Kungsholmen - Fredhäll

Kungsholmsgatan 18, 1 tr ö.g.

VISNINGAR INSTÄLLDA PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN, LÄGENHETEN ÄR SÅLD.

Adress

Kungsholmsgatan 18, 1 tr ö.g.

Rum

3

Slutpris

4 900 000 kr

Avgift

3 553 kr/mån

Boyta

81 kvmOm bostaden

Välkommen till Kungsholmsgatan 18 och detta suveräna och centrala kungsholmsläge invid Rådhuset, Kungsklippan och Kungsholmstorg. I klassiskt vacker sekelskiftesfastighet anno 1903 finns denna nyrenoverade, snyggt designade och väldisponerade lägenhet i toppskick. Stilrena och moderna materialval, vit färgsättning och fina vitlaserade trägolv sätter karaktär på den utmärkta planlösningen som är genomgående mellan gård och gata.

Välkomnande entréhall ansluter till stort och öppet sällskapskök i minimalistisk och stilren design med komplett maskinell utrustning från Siemens. Köket leder vidare till vardagsrum med generös takhöjd (ca 3,40 meter), stuckatur, väggar i sober färgsättning och plats för soffgrupp samt matsalsbord. Toppfräscht och snyggt badrum med duschhörna och tvättmaskin. Två bra sovrum ligger ostört och tyst mot innergården. Ett ”Master bedroom” med kakelugn (ej fungerande), plats för dubbelsäng och klädförvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Från detta sovrum har tidigare bygglov för balkong funnits. Ett mindre barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

Detta är en perfekt familjetrea med toppläge och närhet till allt!

– Entréhall med plats att sätta hängare för ytterkläder samt möblerbar yta längs med vägg för en byrå, garderob, fotölj eller dylikt. Hallen öppnar mot köket. Vitlaserat trägolv.

– Stort och öppet sällskapskök i stilren minimalistisk design. Här är gott om förvaring i skåp och draglådor i vitt. Komplett maskinell utrustning från Siemens såsom integrerad kyl och frys (annat märke), induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, microvågsugn och inbyggd, fullstor diskmaskin. Vitmålade väggar och tak med infällda spotlights samt vitlaserat trägolv.

– Två bra sovrum ligger ostört och tyst mot innergården. Ett större med kakelugn (ej fungerande), plats för rejäl dubbelsäng och förvaring i platsbyggd skjutdörrsgarderob samt i mindre garderob/klädkammare. Från detta sovrum har det tidigare funnits bygglov för balkong. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Vitmålade väggar och tak samt vitlaserat trägolv.

– Toppfräscht, stilrent och helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, duschhörna, tvättmaskin, handfat på kommod med draglådor, badrumsskåp, handdukstork och WC. Infällda spotlights i taket.

– Ljust vardagsrum med högt till tak om ca 3,40 meter med stuckatur, väggar i sober kulör och vitlaserad fiskbensparkett. Här finns plats för soffgrupp och matsalsbord.

Pris: 4 490 000 kr

Månadsavgift: 3 553 kr

Andel i föreningen: 3,35720 %

Byggår: 1903

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Renoveringar: Omläggning av tak, renovering av balkonger, byte av V/A-stammar och elstigar, omputsning av fasad – allt gjort 1995. Nya balkonger byggda 2003. Tvättstugan renoverad 2008. Renovering av ytterdörr och installation av automatisk dörröppnare 2010. Fönster- och fasadrenovering 2012.

Lägenhetsnummer: 17 (1101)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna samt externa garagemöjligheter i området. Bl a finns ett garage vid Rådhuset.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Kungsholmsgatan 18 registrerades år 1996 och förvärvade fastigheten med samma adress år 2000. Föreningen består av 26 lägenheter med bostadsrätt (2517 kvm) och 8 lokaler med hyresrätt (466 kvm).

Förening: Brf Kungsholmsgatan 18

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Det har tidigare funnits bygglov för att bygga balkong från det stora sovrummet. Balkonger byggdes på ovan- och omkringliggande lägenheter år 2003. Lägenhetsinnehavare som vill bygga balkong måste få godkänt av föreningen och ansöka om förnyat bygglov hos Stadsbyggnadskontoret.

Lägenheten är belägen på en attraktiv och central del av Kungsholmen. Ett rikt utbud av välrenommerade restauranger, små caféer och trendiga butiker skapar en trevlig inramning kring bostadens kvarter. Nära till allt med promenadavstånd till city. Kommunikationerna med tunnelbana och bussar är mycket bra med bland annat tunnelbaneuppgång tvärs över gatan. Du tar dig lätt till T-centralen med tåg, bussar och Arlanda Express. Fräscht och modernt parkeringshus finns i rådhuskvarteret. Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand ligger ett stenkast bort. Rådhuset finns tvärs över gatan och ytterligare några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.