Kungsholmen - Fredhäll

Scheelegatan 6A, 1 tr. Gårdshuset

Drömboende med balkong, kakelugn och fransk balkong. Attraktivt läge på Kungsholmen!

Adress

Scheelegatan 6A, 1 tr. Gårdshuset

Rum

3

Slutpris

4 300 000 kr

Avgift

3 064 kr/mån

Boyta

66 kvmOm bostaden

Underbar sekelskifteslägenhet med attraktivt läge precis intill Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. Bostaden har allt man kan önska sig såsom en härlig balkong mot innergården, vacker fungerande kakelugn i vardagsrummet samt fransk balkong från sovrummet. Lägenheten är i mycket fint skick med den äldre charmen bevarad. Trägolv, fönster med speglar och djupa nischer, spegeldörrar, takstuckatur, burspråk och generös takhöjd. Suverän genomgående planlösning med stora sällskapsvänliga ytor. Stilfullt och charmig kök med matplats och vackert vardagsrum. Två väldisponerade sovrum och fint badrum. Populär och välskött förening. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Entré med inbyggd garderob. Plats finns för extra byrå om så önskas. Valnötsparkett och spotlights.

– Underbart vardagsrum med utgång till balkongen samt ett fönster med speglar och djupa nischer. Vacker kakelugn (fungerande) och takstuckatur. Gott om plats för önskad möblering. Målat och lackat trägolv samt vita väggar.

– Stilfullt och väldisponerat HTH-kök med matplats för större sällskap. Fint burspråksfönster mot innergården. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, fläkt, spishäll och ugn. Bänkskiva och diskho i corian samt kakel ovan. Valnötsparkett.

– Två sovrum, varav det större sovrummet har en fransk balkong mot innergården. Plats för säng, sängbord och extra byrå om så önskas. Sovrum 2 disponeras perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

– Stilrent, helkaklat badrum renoverat 2006. Badrummet är utrustat med golvvärme, badkar, dusch, handfat, spegel och wc. Spotlightsbelysning.

– Balkong från vardagsrummet mot innergården i västerläge och en fransk balkong från sovrum 1 mot innergården i öster.

Pris: 4 300 000 kr

Månadsavgift: 3 064 kr

Andel i föreningen: 4,36974 %

Byggår: 1900

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, samlingslokal, tvättstuga och vindsförråd. Gemensam innergård med planteringar och plats för trädgårdsmöbler.

Renoveringar: Rörstambyte, elstambyte samt installation av hiss 1982. Balkonger 2005. Stamspolning 2013. Fasadrenovering 2006-2008. Takrenovering 2008. OVK och energideklaration 2009. Automatiska dörröppnare, takfläktar 2010. Byte av värmecentral, gårdsrenovering, gårdsbelysning, byte radioventiler, ommålning trapphus 2011. Mer info om renoveringar finns i bifogad årsredovisning.

Lägenhetsnummer: 8 (1101)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Energiförbrukning: 185 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Vindruvan Nr 13 registrerades 1993 och förvärvade fastigheten år 2000. Föreningen består av 21 bostadsrättslägenheter och 5 hyreslokaler. Rör- och elstammar byttes 1982. Juridisk person godkänns ej som köpare. Delat ägande är ok. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen. Energiprestanda: 185 kWh/m² och år. Välskött och populär förening.

Förening: Brf Vindruvan NR 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Här bor du med ett fantastiskt läge precis intill Kungsholmstorg. I området finns mysiga caféer, välrenommerade restauranger, trendiga butiker, bagerier, mataffärer och underbara promenad och joggingstråk. Badmöjligheter ges vid närliggande Rålambshovsparken och även vid Fredhälls klippor. Längst vackra Norr Mälarstrand finner man tex populära Trattorian och Mälarpaviljongen. Några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden. Västermalmsgallerian med dess breda utbud ligger på kort promenadavstånd. Dessutom finner du all övrig service såsom apotek, kemtvätt och banker i området.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och ett flertal busslinjer i direkt närhet, likaså Cityterminalen och Arlanda Express.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.