Kungsholmen - Fredhäll

Fredhällsgatan 5, 2 tr

Öppen planlösning med sällskapsytor i toppskick och 2 balkonger. Fredhälls bästa trea?!

Adress

Fredhällsgatan 5, 2 tr

Rum

3

Slutpris

4 300 000 kr

Avgift

3 719 kr/mån

Boyta

77 kvmOm bostaden

Välkommen till denna genomgående drömtrea om 77 kvm belägen i välskött 30-tals fastighet. Lägenheten totalrenoverades 2008-2010 och präglas av smarta funktionslösningar, stram minimalism, exklusiv inredningsdesign och öppna ytor. I övrigt finns tidsenligt bevarade detaljer såsom fina trägolv, spegeldörrar, stora fönsterpartier och sober färgsättning. Underbart vardagsrum med gott om plats för såväl soffa som stort matbord, stilrent kök, två trivsamma sovrum och ett toppfräscht badrum. Lägg till 2 balkonger och mycket goda förvaringsmöjligheter och vi tror att denna lägenhet är något många väntat på länge!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt mycket goda förvaringsmöjligheter i två anslutande klädkammare. Hela lägenheten har genomgående fina trägolv och väggar i ljus ton.

– Flödande ljust vardagsrum med gott om plats för såväl soffa som stort matbord. Utgång till balkong i västläge.

– Stilrent kök från Kvik i stram design med vita köksluckor, ljus glasmosaik och bänkskiva i gotländsk kalksten. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll samt ovansittande spisfläkt. Köksö gör att det finns gott om avställnings- och arbetsytor.

– Rymligt och trivsamt ”Master bedroom” med gott om plats för dubbelsäng samt arbetshörna. En stor garderob samt plats för ytterligare förvaring. Utgång till balkong mot lugn innergård.

– Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum.

– Toppfräscht helkaklat badrum med mörkt klinker på golv med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschvägg, vattenfallsdusch samt stilren kommod. Plats för tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 719 kr

Andel i föreningen: 3,14284 %

Byggår: 1932

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I samma fastighet finns en gemensam tvättstuga, barnvagnsrum samt cykelförråd. Föreningen har en fin innergård för medlemmarna att disponera. Här finns sittgrupper och en murad grill. En trädgårdsgrupp arbetar med att hålla fint på gården och bl a odlas egna kryddor och örter. På gården finns cykelställ.

Renoveringar: Stammar och elstigar byttes 1990. Fasaden renoverades 2010. Stammarna spolades 2011.

Lägenhetsnummer: 205

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3.

Parkering/Bilplats: För folkbokförda i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad (08- 508 263 00). Ansökan kan även lämnas på http://www.stockholm.se Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar f.n. 700 kr. Alternativt kan biljett lösas för f.n. 50 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: Brf Askungen förvärvade fastigheten 2005 och består av 41 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 3 lokaler.

Förening: Brf Askungen Fredhäll

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem alt Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Två underbara balkonger. Balkongen med utgång från sovrummet vetter mot öst och balkongen från vardagsrummet mot väst.

Mycket eftersökt och populärt A-läge i Fredhäll! Runt husknuten finns de härliga badklipporna, fina promenad och joggingstråk samt flera parker. I området finns allt man kan önska sig såsom restauranger, mysiga caféer (bla det populära fiket Solstugan), gym, apotek, mataffärer och butiker m.m. Närhet till Lindhagen med bl a ICA Maxi. För barnfamiljen finns flera förskolor och lekplatser i området. Bra kommunikationer med flera innerstadsbussar samt tunnelbana inom ett par minuters avstånd. Med bil når man alla stora vägar inom ett par minuter.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris”.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.