Kungsholmen

S:t Göransgatan 102, 6 tr.

Modern bekvämlighet, toppskick och balkong. Millenium pärla!

Adress

S:t Göransgatan 102, 6 tr.

Rum

3

Slutpris

4 785 000 kr

Avgift

4 377 kr/mån

Boyta

93 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 93 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Genomgående planlösning med generösa ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Utmärkt kök med exklusiva materialval, snyggt badrum med bubbelbadkar. Två sovrum med plats för dubbelsäng samt otroligt bra förvaring med två walk in closets. Härligt, lättmöblerat vardagsrum med ekparkett.

– Välkomnande, möblerbar hall med parkettgolv. Från hallen når du två stora walk in closets med mycket bra förvaring. Infälld belysning via spotlights.
– Sovrum 1 med plats för dubbelsäng, skrivbord och utgång till balkong. Parkett och infälld belysning via spotlights.
– Sovrum 2 med plats för dubbelsäng och skrivbord. Parkett och ikinfälld belysning via spotlights.
– Badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Bubbelbadkar med blandare från Hans Grohe. Handfat från Svedbergs, toalett.
– Snyggt kök från HTH med synnerligen exklusiva materialval. Kyl och frys med inbyggd ismaskin och TV. Nespressomaskin, induktionshäll och grill, varmluftsugn, diskmaskin och värmeskåp samtliga från Miele. Gott om skåp, bra förvaring och matplats för 4-6 personer. Bänkskiva och golv i svart granit. Infälld belysning via spotlights.
– Ljust vardagsrum med naturlig plats för soffgrupp och TV. Parkettgolv och infälld belysning via spotlights.

Pris: 4 900 000 kr

Månadsavgift: 4 377 kr

Andel i föreningen: 0,46870 %

Byggår: 1993

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns ett rymligt källarförråd. Tvättstuga och barnvagnsrum är beläget i entréplanet. Cykelförråd finns i källarplanet. Dessutom finns två grov- och spontantvättstugor. Medlemmarna har även tillgång till en stor och trevlig gård med bl.a. gräsmytor, lekplatser, grillmöjligheter och fontän.

Lägenhetsnummer: 1853

Hiss: Ja

Våning: 6

Antal våningar: 8

Parkering/Bilplats: Föreningen har ett garage i källarplan med 74 platser. Det går hiss hela vägen ner. I garaget finns både friliggande och inhängnade platser. Garaget förvaltas av Stockholm Parkering, 08-772 96 00. För tillfället är det kö. Annars boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Herden 8 köpte fastigheten 2001 av Familjebostäder AB. Byggnadsår är 1992-1993. Av fastighetens 237 lägenheter upplåtes 19 lägenheter med hyresrätt och resterande 218 med bostadsrätt. Utöver detta finns 11 lägenheter som är gruppbostäder. Föreningens ekonomi är god och man har gjort stora amorteringar på lånen de senaste åren. De 19 hyresrätter som finns kvar är en dold tillgång.

Förening: Herden 8

TV: TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. I avgiften ingår Mediumpaketet vilket innefattar de analoga sändningarna plus val av 8 favoriter.

Internet: Internet: Bredband via Ownit Broadband AB, 100 MBit/s, ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Balkong, läge söder.

Härligt läge i lugna kvarter som erbjuder all tänkbar service (post runt hörnet såväl som bank och systembolag etc), restauranger och barer. Västermalmsgallerian och flera av innerstans största och bästa matvarubutiker finns representerade här så som Daglivs, Prisxextra m fl. För den sportige finns flertalet gym samt Friskis och Svettis i närheten samt promenadstråk/löpspår som går runt hela Kungsholmen, större delen längs med vattnet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.