostfri mikro, elspis (häll) med fläkt ovan. Vit diskmaskin. Rött mosaikkakel ovan ekbänkskiva. Det finns spotlights med dimmer under överskåpen som skapar en skön stämning. Ekparkett.

Badrummet är stort och stilrent i vitt med grått klinkergolv och bra förvaring. Badkar med duschvägg. WC. Tvättställ med vit kommod, spegel ovan tvättställ med belysning, spegelskåp, handdukstork (på cirkulationsvatten, kan hållas varm året runt om så önskas). Tvättmaskin med mörkbrun bänkskiva ovan och vitt skåp. Spotlights i tak.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med stora fönster i högt soligt läge och utsikt mot DN-skrapan. Bra förvaring i stora garderober. Ekparkett.

Sovrum 2: Ljust sovrum, idag barnrum med fönster mot den vackra innergården i högt och ljust läge. Garderober. Ekparkett.

Det här är en smart och optimal lägenhet för dig som vill bo centralt och har höga krav på kvalitet och integritet. Den stora innergården är en underbar flykt från stadens puls.
Lägenheten nås via stor och rymlig hiss utan att man behöver passera några trappor. Här trivs du och hela familjen!

Föreningen har en balkonggrupp som förbereder en bygglovsansökan för balkong. För denna lägenhet kan det bli aktuellt med takterrass mot innegården samt balkong i sovrum 1.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd, ca 3-4 kvm.

Pris: 4 995 000 kr

Månadsavgift: 4 067 kr

Andel i föreningen: 0,45974 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggår: 1993

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns rymligt källarförråd precis vid hissen, två ljusa och välutrustade tvättstugor i markplan (en bokningsbar & en spontan/grovtvätt) samt barnvagnsrum och cykelförråd.

Lägenhetsnummer: 1857 (1703)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 7 av 7.

Energiförbrukning: 112 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Garageplats i huset kan hyras för endast 975 kr/mån (1075 kr/mån för inhägnad plats). 74 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. Det går hiss hela vägen ner. I garaget finns både friliggande och inhägnande platser. Garaget förvaltas av Stockholm Parkering, 08-772 96 00. Boendeparkering på gatan om 800 kr/m. www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: www.brfherden.se
237 lägenheter varav 221 är bostadsrätter och 16 med hyresrätter vilket betingar ett stort dolt framtida kapital för föreningen. 11 lägenheter är gruppbostäder. 3 lokaler.

Förening: Brf Herden 8

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: www.comhem.se. Basutbudet + ytterligare 8 valfria kanaler ingår i avgiften.

Internet: Hastighet: 1000 Mbit/s. Leverantör: www.ownit.se. Ingår i avgiften.

Här bor du lugnt och bekvämt bara något kvarter från Fridhemsplan med Västermalmsgallerians stora utbud samt några av innerstadens största livsmedelsbutiker med Daglivs, Willys, ICA Supermarket och Lidl. I området finns även stort utbud av caféer och restauranger, så som AG & Fryst. Fridhemsplan erbjuder även utmärkta kommunikationer med tunnelbanans blå och grön linje (endast 2 stationer till T-centralen) med nedgång tvärs över innergården. Dessutom finns buss linje 1,3,4, 40, 49, 52, 77, 69 samt flygbussarna till Arlanda och Bromma och flertalet pendlarbussar till förorterna.
Området är också väldigt barnvänligt med flertalet parker så som Rålambshovsparken och Kronobergsparken. Inom 5 minuters promenad så finns 7-8 förskolor samt Kungsholmens grundskola.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.